Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF mania (само за пристрастени)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: CRF mania (само за пристрастени)

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
    Питане към знаещите - мотора пали на манивела от четвърт ,на стартер само когато пожелае , какъв е проблема ?
    Мотора е Хонда црф 250х 2006 година ,акумулатора е чисто нов .
    Това съм го виждал на няколко мотора с правена електроника и регулатор на напрежението. Тези които имат манивела , палят от първото ритане , но на стартер само когато пожелаят.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Явно напрежението пада доста при въртенето на акумулатора и искрата е слаба или никаква . Аз съм забелязал и следната тенденция : колкото е по-нов моторът - толкова повече отказва да пали на стартер .

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
        Питане към знаещите - мотора пали на манивела от четвърт ,на стартер само когато пожелае , какъв е проблема ?
        Мотора е Хонда црф 250х 2006 година ,акумулатора е чисто нов .
        Същият мотор,същият проблем.Мотора е на синът ми,аз съм с DRZ,нямам проблеми.Хондата все нещо и се молим.

Коментар

Първоначално публикуван от D.Danov Преглед на мнение
          Същият мотор,същият проблем.Мотора е на синът ми,аз съм с DRZ,нямам проблеми.Хондата все нещо и се молим.
          Пали си на манивела ,но ме дразни че има стартер а не пали на него ... дали да не взема да го продам и да запуша отвора с едно капаче
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Днес смених статора(звездния център) и проблема със зареждането и паленето на стартер се реши
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Здравейте ще трябва да се сменям на Honda crf450r 2006 клапаните с пружини и другите дреболии и мисля да слагам стоманени. Та въпроса ми е ако някой вече я е правил тази процедора от къде е най-добре да ги купя и какви са ви впечетленията?

Коментар

Благодаря за отговорите на ЛС. Взех OEM оригиналните си.

Коментар

Здравеите,става дума за црф 250х който пали само на манивела защото е с инсталация на 250р (крос).Давам ток на стартера директно с акумулатор, но не ходи ток към свещта,а стартера вирти без да пали.Купих всияко необходимо за стартера, цялата инсталация за Х. Сега пали на стартер но няма същата мощност както преди.
                  Вупроса ми е:на запалването ли се дължи това и дали може да се върне старата сила, но стартера също да работи? Благодаря

Коментар

Здравеите,става дума за црф 250х който пали само на манивела защото е с инсталация на 250р (крос).Давам ток на стартера директно с акумулатор, но не ходи ток към свещта,а стартера вирти без да пали двигателя.Купих всияко необходимо за стартера, цялата инсталация за Х. Сега пали на стартер но няма същата мощност както преди.
                    Вупроса ми е на запалването ли се дължи това и дали може да се върне старата сила, но стартера също да работи? Благодаря

Коментар

Здравейте, става дума за црф 450р 2005 година, има прекалено много компресия и с ритането ми е доста трудно, когато обаче го вземе един приятел, който е по-тежък и висок го пали от първия втория път. Аз не мога, смятате ли ,че проблема е в декомпресора защото съм се качвал на друг такъв и не съм имал проблем със силата на ритане(какво да направя). Сменени са цилиндър и бутало и са регулирани клапаните на мотора преди седмица. Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от sargatanas Преглед на мнение
                        Здравейте, става дума за црф 450р 2005 година, има прекалено много компресия и с ритането ми е доста трудно, когато обаче го вземе един приятел, който е по-тежък и висок го пали от първия втория път. Аз не мога, смятате ли ,че проблема е в декомпресора защото съм се качвал на друг такъв и не съм имал проблем със силата на ритане(какво да направя). Сменени са цилиндър и бутало и са регулирани клапаните на мотора преди седмица. Благодаря
                        Едно нещо ЗАякни.

Коментар

Колеги изчетох цялата тема и много други но не намерих нищо конкретно за модела CRF250R 05. Имам следните въпроси как да различа 05 от 04 каква е разликата в двигателя на 2 модела ако има такава, колко масло сабира, ако има някакви фабрични слаби места или нещо по особено при подръшката, кои е по надежден за любителско каране пътеки,дерета, балкан . Искам да добавя че съм се спрял на R модела защото е по мощен и по лек а и до сега се кросове съм имал 125-250 2т но просто искам да опитам нещо ново. Всякаква информация от хора който са запознати с мотора ще ми е от полза. Благодаря :-)

Коментар

Точно Хонда ли трябва да е мотора,аз съм скептично настроен към тях заради двете масла в двигателя.Или ще прехвърля от едното в другото или заради малкото масло при статора той прегрява и гори.Имам случки с поне 4-5 хонди црф.Това си е мое мнение и не искам да споря с никой.Който си ги харесва да си ги кара.
                            0888 074 049

Коментар

Не че трябва да е точно хонда но не харесвам yamaha като визия и мотор мой вкус нищо повече а кавазаки и сузуки нали през 04/05 имат проблем с клапаните а хондата всички я хвалят 05 с правилна подръшка на клапаните и бутало не би трябвало да има проблем

Коментар

С правилна "подръшка" всеки мотор е добър.От клапани може да страда всеки кросов мотор на който собственика му иска да кара цял живот без да ги сменя.
                                0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X