Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране по и около Чепеларе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каране по и около Чепеларе

Браво на вас,забелязвам че групата ви ръсте.
    Поздравления!!!
    А за мотора не се притеснявай,радвай се че ти не си пострадал.
    Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ivanov Преглед на мнение
      Браво на вас,забелязвам че групата ви ръсте.
      Поздравления!!!
      А за мотора не се притеснявай,радвай се че ти не си пострадал.
      Да така си е
      Благодаря.
      И аз точно с това се успокоявам
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Браво Гошо добре сте покарали и гледам малко сте увеличили отбора
        А за мотора не му се коси нали знаеш война без жертви няма

Коментар

Днес неможах да се сдържа на хубавото време и направих едно бързо кръгче
          Ето и малко снимки ...

беше голяма кал

Надявам се от тук на татък да се подобрява времето и да се започва с карането
          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Е значи несе одържаш,нали беше счупил мотора ръчките и там друго
            Браво

Коментар

Чепеларската БАНДААА,
              утре заминавам за Пампорово до другата събота, на Студенец ще съм.
              Ако решите да се качвате нагоре ще ми е приятно да се видим
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                Е значи несе одържаш,нали беше счупил мотора ръчките и там друго
                Браво
                Всичко е ОК бе Иво

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                Чепеларската БАНДААА,
                утре заминавам за Пампорово до другата събота, на Студенец ще съм.
                Ако решите да се качвате нагоре ще ми е приятно да се видим
                Сега има сняг, иначе без проблем щяхме да миниме през Мечи Чал и от там по задния път до Пампорово, НО сега няма друг начин освен през главния път, а като нямаме години и книжки ...
                Иначе щеше да ни е много приятно и на нас да се запознаем

Коментар

Днес отново времето не беше за изпускане и след дълго молене от моя и чудене от страна на kurmi6ona решихме да покараме
                  Ето и малко снимчици ...
                  Крум вече е пред нас и ме чака

и някой друг също ме чакаше

вече сме над Професионална-та Гимназия по Туризъм

малко си поиграхме

и Крум яко го въртеше

вече сме в другия край на Чепеларе. Малко преди фермата за щрауси Най-горе в дясно на снимката се виждат и част от пистите на Мечи Чал

бехме качили по един "стопаджия" за развлечение

а това е в другия край на града може да се каже, че почти го обиколихме от всички страни

от тук право към автомивката и кой от къде е

а Радо след като си продаде Хр-а сега кара Карпати

Коментар

По пътя за автомивката някой ни бипна и като се обърнах видях един бял опел комби. В началото си помислих, че може по доло да има полиция и затова да ни бипка (който и да беше), но по-късно се сетих, че Краси каза, че ще ходи към Пампорово и си помислих, че може и да е той.
                    Днес обаче след като видях тази снимка ...

съм почти согорен, че е бил той
                    Сега го чакаме да се пребере или да влезне в интернет от някъде и да каже дали е бил той

Коментар

Я виж ти каква изненада, как сте ме изтипосали хубаво тук
                      Аз бях момчета, малко късно ви видях и не бях сигурен дали сте вие, но като наближихе вихях жълт и син мотор и разбира се ви бипнах
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ако беше с КТМ-а щях да съм 100% сигорен, че си ти но незнаех каква кола караш и тогава бях 99.9% сигорен, че си бил ти
                        На Пампорово ли си още или си се прибрал

Коментар

Добро утро на всички
                          Тъкмо ставам, хапвам, изчаквам Крум да дойде до нас, качваме по един човек отзад и тръгваме през гората на събора в Широка Лъка
                          Ще има кукери от цяла България, а миналата година имаше и от други държави (Ирландия ако не се лъжа или Швейцария)
                          Да се надяваме, че ще мога да направя кяколко снимки и да пусна тук след като се пребера

Коментар

Най-после се прибрах Слабо казано е, че съм изморен, а може и скапан да е слабо казано ...
                            Дочаках Крум след близао 15-20 минутно закъснение, и тръгваме много надъхани към гората. В началото си беше супер нито имаше сняг, нито нищо, НО по-нагоре ...
                            Ето е и първата снимка ... Съжелявам за качеството
                            Мако почивчица

Това е малка почивка за оглед от къде може да се мине, НО после тази почивка ни се върна тъпкано

На тази трева така лъзгаше, че не можахме да изкачим едно леко наклонче около 15-20 % а от страни на тази ливада (пътя от където трябваше да миним) имаше поне 30-40см сняг и нямаше минаване

а тези снимки са след оглед как да заобиколим този сняг насреша имаше една ливада с не по малко от 40-50% наклон (жалко, че на снимките не може да се види наклона) която за щастие не беше мокра и в горния край на тази ливада имаше ограда и си помислихме, че там има път и газ към оградата и като отидохме там се оказа, че нито до оградата, нито на 50м над нея има пътечка от където може да се мине
                            Тази снимки а над оградата едвали се вижда колко стръмно беше

Тук вече се отказахме да се катерим нагоре и слезнахме под оградата и започнахме да умуваме от къде може да миним

Нямаше друг шанс и тръгнахме да ги бутаме моторите през преспите сняг един по един (това ми беше най-дългото и изморително бутане от както имам мотор!) Мъчили сме се да ги изкараме моторите горе не по-малко от 1:30 - 2 часа

От толкова бутане вече ни прехванаха лудите

Още не сме изкарали само единия мотор на по-малко от половината разтояние и всички бяхме тотално изморени

Крум вече се кефи, че сме изкарали неговия мотор до половината

На снимката не се вижда, но тук снега ми беше на почти една педя над коляното

Ние не стига, че му бутаме мотора ами той отгоре на всичко си ляга да си почива

Тук сме на около 10-15м от края на мъките (или поне се надявахме)

Моят дзВер ме чакаше да го избутаме и него до горе

Това вече е на края на снега след 2 часа бутане

Преди да дойдим до тук имаше пак около 30мин. бутане и то яко

До тук бяхме ... нямъше смисъл да продължаваме нагоре
                            На Крум толкова му бяха измръзнали краката, че не е осетил, че му е паднала обувката

Тея пък малко се изморят и веднага си лягат да си починат

Вече в Чепеларе

Вече сме в Крум и хапваме и пииваме доволно

Това е на автомивката и кой от къде е

Коментар

Ддобре бе мом4ета добре сте си искарали 4акаите ме и менеееее!!!!!!

Коментар

БРаво бе добре сте карали,ама май сте се изморили от бирата а не от .....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X