От: CRF mania (само за пристрастени)
евала ясене направо си поет..
2 т не че е нещо по бърз или някакви кой знае какви предимства но..ЗАБАВЛЕНИЕТО Е х10
..усмивката просто не слиза от лицето ти а...в крайна сметка нали за това ги караме тия матори...
..наскоро и с иво говорихме..карал 450 из гората ендуро ..вика абе лесно се кара бързо върви..ама..скучна работа..все едно се возиш
..а между другото не моете си представи какво забавление е 125 то което сега карам..извършваш сигурно 100 пъти повече неща и операции за единица време спрямо голямо обемно 4т но е е гати фъна..
пп
..но за чинела наистина не мисля че ще е подходящо ..
С моят карам с повече детски ентусиазъм. Лашкам си го по скоковете, бутам си го във въздуха, на където си искам, бръмкам си щастливо, няма ги вече тежките приземявания и вместо да му пазя клапаните от високите обороти, го сцепвам от газ да врещи и да се изтрелва. Иначе обиколките са ми същите (средни аматьорски
), ама 100 пъти по-интересни.

С 2Т се прицелвам на подходящата скорост, уцелвам високите да ме изтрелят, с петите и газта изписвам терена, влизам в някоя от дупките, мога да го вдигна и да прескоча следващата, припомпвам съединителя за бабунките, сменям скорост и чикия за дрифт в завоя
)) За същото време имам много повече начини да се забавлявам

2 т не че е нещо по бърз или някакви кой знае какви предимства но..ЗАБАВЛЕНИЕТО Е х10

..усмивката просто не слиза от лицето ти а...в крайна сметка нали за това ги караме тия матори...

..наскоро и с иво говорихме..карал 450 из гората ендуро ..вика абе лесно се кара бързо върви..ама..скучна работа..все едно се возиш

..а между другото не моете си представи какво забавление е 125 то което сега карам..извършваш сигурно 100 пъти повече неща и операции за единица време спрямо голямо обемно 4т но е е гати фъна..

пп
..но за чинела наистина не мисля че ще е подходящо ..

Коментар