Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR domination - синята мания

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: WR domination - синята мания

Здравейте Колеги,моля за малко помощ.Вчера заберязах,че от мотора ми и по точно от единият кол тече масло. Дали някое уплътнение се е стегнало в този студ или някой семеринг? Свалих коловете и когато натисна този който тече се чува съскане,при самият натиск. Някай знае ли майстор в София който може да ги погледне и оправи? Мотора е Yamaha wr 450 2003 година. Мерси.

Коментар

Отиди при Родри или Мето в Горубляне. https://www.facebook.com/rodriguez.m...ref=ts&fref=ts
      Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Мерси колега днес ходих до Родригес,ще свърши работа.Относно Мето в Горубляне доста е несериозен и не бих ходил при него.Лично мнение.

Коментар

И аз се присъединих към сините
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Stаnislаw275.jpg
Прегледи:2
Размер:149.0 КБ
ID:5439492
          Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Skirilov по коледа стават и чудеса. Честито и много безаварийни километри :-)

Коментар

Честито и от мен!!!

Коментар

Много ви благодаря, може би на истина стават чудеса.
                Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Честито да си я караш безаварйно

Коментар

Благодаря колега.

Коментар

Здравейте бъдещи колеги надявам се . Аз съм от гр София кв.Челопечене 18г 190см 100кг . Решил съм да взимам YAMAHA WR ,но се чудя кой от двата модела по моя джоб да е става въпрос за WR 400 или WR 426 . Въпроса ми е кой от двата мотора е по-здравия и разбирасе кой ще мога да карам и кой ще може да ме вози с мойто телосложение се пак съм си големичък . Бях хвърлил око на YAMAHA YZF но се отказах защото ми казаха а и се обедих че е бая трошлив. Карал съм малко HONDA DOMINATOR на батовчет ми .

Коментар

Колега тука си в грешка ако са трошливи Ямахите аз нямаше да съм сменил няколко от тях. Не знам по какво съдиш че уз-ките се трошат а вр-ите не като почти нямат разлика в двигателите.Като ще взимаш вр то си вземи 450 щото си си големичък и си трябва сила да те влачи.
                        0878424143
                        0887424150

Коментар

Еми мисля ,че ВР е по здрав защото е ендуро а YZ е крос за това .Тук един приятел си зе YAMHA YZ426 и скоростите заминаха нема и за един сезон . За това се наплаших. И до колкото разбрах му искат доста за да го направят.

Коментар

Виж сега чул па не дочул видял ама не разбрал питаш и аз ти казвам минали са ми много мотори през ръцете вр и уз двигателите са напълно идентични с много малки разлики.А това как се поддържат е съвсем друга работа.
                            0878424143
                            0887424150

Коментар

Искаш да кажеш ,че YZF и WR са едни и същи мотори от страна на фар и стоп за WR др не ги разделя . Двигателя и на единия и на другия са еднакви от виждане за здравост. Ами до колкото съм запознат на YZF двигателят му се прави основен на един сезон .Мислех ,че WR е по здрав по това отношение защото е ЕНДУРО МОТОР и от там олекотен от към обороти на двигателя . Но щом казваш съм съгласен сега зависи и как се кара и колко се кара .Аз искам да си правя кефа уикендите и през седмицата едно кръгче в квартала ето за това ми е мотора . А какво ще кажете и за генерация FMF
                              Последно редактирано от karucata; 04-01-13, 22:06.

Коментар

Точно това иска да ти каже, всичко си е еднакво, има някаква разлика в предавателни числа на скорости... Като цяло разликата е такава, че YZ излиза на трасето и газта е дадена на заварка Също така ако аз съм състезател.... няма да рискувам, че биелата може да излезе да види кой дава толкова газ, ами ще направя ремонт. YZ си е по нервен и не се кара леко, иска си да му даваш газчица а е по нервен заради олекотените неща по двигателя. На моя му набих 100гр тежест на маховика и сега не си показва толкова лесно зъбките.
                                За мен каквато и Ямаха да вземеш няма да сгрешиш, стига да е читава и да не са подлагани шайби на клапаните..... Защото има колеги от форума които с ламаринки...... закрепват мотоциклета за продажба.
                                EXC TPI 2019

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X