За тези които тръгват от Пловдив ! (Емил Трайков) -кое е селото ти? 1..През Марково -х.Бяла Черква-след чешмата на ляво пътя води до изоставено поделение (200 м преди него на ляво тръгва път между нивите-по този път имаш 3 посоки. Посока 1-изток (на дясно) слизаш в с. Ситово,от там през вилната зона до кариерата за мрамор отиваш с.Лилково-после х.Персенк. Посока 2-север (леко на ляво и влизаш в гората )-отиваш в с.Малево (слизаш на асвалта ) - дясно с.Орехово-х.Персенк. Посока 3-плътно ляво те връща след 3 км на х. Бяла Черква. Ако си вече на х. Персенк - (не се изкачваш през билото-това е пътя за /от/ с. Лилково. Не изкачваш Римския път (ще слезнеш в с. Забърдо ). Хващаш средния път който се спуска за кратко и след 5-6 км си на Ловната хижа (необитаема). От там и двата пътя (леко ляво ) водят към гр.Девин- през с. Лясково или с. Михалково . Ще минеш (спускане ) покрай много декари НИВИ . Това е посоката. Леко и бзаварийно !!!
Браво мн красиви местенца за каране съзрях.Поздрави
Наистина има много местенца, но за момента на повечето има сняг, а и след снощното валене...
Та до къде бях стигнал а да, тръгваме към отсрещното било...
То хубаво ама по пътя на доло си харесахме една ливада и решихме да пробваме да е качим...
Мартин се качи от първия път...
И Радо пробва
За малко
Чакай и аз да видя до къде ще стигна
Не стана
Втори опит за Радо
Ето го и горе
Който имаше хубава гума се качи, който не... стоеше си доло и чакаше
Ето и снимка отгоре
Стигнахме и до отсрещното било.
От тук по този път нагоре и отиваме право във фермата за щрауси.
Преди това малко почивка...
Всичко хубаво, но вратата на фермата беше заключена и трябваше да заобиколим...
Кой пък е тоя
Газ нагоре по другия път и срещнахме 3-ма човека се разхождаха и ги помолихме да ни щракнат 4-мата
Мартин... "натискаш леко това продълговатото копче, фокосираш и натискаш още веднъж, но по-силно"
А така. Дай сега пак...
Вече сме на последната пътека. Спускаме се и към автомивката...
Който имаше гума се пробва и да е качи... даже и успяха
От толкова чакане взехме да изпростяваме
Миро... "Т`ва е машината"
Радо... "ела ми де"
Толкова от нас за 24.01.09-та.
Снимките от вчера по-късно.
Ето и част от снимките от 25.01.09г.
Пак сме четиримата и решихме да проверим едно друго местенце дали има сняг.
Тръгваме и ето го първото спиране...
Продължаваме нагоре по пътя и си харесахме една ливада и решихме да се пробваме да е качим.
Качвам се аз до някъде и гледам нагоре от къде да мина, защото беше много хлъзгаво и неможах да видя една огромна купчина пръс и мотора ми се вдигна на задна гума и ето резултата...
Какво ще кажете за купчината Още немога да си обесня как не е видях
Тази ливада беше на няколко "нива".
Мартин е на път да качи "първо ниво"
Ето ги и красивите Родопи ( и Мечи Чал разбира се )
Снимки от следващите "нива" мисля, че Марто ги има на телефона.
Тук вече слизаме от ливадата (след покоряването на всички "нива" ) и продължаваме нагоре.
Някой е зажаднял
Тук беше следващата почивка за мислене на къде да продължим...
Ето ги машините
Много хубав фон
А сега на къде
Ех този Мечи Чал бее. В ляво от пистите дори се вижда и кулата на Пампорово...
Решихме да пробваме една пътека. Радо е качи пръв и е щракнал някоя снимчица...
и Марто се качи...
След което доидоха с Радо да помгнат на Миро, че както разбрахте от предишните снимки с него сме почти без задни гуми
Точно тук имаше много гадни корени...
Най-после излезна
Мой ред е
След като всички е качихме Радо реши да ни покаже какво може
Радо реши да ни снима от височко. Я се вгледайте точно където се събират трите пътища или където сочи счупения клон на дървото да видим ще забележите ли 3 точици
След което се върнахме в Чепеларе. От там заедно с Бенджи, който се присъедини към нас тръгнахме в друга посока...
Ето първата спирка...
Газ по този път и излезнахме на долна станция на Мечи Чал, от където хванахме една пътека и се прибрахме.
Беше доста тесничка...
Малко помощ на Бенджи да прекара АТВ-то
Че надоло е...
Това са снимките от фотоапарата.
В телефона на Мартин също има хубави снимки, но тях ще ги кача друг път.
Приятен ден от мен.
Колеги, от днес нататък моля да си създадете нова тема ТУК в която да се уговаряте кога и къде ще карате.
В тази ще можете да пускате само репортажи и коментари свързани с тях.
Коментар