Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново 400 - 450cc. ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ново 400 - 450cc. ендуро

Първоначално публикуван от kenanov Преглед на мнение
    здравейте момчета не сам сигурен дали на правилно място пускам това запитване но все пак- харесал сам си Suzuki DRZ-400 и искам да ви питам какво ви е мнението за него и какви пари трчбва да приготвя . това ще ми е вторият мотор ,пьрвият ми беше Suzuki Dr 125 ,но ми стана лек пак и аз натежах. искам да мога да го карам из планините но пьк ще го ползвам и за превоз в града. е кажете вашето мнение
    От нашата група бай Васил и "Чичката" карат такива.
    Втория има и ригистрация във форума - пиши му.
    А там, където бай Васил качва с тоз мотор, другите излизаме на кълбета! Само дето сега е "утежнен" с малко "железа" в крайниците...
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Коментар

Реших да сменям мотора и съм се спрял на КТМ ЕХЦ 400 2005г. Някой може ли да ми каже дали има някакви неща, които могат да ми създадат особени проблеми? То всеки модел си има малки болки, но да не би този да има по-големи, защото модела не е много разпространен... Та ако някой има преки наблюдения, моля да сподели.
      Последно редактирано от viki terzieva; 26-02-10, 20:40. Причина: правопис и пунктуация

Коментар

С настъпването на новия сезон, настъпва и време за нова машина (чисто нова). Дилемата ми е между следните четири претендента в клас 450 сс :
        1. Gasgas Ec450 2009
        2. KTM EXC 450 2009
        3. Husaberg Fe 450 2009
        4. Beta rr 450 2010
        Моля за мнения и отзиви, с цел да затвърдя избора си.

Коментар

щом ще е нов , аз бих избрал Бета-та (защото е 2010) , ако избора на година за КТМ, беше 2010 бих се спрял на него . за четиритактовите Гас Гас не се "чуват суперлативи" , не бих рискувал ... Хусаберг-а пък все още може да се счита за "малцинство" , и няма много "споделени мигове" с него от хора в България.
          дано да направиш сполучлив избор и каквото вземеш да ти служи безотказно!!
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X