Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DRZ400

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Suzuki DRZ400

Пе6о, разбрал съм те напълно от първия път, просто при бедна смес не гърми освен ако не прекъсва искрата, а имах освен това предвид, че ако сместа е бедна ще има други проблеми по двигателя, а разхода на масло може да е не от тънко масло, а ако си прав за бедната смес, от заминал сегмент например.
    Моя мотор гърми от богата смес, бегачката хвърля огън и трещи от преобогяване.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Чета темата и си викам, и тук ли се появиха Христо живота и Пачарозкин......
      SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
        Чета темата и си викам, и тук ли се появиха Христо живота и Пачарозкин......

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
          Пе6о, разбрал съм те напълно от първия път, просто при бедна смес не гърми освен ако не прекъсва искрата, а имах освен това предвид, че ако сместа е бедна ще има други проблеми по двигателя, а разхода на масло може да е не от тънко масло, а ако си прав за бедната смес, от заминал сегмент например.
          Моя мотор гърми от богата смес, бегачката хвърля огън и трещи от преобогяване.
          Пак не си прав : точно при бедна смес гърми и при напълно редовна искра . Ако не вярваш направи следният опит : Взимаш козел с по-отворено гърне . Палиш , загряваш го и тръгваш . В движение спираш кранчето , но продължаваш да си даваш газ . След известно време - като почне да умалява мотора , защото му е на свършване бензина в карбуратора ще чуеш характерното припукване в ауспуха . Това е защото му е бедна сместа , а не защото му е богата или нередовна искрата . Дръпни му смукача или пусни бензина и ще видиш , че гърмежите ще изчезнат . На твоя мотор като му е богата сместа и трещи защо не му дръпнеш смукача( както е направил човека по-горе) да видиш дали ще спре да гърми както на него му е спряло ??? Ще спре ама друг път !!! Казах ти - чети и вниквай точно в проблема , а не пиши каквото си чул и видял някъде . Да ти кажа ли още от какво може да гърми в ауспуха , даже и при напълно изправен двигател , запалване и карбуратор ? Отговорът е : от пропуски в изпускателната система - но това няма нищо общо със случая и затова не съм го написал в началото . Иначе отивам и аз като теб в ОБЩИ ПРИКАЗКИ . Спирам да пиша , защото няма смисъл - виждам , че не ти се отдават нещата и нямаме общ език . Извинявай , ако съм те засегнал по някакъв начин .

Коментар

Проблена беше позапушен жигльор за ниските обороти ако не се лъжа.почистен и вече работи типтоп Благодаря за мненията колеги!

Коментар

Заекът съм ти казал къде се крие още на 05.01.2014 , НО Благодаря къща не храни ! Очаквам шоколад милка с цял лешник . Калофер не е далеч , но може и по е-конта . И къде ги видя тези колеги с толкова мнения , като съм ти писал само аз ?!? Вече ставам капиталист и безплатни онлайн съвети не давам .......

Коментар

Колеги кой от тези маншони ще станат на SUZUKI DRZ 400 - http://www.motostar777.com/products/...m_41mm_Enduro/
                http://www.motostar777.com/creators/...m_32mm_Enduro/ http://www.motostar777.com/creators/...m_41mm_Enduro/
                Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

Ами измери си диаметъра на предницата и дължината на работната част и сам ще си отговориш на въпроса.
                  п.с.ако след монтаж на маншоните,забележиш че маншона буквално се е свил около ''кола''на предницата,пиши,при някои маншони има тънкост
                  Yamaha Yz450F
                  Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                  Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Нито един от двата - диаметърът им е малък .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                      Нито един от двата - диаметърът им е малък .
                      А можеш ли да ми препоръчаш от къде да си купя?

Коментар

Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнение
                        А можеш ли да ми препоръчаш от къде да си купя?

Виж тези http://e-enduro.com/manshoni/489-man...8-l460-mm.html
                        0888 074 049

Коментар

Колеги за да извадя тази ос има ли някакъв чалъм или нещо такова, защото се пробвах да я избия но не става...
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2014-01-14 17.33.08.jpg
Прегледи:1
Размер:88.8 КБ
ID:5554412

Коментар

Чалъма е,да е подържан редовно и както трябва мотора.Ще повярваш ли че моята излиза само като я бутна на ръка?Явно твоята не е смазвана,включително и цялото окачване от много време.Не се удря директно по оста,и ако това на снимката е твоя мотор,имаш проблем.Пръскай навсякъде откъдето може да проникне ВД40 и всякакви там спрейове,остави го да се накисне,и пак бой с чука,но по гайката или с подходящ дорник.
                            Yamaha Yz450F
                            Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                            Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Първоначално публикуван от pavlofff Преглед на мнение
                              Колеги за да извадя тази ос има ли някакъв чалъм или нещо такова, защото се пробвах да я избия но не става...
                              [ATTACH=CONFIG]670662[/ATTACH]
                              Ти си я смазал от бой тази ос , как ще завиеш после гайката , трябвало е да ползваш дървено трупче , и върху него да удряш с чука. Ще се наложи да сменяш и лагерите на шарнира , няма начин да са здрави при така поддържан мотор.
                              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Първо пробвах с дървено трупче, не стана, ядосах се и започнах бой бой бой и накрая това стана, резбата ще я оправя само да извадя оста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X