Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CRF 250X или Yamaha WR 250F - моля за съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Honda CRF 250X или Yamaha WR 250F - моля за съвет

Колкото хора - толкова и мнения !
    На мен винаги ми е пасвала хондата повече от всички останали.
    Смених WR с Honda и трябва да кажа, че това с удобството са дрън-дрън. Гълъбин, Пламен Йоцов и Събин също са пробвали успоредно двата модела 250 и много правилно го казаха: "Хондата тегли по-добре от ниски, много по-лесно влиза в завой и окачването като заводско изпълнение е по-добро." Ямахата е по-плавна, но това не означава, че за някои това не е по-добре ! Аз мисля, че за ендуро, това е дори предимство !
    Разбира се, всеки мотор "after market" може да се направи удобен по вкуса ти, но иска работа по него.

На ниво "заводско изпълнение" в списанията гo казват, че Хонда и Кавазаки са "Ready for race" !!! ( Е, според мен трябва да се каже "почти ready" )

Между другото, ако ви интересува мнение на експерт, сега на "Руното" Кокера пробва почти всички различни модели, които бяха там.
    Най-много му хареса окачването на Кавазакито на Гълъбин, след това CRF-a на Чинела.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
      И защо тогава задаваш въпроса?

Карал съм и двата модела и смятам, че WR250F е по-спортния мотор от двата. Хондата е с по-благ характер.
      На мен лично и двата ... не ми пасват
      Задавам въпроса, защото преди месец асоциациите ми относно ендурото бяха за мотор в диапазона 2000 - 2500 лева ....
      Success is like being pregnant! - Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fu..ed ....

Коментар

На ниво "заводско изпълнение"
        ..на ниво заводско изпълнение..и двата са с едни тапи едни ограничители.... .. вървят колкото средностатистически скутер 50 кубиков ..никой ама никой не ги кара на ниво -заводско

И защо тогава задаваш въпроса?
        ...много правилно го е казал димитър ...май и аз ще спра да се хабя да отговарям вече на такива въпроси
        ..повечето мнения бяха в полза на ямахата ..накрая човека казва -мерси ще си взема хонда ..ние сме си виновни че въобще си губим времето да пишем и отговаряме и даваме съвети на хора които всъщтност май..въобще и не четат какво пишем

Коментар

До: Съжалявам, но е спешно! Относно темата за Wr250f crf250x!

..ами нали това ти обаснявахме че именно -без тунинги просто с махане на тапите и ямахата върви повече

Коментар

Да мерси много наистина.....трябваше ми точно такъв прост отговор, защото си бях изградил явно доста грешно мнение!...Благодаря!
            09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
              ...
              Това, че той не е чул, не означава, че други няма да чуят! Ако не на него - то на други темата ще помогне! Поне за това има смисъл да се обсъждат такива неща, дори и да е досадно...

Коментар

...повечето мнения бяха в полза на ямахата ..накрая човека казва -мерси ще си взема хонда ..ние сме си виновни че въобще си губим времето да пишем и отговаряме и даваме съвети на хора които всъщтност май..въобще и не четат какво пишем
                Не разбирам, не съм карал мотоциклет, но пишете пък има кой да чете мненията Ви.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Искам само да кажа, че взех ямахата и вече може да се затвори темата! Дали върви или не ще узная скоро! Благодаря все пак...
                  09 YZ290F Athena BB

Коментар

Айде със здраве да е шпориш и чакаме отзиви за мотора!!

Коментар

..на ниво заводско изпълнение..и двата са с едни тапи едни ограничители.... .. вървят колкото средностатистически скутер 50 кубиков ..никой ама никой не ги кара на ниво -заводско

...много правилно го е казал димитър ...май и аз ще спра да се хабя да отговарям вече на такива въпроси
                      ..повечето мнения бяха в полза на ямахата ..накрая човека казва -мерси ще си взема хонда ..ние сме си виновни че въобще си губим времето да пишем и отговаряме и даваме съвети на хора които всъщтност май..въобще и не четат какво пишем
                      Напротив, много полезно ми беше всичко изписано по-горе за което ви благодаря. Просто въпроса опира и до бюджет.
                      Темата ми помогна да взема решение за нов мотор, ако обърнете внимание освен за двата модела питането ми беше и за нов или стар.
                      Приемам за чиста монета всичко което сте изписали за Ямаха-та, но при нея цената на новия мотор е по-висока и не мога да чакам още 2-3 месеца за да досъбирам пари (все пак и за екипировка ще хвръкнат пари, а и по самия мотор ще трябва да се налее допълнително някой лев).
                      Въпроса, дали Хонда или Ямаха, стоеше ако се бях спрял на варианта втора употреба и в никакъв случай не пренебрегвам мнението ви.
                      В случая обаче предпочетох новия мотор - така поне в началото се предполага че ще имам някаква гаранция за състоянието.
                      Success is like being pregnant! - Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fu..ed ....

Коментар

Мерси и мисля че този уикенд ше бъде тест разработването и след това ще изкажа моето "неразбиращо" впечатление !
                        09 YZ290F Athena BB

Коментар

и сега какво взе всъщтност накрая
                          ..дай повече подробности-какво колко струва и тн

Коментар

Ми.....ямаха WR250F 2007 година за 11 300 лв......За жалост е в Пловдив в един кашон и в четвъртък ще ходя да си я взема(там ще я сглобят) и на този етап не мога да я коментирам....., но май май тази събота и неделя Витоша ме зове ! Затова казах че все още нямам мнение....Но вече е крайно време да се стопля за по-дълго, защото ми писна да вали сняг....хаха....
                            09 YZ290F Athena BB

Коментар

Не е добре да се кара на Витоша, защото ще ни забранят навсякъде!!!
                              Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Първоначално публикуван от SneFruu Преглед на мнение
                                но май май тази събота и неделя Витоша ме зове !
                                Колега, преосмисли пак плановете къде да караш! Витоша е парк и е забранено! Има много туристи - деца, възрастни, млади семейства и т.н.
                                София е заобиколена от планини и чукари където не е така оживено както е във Витоша

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X