Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CRF mania (само за пристрастени)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: CRF mania (само за пристрастени)

Колега, вярваш ли на тези думи- 6 хилядарки за тунинг, а целия мотор за 4000 ?
    Вземи най-запазения- не на външен вид, а на техническо състояние! Този с белия антифриз го отпиши според мен... със сигурност смесва маслото с антифриза.
    Успех!
    Yamaha WR 200

Коментар

Към колегата "maki449", супер са гардовете. С каква дебелина е ламарината , и как се получи като тегло .

Страничната ламарина е 2мм. ,а шината на която са заварени квадратните тръбички е 3мм. Не съм ги теглил, но ще го направя и ще пиша.

ПП Не че няма значение теглото, но не вярвам някой да усеща 1 литър повече, или по-малко бензин в резервоара например.
      Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana
        Пепимотос и таа тема ли ша осираш? Сменяш разни мотори , и к'вот караш в момента, това е най-доброто, нищо друго не струва... живейш в Испания - Гаските са нъмбър уан ...имал си за малко Хонда - японското е нъмбър уан...по едно време няква Хускварна-и там бяха хвалби ,чудеса... Пешо74 пък сравнява, пак ония двигатели от 90-те дето бяха правени почти вечни (щото тогава бяха други времена и приоритети) със съвременно спортно ендуро където изискванията са съвсем други! Абе т'ва не е поведение за зрели мъже!
        Модераторите да почистят хубавата тема ...
        Да, наистина изискванията са съвсем други: Да се правят мотори с двигатели еднодневки. Да са живи и здрави китайците.

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
          Да, наистина изискванията са съвсем други: Да се правят мотори с двигатели еднодневки. Да са живи и здрави китайците.
          Между другото (не, че съм специалист) от това което съм виждал съм останал с впечатление, че китайските двигатели не са толкова трошливи. Проблема им е във всичко друго...
          Yamaha WR 200

Коментар

Направих и измерване на теглото на гардовете - е само на единия, че ме мързеше да свалям и двата и съответно умножаваме по 2.

Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
              Направих и измерване на теглото на гардовете - е само на единия, че ме мързеше да свалям и двата и съответно умножаваме по 2.

Предполагам че не са много по тежки от оригинала.
              Ние тука няколко самодейци си правихме и мога да дам съвет за предните ламарини.
              Има едно село в Свищовския край казва се Павел.Там правят сита за ярмомелки.Имат гилотини които избиват отворите.
              Отиваш там с един лист ламарина,показват ти хората какви отвори могат да ти направят избиват ти ги и от целият лист можете на половината Плевен да направите предпазители.Поне ще има някаква естетика във всичката работа.
              Мисля че ми остана някъкво парче ламарина и ще го снимам да ви го покажа.

Коментар

Днес вече наистина тая Хонда ми сипа башка.
                Качвам си един доста сериозен баир и, като ми угасна, и заради гадния Реклуз тръгна надолу като светкавица.
                Докато успея да я метна се избухах в едно дърво и си натъртих яко задника.
                Набрал съм и толкова яд че, само да се събудя утре и Реклуза веднага е демонтиран.
                Продавам го и ако някой има интерес да дава оферти на лични.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Днес вече наистина тая Хонда ми сипа башка.
                  Качвам си един доста сериозен баир и, като ми угасна, и заради гадния Реклуз тръгна надолу като светкавица.
                  Докато успея да я метна се избухах в едно дърво и си натъртих яко задника.
                  Набрал съм и толкова яд че, само да се събудя утре и Реклуза веднага е демонтиран.
                  Продавам го и ако някой има интерес да дава оферти на лични.
                  Чинела си търси реклуз.
                  ТИ продаваш.
                  Понеже и двамата не разбирате от мотори, по-добре не ги съсипвайте.
                  Имам идея как ти да имаш мотор без реклуз, а пък Ванката със...
                  Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                  KTM 350 SX 2011

Коментар

Зада ти гасне мотора с Реклуза ,занчи не е добре нагласен.Първо опитай да напрваиш Реклуза да работи добре и после ако не ти хареса го продавай.Винаги има време да сложиш оригиналния съеденител на мотра.
                    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Ако някой собственник на Хонда, иска да си сложи Реклуз е добре дошъл.
                      Съединителят е на мотора идва пробва го, ако му хареса пазарлък ще направим веднага!!!
                      И демпфера не ми трябва,и него ще махна.
                      Чинела слагаше по мотора, аз ще свалям!!!

Коментар

Джартата продава аз пък си взех Реклуз.Ей това хората сме странна работа.Само че аз зада не ми е лилав задника като на Джартата си взех и задна спирачка за кормилото ,да пробваме как ще е .
                        Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                        0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Здравейте, вие откъде си намирате части ? Всички ли чакаме по две седмици за пустата доставка? Писна ми да изтървам състезания . Някой, ако може да ми каже от къде да се снабдявам с части за по-малко от 10 работни дни ще съм му много благодарен... Карам Honda TRX450ER - двигателя е идентичен със CRF450X мисля (версията със стартера).
                          Мерси предварително !
                          Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:314662_301003513250278_146727112011253_1447712_121272295_n.jpg
Прегледи:1
Размер:48.2 КБ
ID:5307755

Коментар

Знаеш ли колко 1000 кубикови Африки съм срещал на картинки из нета.

Феновете на марката, с добри дизайнерски умения, не спират да мечтаят за любимия модел

Коментар

Някой кръстосал Хонда с Априлия
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X