Червният тим на Crazy job днес се увеличи с още един мотор CRF 250X
На Еди моторът дойде при нас. Взе го Ицо Ефира - известен петролен шейх и наш приятел!
Да му е честит и да го кара с кеф!
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
Понеже съм фукльо държа да ви се похваля, че вече и аз съм МАНИАК И вярно - това си е МАНИА. Надявам се да мога добре да се грижа за машинката както и тя за мен. Много здраве!
Понеже съм фукльо държа да ви се похваля, че вече и аз съм МАНИАК И вярно - това си е МАНИА. Надявам се да мога добре да се грижа за машинката както и тя за мен. Много здраве!
ще бъде ли възможно малко снимков материал и инфо разбира се да се накефиме максимално
Хора, от бая време не сме писали в тая тема! На откриването пробвах на Жоро Хаджиев CRF X-a! Това беше най-доброто нещо на което съм се качвал! Дърпа на ниски обороти, леко е, изключително поврътливо е и има достатъчно мощ за човек като мен - 84 кг! Возията му е страхотна, логично е че няма да мори изобщо! С една дума мотор мечта! Някой ден нещо такова ще ми падне в ръчичките... И както се казва...Just Honda! (Хонда си е Хонда!)
Аз мислих, че е барано нещо по ектрониките!
Стори ми се, че много върви за 250!
Много добре е направил Жоро, че нищо не е барал по мотора, не му и трябва! Сложил си е пича само един ауспух! Не знам с предишния как точно е било, но този не ти дере ушите! То за това е FMF куаят!
Жоро, исках да те питам нещо съществено! На твоя CRF на колко му сменяш гумите - предна и задна?
Опа, да се намеся и аз невежия... Какъв е този тротъл лимитър и как се включва и изключва? Моят е чисто нов, все още дори не съм го карал истински... И на клапаните какво по-точно да им проверявам?
Иначе честно казано имах чуството, че за първи път изпитах истинско удоволствие от карането, защото ДРа е мъкааа
Опа, да се намеся и аз невежия... Какъв е този тротъл лимитър и как се включва и изключва? Моят е чисто нов, все още дори не съм го карал истински...
Тротъл лимитър - ограничител на газта, преведено буквално! Незнам на CRF X-a колко е, но примерно мотора ти с тоя лимитър може да дигне 10 000 оборота да речем, като го изключиш 13 000! Доколкото знам се намира под седалката, някъде из електрониките! Някоя жичка е, ама тия дето разбират да кажат!
на црф а ограничителят е една розова жица доколкото си спомням ама няма да ви давам повече инфо че ще почне масово рязане на жици
на ямахите мисля че беше сива
клапаните -не ги проверявай-няма проблем
после като се скапе тъкмо ще го купя по евтино
XA XA Аз зная какво значи, нооо не знам къде се намира. Митков кажи за клапаните И трябва да я режа тая жица ли за лимитъра? Хм, той като е чисто нов, дали не е лимитиран фабрично
Коментар