Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА В СОПОТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА В СОПОТ

Първо ще помоля този които пише с моята регистрация да спре да пише Краси незнам последно това са казали и аб се опитвам да информирам и другите колеги

Коментар

Кой пише с твоята регистрация?
      можем да му баннем ip адреса ако е истина защото това е забранено във форума. А ти просто си смени паролата за вход още сега.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Готово няма кои да пише вече Ако има промяна ще информирам

Коментар

Добре,че е на 25 април за да може да се по-разтопи снега но кофти съвпада с първия кръг от ендуро шампионата.

Коментар

Еми дано да се направи нещо да не се съвпадне с 1-я кръг.Да може да има повече хора

Коментар

Първоначално публикуван от FoReVeRcHo Преглед на мнение
              Еми дано да се направи нещо да не се съвпадне с 1-я кръг.Да може да има повече хора
              Задължително трябва да се смени датата според мен!
              Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Тази година каде ще е откриването на Бяло камъни или на Копривщица?

Коментар

Първоначално публикуван от Kyle Преглед на мнение
                  Тази година каде ще е откриването на Бяло камъни или на Копривщица?
                  Някои спомена,че ще е на Х.Бунтовна но незнам дали ще е там
                  0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
                    Някои спомена,че ще е на Х.Бунтовна но незнам дали ще е там
                    Е там едвали ще да е, то в тас хижа нема нищо само постройката каде е останала и некои друг прозорец.

Коментар

Първоначално публикуван от Kyle Преглед на мнение
                      Е там едвали ще да е, то в тас хижа нема нищо само постройката каде е останала и некои друг прозорец.
                      На мене ми е ясно какво има там ама ти казвам какво съм чел.
                      Мнение на Ambarev
                      Откриването на сезона ще е на 25 Април още не се знае каде но се предполага че ще е на х.Бунтовна
                      0888 074 049

Коментар

Един въпрос колеги, даневи омръзна вече на бяло камане? Днес ходих до бунтовна ама нещо ми се струва че там е почнало да става като на чивира, а май пак са се хванали в някакъв ремонт,а и няколко години тан май не е имало мероприатие от този сорт.
                        За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                        За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Първоначално публикуван от крем карамел Преглед на мнение
                          Един въпрос колеги, даневи омръзна вече на бяло камане? Днес ходих до бунтовна ама нещо ми се струва че там е почнало да става като на чивира, а май пак са се хванали в някакъв ремонт,а и няколко години тан май не е имало мероприатие от този сорт.
                          Не че ни е омръзнало,ами до колкото знам не сме желани на "бяло камане".
                          Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Първоначално публикуван от yaha_yamaha Преглед на мнение
                            Не че ни е омръзнало,ами до колкото знам не сме желани на "бяло камане".
                            мн правилно се изказа колега...

Коментар

какво ще кажете за 18 все пак има три седмици ако е хубаво времето снегът ще се стопи проблем ще е тунелът преди фенера

Коментар

Днес бях на Бунтовна и ми се стори,че всичко е запуснато и че не е стъпвал никой скоро там вътре в хижата.Имаше малко сняг тук таме.И на Бело камене бяхме и кебапчета плющяхме
                                Защо сте нежелани на Бяло камене?И от кого сте нежелани?
                                YAMAHA WR450F

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X