Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуристи от София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ендуристи от София?

Аз ако не изчезна към Варна , може да измислим нещо за Лозен.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• Re: Ендуристи от София?

Аз заминавам за морето и няма да мога.
      "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Първоначално публикуван от hafte Преглед на мнение
        ....Незнам колко има за каране, но по плана си е почти само магистрала.
        Хахахаха, бравос бре, бравос... е те тва е! Нема лабаво! Къде ти...., ехеееее

Коментар

Здравей hafte може другата седмица аз да ви дойда на гости. Да ме разведете по Люлин Планина.В момента нямам ремарке за мотора а пък живея в Дружба.

motor_men ако питаш мен заминавай си на морето да се печеш и въобще не се занимавай с мотори в тези жеги.
          Ако не заминеш пиши да се разберем нещто.

Коментар

То като гледам от толко народ няма никой, така, че може да да ви дойда на гости из Лозенската планина.

Коментар

Ще се радвам да покараме заедно макар,че много не познавам планината понеже 2 години съм карал около с. Енина и Шейново-Казанлъшко. Миналата седмица си докарах мотора за пръв път в София.Обаче пък имам много желание за каране.

Коментар

motor_men го знае района, но може да измислим нещо и с ГПС-а.
                Да дойде събота за да видим окончателно бройката на желаещите, пък другото лесно.

Коментар

Казвайте за кой ден , май ще я отложа Варна за другата седмица , много жега е там , не може да се диша.

Коментар

Здравейте, аз предлагам нещо за Неделя по-рано, защото го дават голяма жега. Телефонът ми е 0887271146-Ясен.
                    Оставете си телефоните да се чуем утре.
                    Ако искате среща на разклона за Герман понеже нямам регистрация в 9 часа в неделя.

Коментар

Деня да е Неделя.
                      Само ако може който води, да подбере маршрут с повече сянка, че да не изгорим :-).
                      Евентуално къде ще е срещата и в колко часа, че аз съм доста далече от Лозен

Коментар

Преди Панчарево , разклона за Герман , минаваме Искъра , и сме на сянка в гората. Само кажете в колко часа , ти регистрация имаш ли?

Коментар

Е как без регистрация , имам разбира се.
                          Като час ако искаш 9.00, примерно на ОМВ на околовръстно и Самоковско Щосе (хем ще заредя). Мога да се кача на широкото в Панчерево до р-т Лебед.

Коментар

Да видим какво ще каже колегата от Лозен , и дали ще има и други желаещи. И аз имам регистрация , но нямам преглед , че нямам мигачи и стоп , изрязах жиците , че много тежат.

Коментар

Хахах то мигачите първи падат по принцип. И аз нямам.
                              Добре, чакаме колегата какво ще каже и ако има и други желаещи, и събота ще сложим чертата

Коментар

Като подкараш моторчето из гората всичко си изчезва от само себе си.Естественния подбор, ако не е свалено нещо клоните го свалят.
                                Природата не търпи излишни предмети

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X