Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki DRZ400

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Suzuki DRZ400

Честито за придобивката - много лачен изглежда и много пазен. Направо не му блазе ако ще става ендуро на какво ще заприлича след година

Трябва обаче сериозно да се поразчетеш за олекотяване на мотора какво да махаш, защото така е скромните 137 кила сухо тегло или над 150 кг. с течностите И хубаво да погледнеш на Пачароза поста от преди месец два, за да видиш с какво да утежниш мотора (гардове основно)
    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

...честита да е новата придобивка!Красавец...!Много емоций и много свободно време пожелавам!!!
      HUSGVARNA 630 SMR
      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Колеги, сърдечно ви благодаря за добрите пожелания. На всички вас желая САМО безаварийни километри и много, много забавления с любимите ни "играчки". Надявам се, че като му дойде времето /защото съм абсолютен новобранец - преди месец се качих за пръв път на мотор/, с някои от вас да караме заедно. Поне такива са ни намеренията с моя учител GIORGIO.
        BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
        LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
        Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

• Честито колега с здраве да си го караш.

Искам да попитам колко ще струва да си сложа къдрави дискове на ДРЗ и добре идея ли е?
          Поздрави
          Последно редактирано от giorgio; 10-12-10, 16:33.
          [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Страхотна машинка колегаЧестито и от менНадявам се, да се откажеш от идеята, да я разваляш с тея ендуро джанти и скоро да и сложиш едни гардове
            SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Ч.Н.Г на всички!
              Оказва се, че намирането на кросови джанти 18'' и 21'' за ДРЗ не е лесна работа и въпреки усилията до сега е безуспешно. Моля, ако някои колеги имат инфо да споделят тук или ако преценят на ЛС. Моля, също така да кажете с джанти от кои модели могат да бъдат заменени без проблеми. Тук има изказани мнения относно заменяемоста, но искам да съм на 100 % сигурен,ако купувам от друг модел или марка. Благодаря и поздрави!
              BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
              LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
              Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

За много години колега.
                Решенито на проблема ти е EBAY купи си ги от там и то точно за модела за да нямаш ядове. Дори си купи и допълнително диск 310мм за да си улесниш след това работата при смяната. Минах по този път и това е най евтиния вариант. Поне ще бъдат окомплектовани със всичко и при късмет може и гумите да са читави.
                Успех.

Коментар

В момента правим същата смяна от супрмото към ендуро на мотора на един приятел предната капла от RM250 става със сигурност но задната има разминаване.
                  Последно редактирано от Жоро Донечки; 07-02-11, 08:24. Причина: з

Коментар

Да така е но с един добър стругар си решаваш проблема. Главината е по тясна на RM по спомен с 13мм визирам разстояние пиньон спирачен диск, аз го реших с едностранен фланец при пиньона. И оста е по широка на RM -22мм, докато при ДРЗ е 20мм с едни нови дистанционни втулки проблема и там се реши. Аз съм мързелив и не ми се пипаше веригата да увеличавам звена и затова при 41зъба на СМ каплата побра 44зъба на кросовата(може би и 45можеше да събере)

Коментар

Колеги,някой от вас отварял ли е стандартното гърне на дрз -с с цел промяна на звука?

Коментар

Първоначално публикуван от evelin d Преглед на мнение
                        Колеги,някой от вас отварял ли е стандартното гърне на дрз -с с цел промяна на звука?
                        Моят е със стандартното гърне, но с по - отворен заглушител и е доста шумен, бих казал "достатъчно" - не знам дали ще изтърпя по - шумен ауспух.

Коментар

При мен гърнето е доста тихо.Никелираната капачка в края на гърнето се държи на три винта/един вид е за по-красив завършек на гърнето/.Като ги развия и сваля капачката,тя не излиза с искрогасител .Без капачката гърнето си е едно цяло - без да се разпробива не може да се отвори.Ако някой е отварял такова......

Коментар

Доколкото знам на ДРЗ стандартно им се заменя заводския ауспух с доработен, защото освен звука се подобрява и вървенето, така че замисли се за подобен варант.

На моя лично е сложен Leo Vince X3, но според майстора на мотора това е твърде "отворен" ауспух за този модел и имах намерение да го сменям, но пък това не е нещо крайно належащо.
                            Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Добре,ако Лео Винчи е твърде отворен ,кой ауспух е удачен за модела?Препоръки към марка.Има български в София ги произвеждат,някой да кара с такова?

Коментар

Първоначално публикуван от evelin d Преглед на мнение
                                Преди няколко дни направих това ,но на 125.Мисля че гърнетата са различни.Махнах крайния заглушител, заварен за капачката .Самата капачка има отвор,който ми се стори малък и затова около него симетрично разпробих 6 по -малки отвора.Не само звука се промени, а и се отпуши самия мотор.Малко направи си сам ,но се получи много добре.
                                Последно редактирано от niki34; 07-02-11, 14:38.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X