Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА В СОПОТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА В СОПОТ

Не е пълно ама и ние искаме да присъстваме....а и доста хора идват от троян с атв-та

Коментар

Някой били казъл точно на коя дата ще е откриването?

Коментар

Първоначално публикуван от Kyle Преглед на мнение
        Някой били казъл точно на коя дата ще е откриването?
        17 и 18 април.
        Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Дано повече хора да се насладим на таз годишното откриване...Успех на всички през новия сезон!!!

Коментар

Малко далечко ми идва за преход до там , ама ако се навият приятели с колесар може и аз да дойда
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Дано и времето е добро,че да може да се покара повече.Иначе на мен лично ми е най интересно освен да се покара добре,шоуто на долината,е и вечерта в ресторанта не е за испускане.
              Поздрави и безаварийно на всички колеги.
              КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
              (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Незнам за бяло камене ама миналата седмица ходихме на х.Средногорец и доста се очудих.Предложиха ни супи,скара и какво ли не, та чак до бира и кафе Оказа се ,че има кухня и нов собственик, хижата е доста заредена ,а и цените са приемливи.

Коментар

Вижте и тази тема!
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...76#post1122676
                  Незнам ама това е .....
                  Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Да бати Емо. Наистина има нови собственици. Вече се предлага всичко-бира, безалкохолно, скара, супи.
                    Време беше някой мераклия да я вземе тази хижа и да я съживи.
                    Предстои и основен ремонт, който до 1-2 месеца сигурно ще приключи.
                    Лично за мен това са радостни новини, защото това ми е една от любимите хижи и ми беше жал да я гледам как запустява.
                    Ако не мине котка път ще пием по една биричка на откриването.
                    LZ1AID

Коментар

Ще пием и ще пеем,аз на там съм се насочил да се установя.

Коментар

Колеги май времето няма да е с нас ама и няма да е чак толкова лошо,тамън на долината ше е повече шоу.
                        Ето прогнозата и до други ден живи и здрави:
                        http://www.btv.bg/weather/5day
                        КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                        (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от М.ДИМИТРОВ Преглед на мнение
                          Колеги май времето няма да е с нас ама и няма да е чак толкова лошо,тамън на долината ше е повече шоу.
                          Ето прогнозата и до други ден живи и здрави:
                          http://www.btv.bg/weather/5day
                          Метка само по някое време да не ни дотрябват я някои плавници я онея готини дъждобрани, където куповахте...Ама нали знаеш,че ние и в дъжд и в сняг сме ходили, та сега ще му мислим...

Коментар

Какво го умувате толкова,на закриването валя до предната вечер,а на самия ден беше хубаво време,та и сега,да вали,да вали,колко да вали.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                              Какво го умувате толкова,на закриването валя до предната вечер,а на самия ден беше хубаво време,та и сега,да вали,да вали,колко да вали.
                              Няма кво да го мислим, ние сме тръгвали от Копривщица на закриване в 2 преди сняг,не ни плши нас дъжд,сняг и прочие..!

Коментар

Днес говорих със Стоян Халата,който желае може да тръгне от бензиностанция Лукоил Сопот,сбирката е в 10часа,от там по традиция ще се ходи до Манастира,за палене на свещт,и после общо събиране на Каравеловската поляна в 12часа.Всички мотористи да заповядат,на традиционното Откриване на Сезон 2010.Кулминацията на това невероятно мироприятие ще е на хижа Бяло Камене,със много веселие танци,и нещо друго,има подсигурен ди джей.За тези които не искат шумотевица,в съседство има доста хижи които също предлагат уют.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X