Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доработки Husaberg FE 450

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Husaberg FE 450 Доработки и тунинг тип Pepimotos

Придържайте се към темата!
    Не я разводнявайте с вече обсъждани неща.
    Има си стари теми за тях.

Коментар

За ботона ,моя го поръчах защото моторите тук идват без никакъв такъв монтиран.Тук можеш да поръчаш каквото си искаш за мотора и не отпада никаква гаранция,знам за другия софтуаиер ,но мен не ме интересува ,аи не мисла че ще има полза от него.Така както е мотора в момента на мен ми е много ,много ама много добре и да ви кажа честно ми е предостатъчно.Забравих да кажа че официалната гаранция тук е един месец от връчването на мотоциклета,после има една друга история с гаранцията ,но тя е по сложна.Казвам го защото използвах спрей за пластмаси Моторекс645 и ми прецака пластмасите на мотора.После се оказа че проблема е в самите пластмаси и понеже от своя страна пък Хусаберг препоръчва използването на Моторекс ми признаха гаранцията нищо че мотора беше на повечеот един месец.Пластмасите които се прецакаха НЕ СА НА МАРКАТА АСЕРБИС,тях спрея не ги сасипа.За това и ми казаха че е проблем в пластмасите и не в спрея.Пластмасите които пострадаха са двете тапи на резервоара предпазителите на предницата и предпазитела на фара.Приличаха все едно че си ги шкурл с много финна шкурка.Затова и споделям с вас да не исползвате този продукт за пластмаси иначе за другите части на мотора е супер.
      Последно редактирано от pepimotos; 29-07-09, 23:50.
      Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
      0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Със чипа пуши ли ти повече мотора на ниските? Хвърля ли един черен облак дим като дадеш газ?

Коментар

Първоначално публикуван от iskamzob Преглед на мнение
          Със чипа пуши ли ти повече мотора на ниските? Хвърля ли един черен облак дим като дадеш газ?
          Tо не е точно чип.
          Просто има фабрично заложена възможност за използване на няколко режима на работа (като настройки много наподобява настройките на иглата).
          И не пуши!
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Моя не пуши когато е запален колкото и газ да даваш,понякога при палене има лек сив дим ,но това е нормално и се вижда само с ауспуха Акрапович.За ботона на инжекциона ,май най добре върви на нормалниа режим на каране.С другите режими е само объркване и май няма смисъл от тях.
            Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
            0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Интересна галерийка за хубавеца

http://www.motorcycle-usa.com/1607/M...ke-Models.aspx
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Каква е разликата м/у FE450 и FX450?

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                  Каква е разликата м/у FE450 и FX450?
                  FE е ендуро варианта, а FX - кросовия. FS пък е супермото варианта.
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                    FE е ендуро варианта, а FX - кросовия. FS пък е супермото варианта.
                    Нали точно това питам, каква е разликата. разлика че единия е за ендуро, а другия за крос...не разбирам.
                    Сподели в какво е разликата, на мен ми изглеждат едни и същи.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                      Нали точно това питам, каква е разликата. разлика че единия е за ендуро, а другия за крос...не разбирам.
                      Сподели в какво е разликата, на мен ми изглеждат едни и същи.
                      FX е без фар,стоп, мигачи и т.н. , както и цялата съпътстваща ел.инсталация, и е със 19-ка отзад.И цялата тая работа за 1200 грама тегло.
                      offroad фен
                      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

..Не е само до теглото има и някаква врътка в щатите че мотори за "затворени трасета само" както се водят не може да се продават с фарове или нещо такова некви наредби
                        а и на 1000 мотора да спестиш-1000фара 1000 копчета 1000 жици и тн нали се сещаш че накрая става бая $$$$$$ разлика

освен това има и други разлики
                        кросовия няма нужда от евро 3 и прочее тъпотии инжекциона си му е на яките криви а ауспуха без катализатори и прочее
                        окачването също има разлика във валвинга както и мисля би трябвало и предавателните числа особенно на 1 ва и 5 та
                        на кросовите 1 ва обикновенно е по дълга а 5 та по къса от на ендуро моделите

Коментар

Това си е точно както разликата между ЕХС за европа и ХС за щатите при КТМ. Митков го е обяснил много точно.
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                            .
                            кросовия няма нужда от евро 3
                            Aз като имах да не мислиш че ми го признаха?
                            В България няма никъкви облекчения за мотоциклети.

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                              FX е без фар,стоп, мигачи и т.н. , както и цялата съпътстваща ел.инсталация, и е със 19-ка отзад.И цялата тая работа за 1200 грама тегло.
                              Благодаря, благодаря!

Коментар

До: Husaberg FE 450 Доработки и тунинг тип "Pepimotos"

...аз лично не бих взел мотоциклет за оффроуд, който разчита само и единствено на акумулатора, за да се движи. Имах няколко леки падания, при които мотоциклета (ктм 530) падна от 1 м на земята: във всичките тези случай пострада акумулатора (марков Yasa) ако нямах манивела нямаше как да изляза от ситуацията. Акумулаторът е слабото място:просто се прекъсва някъде вътре и купонът спира-започва псуването.
                                Мислех си за Литиево-железните акумулатори, но и при тях го има това- цени от 250 евро до 200 долара-според марката.
                                Със сигурност инжекциона ще измести карбураторите някой ден (говорим за оффроуд), но това определено няма да е с това поколение системи-има няколко некласирали се Хусберга в скорошни състезания точно заради проблем с тока....Искрено вярвам, че производителите следят всички такива събития и до няколко месеца ще имат решение-а два месеца след това аз ще имам Хусаберг в гаража
                                A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X