От: CRF mania (само за пристрастени)
Здравейте ,не знам дали е точния раздел за тези снимки- все пак са свързани със CRF, но ще ги пусна тук. Та след дълго търсене на подходящ материал, най-после намерих такъв, който пасва идеално на извивката на капака и не корозира. В случая просто една чиния ''алпака''Дебелината е 1мм. След необходимото напасване и изрязване, се получи идеален предпазител ръчна изработка. Става за 450-ката от 2002-2008. При евентуален интерес на Л.С.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
CRF mania (само за пристрастени)
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
И като я свалиш след няколко месеца се оказва че магнезиевия капак ти е целия в язвички от влагата която е била между капака и предпазителя. УмнатаHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеИ като я свалиш след няколко месеца се оказва че магнезиевия капак ти е целия в язвички от влагата която е била между капака и предпазителя. Умната2010 CRF 250 R
Коментар
-
Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнениеНаправена е така че "пътя" на изгорелите газове да бъде максимално дълъг , това подобрява работата в низки обороти , без да пречи на машината да се реже яко ...значи все пак от Хонда са преценили за необходимо да използват по-рационално "дивата мощ" на CRF !! Чад Рийд и CRF , мноо яка комбинация , няма да им е лесно на конкурентите!
Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнениеБлагодаря за съветите, но при първия удар на лоста на спирачката в капака, едни 200лв. ще се изпарят - дали за съединител, дали за капак, все са си 200.Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение(метал пластик или аргон).
Моя капак е трошен по същия начин.........................
Иван Маринов
CRF 250 X
Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!
Коментар
-
Това с чинията е много добро решение ,започвам да търся чиния подходяща за 250 х . Колкото до язвичките с едно боядисване с качествена боя и проблема го няма,а за охлаждането срф ките са с отделно масло на съединителя и с охлаждането няма да има проблем.Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !
Коментар
-
Първоначално публикуван от divaka_55 Преглед на мнение... макар тук в България да некарат толкова ..."Суетата, е любимият грях на дявола"!
Коментар
-
Първоначално публикуван от divaka_55 Преглед на мнениеЗа мен ЦРФ е велика машина макар тук в България да некарат толкова и да казват,че неса издражливи мотори за мен са просто нямат равенBeta 450 RR-Factory
0039 3206052599
Коментар
-
Здравейте, аз скоро си направих регистрация тук. След като изчетох много форуми, научих много нови неща. Има доста компетентни хора тук, моята марка е Honda защото са най-здрави като цяло. Последният ми модел бе 2-тактова Ямаха 125, от която не останах с добри впечатления и смених няколко бутала и т.н. До скоро много се бях надъхал да си взимам ЦРФ 250, но след като чета какво става с тези клапани и постоянната смяна на масло май се отказвам, а и този мотор е за крос не е за мен разбрах го. Май се насочвам към Honda XR650R поради факта, че има много по-малка поддръжка и е по стабилен като цяло, двигател и др. Ще съм благодарен ако някой изкаже мнение за моя избор и даде някакви лични мнения за този модел. Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално публикуван от С Стефанов Преглед на мнениеЗдравейте аз скоро си направих рег, тука след като изчетах мн хоруми и научих мн нови неща. Има доста компетентни хора тука, моята марка е Honda защото са най-здрави като цяло. Последният ми модел бе 2-тактова Ямаха 125, от която не останах с добри впечетлемия и смених няколко бутала и т.н. До скоро мн се бях надъхал да си взимам ЦРФ 250, но след като чета ко става с тези клапани и постоянната смяна на масло май се отказвам, а и този мотор е за крос не е за мен разбрах го. Май се насочвам към honda xr 650 r поради хакта че има мн по малка поддръжка и е по стабилен като цяло, двигател и др. Ще съм благодарен ако някой си изкаже мн за моя избор и даде някакви лични мнения за този модел. Благодаря предварително
Много силен и много тежък.Последно редактирано от Chinela; 27-01-11, 17:05.МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ0888984256
Коментар
-
Първоначално публикуван от С Стефанов Преглед на мнениеЗдравейте аз скоро си направих рег, тука ... Май се насочвам към honda xr 650 r ..."Суетата, е любимият грях на дявола"!
Коментар
-
Е то разликата между ЦРФ250 и ХР650 е почти като разликата между Имреса и Хъмър, не е много голяма, но страшно същественаПоследно редактирано от viki terzieva; 30-01-11, 09:40.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар