Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR domination - синята мания

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: WR domination - синята мания

Колеги, моля за малко помощ, ако някой знае размерите на лагерите и семерингите на предната и задната гума, на Ямаха ВР450 2003.
    Появиха се малки луфтове и искам да ги сменя, като купя лагерите и семерингите предварително, за да намаля ремонтното време в което мотора да е разглобен.

Коментар

Ще намеря малко време да се позанимавам с моторетката, та исках да ви питам какъв размер о-ринг ползвате за карбуратора, че ще го почиствам, а не ми се занимава пак с тел да го връзвам... Най-вероятно се продават на кутийка. Поздрави!
      09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от hafte Преглед на мнение
        Колеги, моля за малко помощ, ако някой знае размерите на лагерите и семерингите на предната и задната гума, на Ямаха ВР450 2003.
        Появиха се малки луфтове и искам да ги сменя, като купя лагерите и семерингите предварително, за да намаля ремонтното време в което мотора да е разглобен.
        И аз имах същия проблем. С лагерите и семерингите в ръка обиколих някои от уж най-заредените магазини за лагери в Габрово. Оказа се, че размерите са някакви нестандартни, дефицитни, имали близки по размер лагери и семеринги, но не същите, други въобще ги нямали и пр. Поръчах си от мотомагазина направо ремонтния комплект за Ямаха WR 250 F 2001 г., без да се налага да уточнявам размери, видове и пр. Вярно е, че излезе скъпо - 80 лв. предни и задни, но нямаше никакви проблеми, всичко пасна, а майстора каза, че качеството е на ниво и не съм сбъркал.

Коментар

И аз така направих. Днес трябва да дойде комплекта с куриер, и довечера да ги монтирам.

Коментар

По назад в темата стана на въпрос за алуминиевите резервоари, да видите как стоИ на мотоциклет ВР 400,карам го от 3 години и до сега не е претърпявал поражения,а и се надявам, та не мога да кажа за здравината му. Събира около 8л.

Последно редактирано от viki terzieva; 16-08-12, 14:26.

Коментар

Колеги имам нужда от съвет. Нормално ли е след всяко каране на wr 450 антифриза в преливника да намалява. Не го чувам да прегрява или да кипи. Мерси

Коментар

Обърни внимание при полягване на мотора или при изкачване на стръмни наклони може да прикапва по малко. Преливника е отворен в задната част и маркучето е забодено около него някъде.
                Кавазаки КЛХ 300 04г
                Кавазаки КХ 65 04г
                Опел Астра 94г
                Мерцедес 124 91г

Коментар

Мерси колега обаче не е от това ще търся теч от друго място.

Коментар

Искам да попитам, нали Wr-а може да се регистрира в КАТ и да се кара по улиците?
                    Насочил съм се и аз да си вземам такъв, но не знам все още ... от година карам 50cc и вече започна да ми идва малък.. и мисля да си взема 250cc Wr ..
                    Основно ще го карам по асфалт, но също и по равен черен път и отвреме на време по баирите на Карандила : ))
                    Това ли е мотора към който трябва да се ориентирам или да гледам нещо друго : )

Коментар

Това е универсалният мотор . Може да се движи по асфалт, асфалт с дупки, извън асфалт в това число макадан , черен път и дори полянки . Само може да срещнеш трудност с регистрацията. Успех.
                      Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
                        Това е универсалният мотор . Може да се движи по асфалт, асфалт с дупки, извън асфалт в това число макадан , черен път и дори полянки . Само може да срещнеш трудност с регистрацията. Успех.
                        Може да се движи навсякъде както е казал Дидо.Може да се движи и без регистрация както казвам аз !

Коментар

И на мен ми допада, а след като изчетох почти цялата тема си изградих още по-добро мнение за него ... друг е въпроса, че това може би ще ми е 2-рия и последен мотор който ще си взема и се чудя дали да е 250 или 450 кубика, защото с годините ще порасна и още и така ли иначе нищо не може да замени колата по удобство, докато мотора ще е само за кеф както се казва : )) Но ме е страх да се хвърля на 450 което ми се струва супер мощно, на човек със едногодишен опит с малко ендуро ... но пък като ще е гарга да е рошава е казал народа

Коментар

Здравей колега.

Според мен вземи 450 , защото него може да го караш с малко гас докато му свикнеш , а 250 - то ще го караш с малко гас докато му свикнеш и след това ще ти умалее , според мен. Все пак ти си знаеш най - добре.

А за подръжката също чел ли си ?
                            Нали знаеш , че не е само да го купиш , този мотор иска и подръжка не е като 50 кубиковия .

Успех в избора
                            Последно редактирано от pavlofff; 16-08-12, 15:59. Причина: Допълнение
                            Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

А разликата между 250 и 450 има ли някаква конкретна? Искам да кажа, че понеже ще го карам основно градско, разликата в разхода на гориво голяма ли е, скоростта, и ускорението? : )) Защото при тези нови цени на бензина всичко си е от значение...
                              А и за поддръжката долу-горе си изградих някаква представа, че не е толкова проста, но не и нещо кой знае колко сложно, просто малко повече внимание трябва да му се отделя

Коментар

Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнение
                                Здравей колега.

Според мен вземи 450 , защото него може да го караш с малко гас докато му свикнеш , а 250 - то ще го караш с малко гас докато му свикнеш и след това ще ти умалее , според мен. Все пак ти си знаеш най - добре.

А за подръжката също чел ли си ?
                                Нали знаеш , че не е само да го купиш , този мотор иска и подръжка не е като 50 кубиковия .

Успех в избора
                                А защо направо не му препоръчаш да си вземе СR 500 2Т,ами ако вземе да му умалее 450.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X