Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуристи от София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• А за събота, някой, нещо?
    XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

• От: Ендуристи от София?

Аз за известен период съм пас че хванах едни ремонти по мотора, точно да не го мисля за каране по жегите )
      Който оцелее ще закусва!

Коментар

За утре последно уговорката е 9.00h на Лукойл-а на Горна Баня. За сега сме осем човека (аз, endurolud, hafte, bReal, един ХР600, едно АТВ и една девойка с КДХ, ааа и още едно момче)!!!

Коментар

Още 2-ма + 1 топка и може да отидем да изиграем една приятелска среща с Миньор Перник

Коментар

Ето и малко снимки от днес.Много благодаря на всички от групата,които помагаха и показваха новите за нас маршрути.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3939.jpg
Прегледи:1
Размер:180.8 КБ
ID:5391549Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3940.jpg
Размер:208.5 КБ
ID:5391550Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3941.jpg
Размер:123.1 КБ
ID:5391551Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3943.jpg
Размер:179.5 КБ
ID:5391552Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3944.jpg
Размер:161.7 КБ
ID:5391553Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3945.jpg
Размер:202.9 КБ
ID:5391554Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3947.jpg
Размер:273.0 КБ
ID:5391555Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3948.jpg
Размер:112.7 КБ
ID:5391556Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP3949.jpg
Размер:79.7 КБ
ID:5391557

Коментар

И аз благодаря ама снимки ги няма нещо... опааа появиха се

Коментар

Оф днес беше адска жега. Добре, че някой не припадна.
                  Групата днес беше голяма, но на финала бяхме само 4-ма, и поне аз едвам гледах. Не толкова от каране, колкото от почивки,понеже грам не помръдваше въздуха, дори в гората.

Та деня започна с обичайната еуфория на ЛукОйл.

След 200 метра обаче Влади се чуди защо изостава групата, необичайно много.

Другите чакаме на малкото сянка, която се намираше.
                  Понеже трудно помня имена, кой кой беше не запомних, но имаше много Ивановци, а тази девойка и правя голямо евала за хъса и желанието да се учи на ендуро. Държа се мъжки през цялото време.

Накрая се оказа, Ванката паднал лошо още в началото, обаче намери и линейка.

Въпреки всичко, за рак и мерак, лек няма. Уж го изпратихме по асфалта, а той продължи и се държа геройски. Изкара си трака до Бучино и заслужено седна да ближе рани.

Като цяло съм доволен от днешният ден, надяван се и другите, нови за нас ендуристи.
                  Успях да покоря 2 екстрема, които боря от началото на сезона, та даже и някой ме снима.
                  Моля, да качите доказателството, че другите няма да ми повярват

П.С. Ето и снимка на трака за тези които не знаят къде са били
                  Последно редактирано от hafte; 15-07-12, 21:18.

Коментар

Ето 2-3 снимки и от мен от карането вчера:

Ето ги клипчетата, за които Росен говори:

Росен и Влади на екстрийм №2 (нямам от първия, някой друг, ако е снимал...)

Накрая, но не на последно място искам да благодаря на по-горе споменатите господа, за проявеното търпение и съветите към бавните, неможещи и незнаещи новобранки. Благодаря ви момчета за мен беше удоволствие.
                    Последно редактирано от bReal; 16-07-12, 14:48.
                    XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

Роска, да не си сложил новата гума? Направо летиш . Браво, друго си е да се засилиш от по-рано .

Коментар

Хаха с новата съм, че ми омръзна да бедствам само аз . Старата отиде в заслужена пенсия след над 2000км.

П.С. bReal, ако може малко добронамерена критика : Другия път снимай на landscape, ще се вижда много повече, като мерси за клипчетата.

Коментар

• Първоначално публикуван от hafte Преглед на мнение
                          П.С. bReal, ако може малко добронамерена критика : Другия път снимай на landscape, ще се вижда много повече, като мерси за клипчетата.
                          Прецених, че от толкова близко при лендскейп ще излезе от кадър я мотора, я ездача. Многото повече, което не се вижда е дървета. Следващия път вземи ектрийма два пъти и ще ти направя едно лендскейп и едно портрет видео.
                          XR4

+359.885.88.99.29

Коментар

• Re: Ендуристи от София?

Екстра беше, накрая темпото се позасили и се надявам 'линейката' да не ви е бавила много За нещастие нямам нищо документирано, но силно се надявам някой да качи още снимки и видео п.с. да се оплача, че имам мускулна треска на странни места(нали съм начинаещ)....
                            "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Здравейте на всички ендуристи.
                              Има ли колеги които карат около с.Лозен.Може да организираме нещо за събота или неделя.

Коментар

Колеги за тази неделя, нещо ще измислим ли, за каране?

msi200 линейката беше на ниво, над начинаещ. Мина си навсякъде, без чужда помощ. За темпото е ясно, че при по-малко хора е по-бързо но и иначе е весело.

Jasen85, за с. Лозен не сме карали, но нищо не ни пречи. Незнам колко има за каране, но по плана си е почти само магистрала. Въпрос на организация и желание на цялата група.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X