Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране по и около Чепеларе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каране по и около Чепеларе

Аз имам мерак от Пловдив да отида до моето село(намира се до девин)Само незнам от Чепеларе до там дали има път

Коментар

Първоначално публикуван от vnsh Преглед на мнение
      МерсиМашината ми е добра РЕНЕГАД 800 (4х4),така че не се плаша от закъсване
      На мечи чал през турестическата ли писта да се къча?
      Района около Пампорово-Мечи Чал-Скалните мостове го познавам доста добре.Минавал съм много пъти пеша,окпло Чепеларе горе долу-зимата карам ски там
      Става въпрос ако докарам АТВ с ремарке и тръгна от подножието на пистата(лифта) - до къде мога да отида и да се върна за един ден?
      Ако имате някой трак дайте да погледна.
      От долна станция до горе няма да можеш да стигнеш, защото в момента правят нов четири седалков лифт и на едно място пистата е затворена, но ако не се лъжа това беше на някой от падовете

Можеш да минеш минимум 100 и нагоре километра!

Тракове нямаме! Не използваме ГПС! Миро ни е ГПС-а! Знае ги всички пътеки

Първоначално публикуван от Snowbordista Преглед на мнение
      Аз имам мерак от Пловдив да отида до моето село(намира се до девин)Само незнам от Чепеларе до там дали има път
      Има път до там! Нали на Л.С. ме питаше и ти отговорих, че можеш да стигнеш до селото си с АТВ-то
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Ето и няколко снимки от съботното каране на групата... около 130км!
        Бяха се събрали 8 човека
        Аз имах работа и нямаше как да отида да карам и затова дадох ДР-а на един приятел да отиде с него!

Ето ги и снимките...

Добре са го хванали

Добре са покарали
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Браво,браво има и червени красавици.Направо съм очарован.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            Браво,браво има и червени красавици.Направо съм очарован.
            Дамм
            И червени и оранжеви и сини ...
            Последно редактирано от Chaveto; 01-09-08, 18:12.

Коментар

браво добре са покарали

Коментар

Браво на нашите момчета!!!

Коментар

От както влезнах в бокса темата нещо замря...
                  Днес, като добре дошъл след толкова дни (месеци) в бокса ме прекараха през едни наистина перфектни пътечки!
                  За съжеление нямаме фотограф

Коментар

Този от вашата група ли е?
                    Видях го в неделя на път за Фунгоробика.
                    Прикачени файлове
                    YAMAHA WR450F

Коментар

• До: Каране по и около Чепеларе

Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
                      Този от вашата група ли е?
                      Видях го в неделя на път за Фунгоробика.
                      Това е Райчо със своето Хт 600
                      Той повече кара по асвалт! Много рядко да кара с нас по горите...

Коментар

Първоначално публикуван от honda xl600r
                        Приемате ли и ИЖ мания
                        Всякакви маняци приемаме
                        Днес бешее наистина перфектното каране...
                        Половината от тези, които щяха да идват не дойдоха, но за сметка на това дойдоха други и станахме 9 мотора
                        Бехме 4 УЗ-та 450, един Вр 450, един КХ 450, един Хр 600, едно Тенере 600 и моят Др 250!
                        Беше голяма лудница... то не бяха калища, то не бяха пътеки, то не бяха урви абе...

За съжеление и човека, който трябваше да носи фотоапарат недойде и се разминаха снимките...

Коментар

Марто, ето ти малко снимки от днес да се разтъжиш...

Събрахме се пред Миро и потегляме

Никой не е карал скоро и след няколко километра ръцете на всички бяха скапани и спираме за лека почивчица

По пътя нагоре преди спускането на едната пътека

Вече по средата на пътеката

Тук тъкмо свършва пътеката, минаваме реката, покрай която беше заледено и на това изкачване имаше "кал до колене"

Това е по средата на изкачването и от тук започва яката кал

Нагоре по пътя в посока Чепеларе от където хващаме към друга другата страна на града в посока Рожен

Тук вече сме се прехвърлили от другата страна на града и точно тук отпред вятъра беше изкъртил една слива на пътеката и се наложи да се върним назад и да миним през друго място

Ето малко снимки на част от Чепеларе

Коментар

А тук пък търсим къде беше другият път

От тук е

Хващаме право към НАО (Национална астрономическа обсерватория) Рожен и това е следващата почивка

Никой не иска да снима Янко (кораба) и се принуди да се снима сам

Продължаваме

И Миро се е научил да се снима сам

Подминахме обсерваторията и вече сме на главния път пред хотел Рожен

На роженски ливади

В това блато имаше емоции

Хр-а на Миро нещо се цепи от колектива

Друго си е да те напече слънцето

От тук и право в Чепеларе.
                            Така приключи днешната разходка.

Коментар

Браво бе Гошо скоро не беше пускал снимкиНе че ни е пускаме де

Коментар

ЛЕЛЕ мнооо готин кръг сте направили! нямам търпение да си дойда в петък и в събота може да направиме някое карене!! аз карах в четвътрак, петък и в събота вчера почивах щото съм си оставил мотора в сервиза да ми центроват клапаните и да ми сложат спортни жигльори! Нямам търпение утре да го пробван да вида дали има голяма разлика във варвенето! сега през седмицата го дават хубаво време и ще потренирам та като си дойда да не ви излагам! макар, че тука караме само патеки и екстрийми и съм отвикнал да карам бързо по пътя ама мисла че няма да ме чакате много много! прети много поздрави на всички и организирай каране за "weekend"-a!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X