Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CRF 250X или Yamaha WR 250F - моля за съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Honda CRF 250X или Yamaha WR 250F - моля за съвет

Четете motocross digital
    постоянно има ревюта на всякакви мотори и може да се научи много оттам !
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Май се питате от тримата глупаци кой е по Глупав

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        ..... покарах разни нови моторчета ще си позволя да изкажа мнение за Ямаха и Хонда но моделите WR450 2007-ма и CRF450R, не X на Хонда.....
        ...... но кофтито е, че някой хора дават мнения без да са пробвали, аз поне пробвах и изказах моите лични впечатления.
        Четете motocross digital
        постоянно има ревюта на всякакви мотори и може да се научи много оттам !
        Краси с цялото ми уважение към теб като приятел ще си позволя да ти опонирам публично...извини ме предварително..

Ама последно време с Митков /поклон пред знанията Ви и опита Ви/ та последно време се изявявате като дървени философи. Погледни по горе сам си противоречиш а и темата е не за 450 а за 250 и не било краставици ами било курнишони....
        Преди поне отговаряхте на начинаещи като мене мъдро и на място а сега ревете като ....КТМ та КТМ. Добре всички знаем, че е номер 1 в Европа и не спорим. НО....нека не продължавам, че съм афектиран и не искам да използвам тая публична арена за тъпи спорове...още веднъж ме извинете двамата ама ако си четете написаното от няколко месеца насам из темите то то е едно и също на 100%.

Искам обратно Митков и Краси от преди половин година и повече...

Коментар

Ванка с какво си противорече, че не разбрах.

а и несъм за КТМ или за каквото и да било, все ми е тази какво ще карам, важното е да ми доставя удоволствие и да ми пасва.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Точно така не е (БУТИЛКА БИРА),но всички сме имали моменти в които сме сърбали това за което стигат стотинките.Според мен и двете моторетки стават,лично аз залагам на ХОНДА (чакам да ми докарат 450, но това сигурно е за друга тема от форума).

Коментар

Твърдо за Хонда,много ми допада и пр. и пр.
              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Поне в България (лично за мен) е важно колко бързо може да си набавяш резервни части и май хонда рулира в това отношение
                Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Преди поне отговаряхте на начинаещи като мене мъдро и на място а сега ревете като ....КТМ та КТМ
                  ..ванка..да не си препил приятелю

..е сега ще ви отговоря..веднъж за винаги-ямаха ли хонда ли...
                  -КУПЕТЕ СИ И ДВЕТЕ
                  ..след време което забележите че по малко го карате и по не ви кефи ..-продайте го

Коментар

Евала бе Mitkov, ей на тово му казвам точен и изчерпателен отговор! Между друтгото,всички знаем,че универсален мотор няма.Единият път ще ти липсва нещо от ХОНДАТА другият път нещо от ЯМАХАТА,който не го проумее това ще му бъде много трудно да си избере мотор,какъвто и да е той!Винаги ще е недоволен,винаги ще харесва моторите на другите и няма да може да изпита ГОЛЕМИЯТ КЕФ от карането,било то на разходка състезание или нещо друго!!!

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                      ..ванка..да не си препил приятелю

..е сега ще ви отговоря..веднъж за винаги-ямаха ли хонда ли...
                      -КУПЕТЕ СИ И ДВЕТЕ
                      ..след време което забележите че по малко го карате и по не ви кефи ..-продайте го
                      Много е прав Митков !
                      И после след като решиш, кой да си оставиш поне ще пишеш в обявата:
                      "Продавам нова, почти не карана Ямаха ... "
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

..Жоро..да не си препил приятелю

Коментар

..Жоро..да не си препил приятелю
                          Да, днеска пия вече 10-то кафе, та ми е простено !
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Що така, безсънна нощ ли те очаква, че така си се подкарал

Коментар

Здравейте , колеги.
                              Изпада ми възможност да ми докарат WR250 от щатите.
                              Не знам дали тук му е мястото , но искам да задам няколко въпроса:
                              -интересуват ме подробностите около вноса,покупка на място-имам човек-договор , талон , съпътстващи документи т.н.;по-важното-мито,ДДС, технотест,регистрация и всичко останало.Знам че по темата е изписано доста , но в повечето случаи е теглене на локуми от които в главата ми стана абсолютна каша.Интересува ме мнението на човек който е минал през процедурата или поне е запознат детайлно с нея-ако е възможно да каже и суми.
                              -какви са разновидностите на модела-има една мого хубава тема за разликите между WR400,WR426 и WR450.Ако някой обясни за WR250 ще съм му много благодарен.С две думи-какви са моделите(F/R-и т.н.),какви са разликите в поведението им,по-какво се различават(като технически особености-промени по двигател и окачване),кой за какъв тип каране е по-подходящ , в кои години се произвежда , разлики във външния вид(често в обявите не е указан конкретния модел и се налага да гадая по снимките) и т.н.
                              -какви са цените на рез.части-ако някой е правил по-сериозен ремонт и си спомня някакви цени нека ги каже-много е вероятно след покупката да се наложи ремонт,та искам да съм горе-долу в час.
                              -има ли някакви слаби места-както например буталния болт на тежките Ямахи или ангренажната верига при Хонда.
                              -ако има нещо за което не съм се сетил , кажете и за него.
                              Благодаря предварително!
                              Последно редактирано от ЕМО; 25-06-08, 20:58.
                              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                              Джон Кенеди

Коментар

Ямаха WR?

тази зима мисля да си купя мотор 4т. и съм се спрял на кавазаки клх250 , или вр 250,426,или 450 (зависи какъв изпадне на по добра цена) клх съм карал тамън два, и знам какъв и е разходът и как вървят,но ямаха вр дори не съм и виждал на живо, искам да знам кой от трите е по добър и колко горят.
                                Мерси предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X