Здравейте,Казвам се Георги и съм на 16 от близо година съм се запалил по мотори(ендуро и крос)и сега съм посъбрал пари.До колкото съм чел и прочел разбрах че за да карам в гори и планини ми трябва ендуро мотор и именно затова се спрях на два модела:Honda XR и Kawasaki Klx също разбрах че е добре за начало 4ти тактов мотор.Събрал съм около 3000 лева за мотор ще стигнат ли за някой от изброените модели примерно година 2000-2004? И тук идва въпроса колко кубика мислих си 250 но някой казват че са слаби аз съм 180 75 кила тренирам сериозно и имам здрава мускулатура и затова се чудя дали 4такта 250цц или примерно 300 450 цц?
Също за да не отварям нова тема искам да попитам заделил съм и 600 лева някъде за екипировка знам че няма да ми стигнат но за начало мисля че ще стигнат.Искам да ви питам за тези пари дали ще мога да си купя каска,ботуши,ризница,ръкавици ?И какви точно протектори ми са нужни освен това? Също така кое е по добре ризница или жилетка ?
Поздрави,Георги!
Също за да не отварям нова тема искам да попитам заделил съм и 600 лева някъде за екипировка знам че няма да ми стигнат но за начало мисля че ще стигнат.Искам да ви питам за тези пари дали ще мога да си купя каска,ботуши,ризница,ръкавици ?И какви точно протектори ми са нужни освен това? Също така кое е по добре ризница или жилетка ?
Поздрави,Георги!
Коментар