Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА В СОПОТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: ОТКРИВАНЕ НА СЕЗОНА В СОПОТ

Не е пълно ама и ние искаме да присъстваме....а и доста хора идват от троян с атв-та

Коментар

Някой били казъл точно на коя дата ще е откриването?

Коментар

Първоначално публикуван от Kyle Преглед на мнение
        Някой били казъл точно на коя дата ще е откриването?
        17 и 18 април.
        Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Дано повече хора да се насладим на таз годишното откриване...Успех на всички през новия сезон!!!

Коментар

Малко далечко ми идва за преход до там , ама ако се навият приятели с колесар може и аз да дойда
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Дано и времето е добро,че да може да се покара повече.Иначе на мен лично ми е най интересно освен да се покара добре,шоуто на долината,е и вечерта в ресторанта не е за испускане.
              Поздрави и безаварийно на всички колеги.
              КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
              (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Незнам за бяло камене ама миналата седмица ходихме на х.Средногорец и доста се очудих.Предложиха ни супи,скара и какво ли не, та чак до бира и кафе Оказа се ,че има кухня и нов собственик, хижата е доста заредена ,а и цените са приемливи.

Коментар

Вижте и тази тема!
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...76#post1122676
                  Незнам ама това е .....
                  Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Да бати Емо. Наистина има нови собственици. Вече се предлага всичко-бира, безалкохолно, скара, супи.
                    Време беше някой мераклия да я вземе тази хижа и да я съживи.
                    Предстои и основен ремонт, който до 1-2 месеца сигурно ще приключи.
                    Лично за мен това са радостни новини, защото това ми е една от любимите хижи и ми беше жал да я гледам как запустява.
                    Ако не мине котка път ще пием по една биричка на откриването.
                    LZ1AID

Коментар

Ще пием и ще пеем,аз на там съм се насочил да се установя.

Коментар

Колеги май времето няма да е с нас ама и няма да е чак толкова лошо,тамън на долината ше е повече шоу.
                        Ето прогнозата и до други ден живи и здрави:
                        http://www.btv.bg/weather/5day
                        КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                        (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Първоначално публикуван от М.ДИМИТРОВ Преглед на мнение
                          Колеги май времето няма да е с нас ама и няма да е чак толкова лошо,тамън на долината ше е повече шоу.
                          Ето прогнозата и до други ден живи и здрави:
                          http://www.btv.bg/weather/5day
                          Метка само по някое време да не ни дотрябват я някои плавници я онея готини дъждобрани, където куповахте...Ама нали знаеш,че ние и в дъжд и в сняг сме ходили, та сега ще му мислим...

Коментар

Какво го умувате толкова,на закриването валя до предната вечер,а на самия ден беше хубаво време,та и сега,да вали,да вали,колко да вали.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                              Какво го умувате толкова,на закриването валя до предната вечер,а на самия ден беше хубаво време,та и сега,да вали,да вали,колко да вали.
                              Няма кво да го мислим, ние сме тръгвали от Копривщица на закриване в 2 преди сняг,не ни плши нас дъжд,сняг и прочие..!

Коментар

Днес говорих със Стоян Халата,който желае може да тръгне от бензиностанция Лукоил Сопот,сбирката е в 10часа,от там по традиция ще се ходи до Манастира,за палене на свещт,и после общо събиране на Каравеловската поляна в 12часа.Всички мотористи да заповядат,на традиционното Откриване на Сезон 2010.Кулминацията на това невероятно мироприятие ще е на хижа Бяло Камене,със много веселие танци,и нещо друго,има подсигурен ди джей.За тези които не искат шумотевица,в съседство има доста хижи които също предлагат уют.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X