Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет при избор на мотор...!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля за съвет при избор на мотор...!!!

Също да добавя,сега като зех да чета и се загледах че моята протекторна жилетка отпред има само плат той достатъчен ли е да ме предпази от падане ?

Поздрави,Георги!

Коментар

Здравейте,какво може дами кажете за моторите APOLO-ORION защото в мобилето вижте какво намерих: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2xjte2 какво ще кажете ?Заслужават ли си чупят ли се?Ударо устойчиви ли са ? Добър ли са за 1ви мотор или да се връщам на 2ра ръка хонда ямаха или японско?Пише че са по лиценз на КТМ затова ви питам

ПОздрави Героги

Коментар

Не се залъгвай по тия китайски боклуци... красиви са ама се чупат като солети. Вземи си нещо японско и ще си спестиш доста главоболия.

П.П. Хонда и Ямаха също са японски.

Коментар

Знам че са японски затова се насочих към тях

Коментар

Според мен правилния мотор за теб е ХР250 лек , поддръжка му не е чак толкова скъпа като на кросовите http://motori.cars.bg/m42693 , http://motori.cars.bg/m38666 !
            Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
              Само да не бяха размер XL

Коментар

Здравейте,след продължаване на търсенето се спрях на общо 3 модела.Honda Xr,kawasaki klx и yamaha wr колега от форума ми каза че е по добре мотора да е с водно охлаждане което изклучв Hondata ,затова питам кой е по добрия мотор за начало

Поздрави,Георги!

Коментар

И въздушното не е лошо, като падаш няма да кривиш радиатори, а и няма как да закъсаш заради пробит или спукан радиатор.

Коментар

Хонда ХР НИКОГА неможеш да я прегрееш така, че не му се плаши на въздушното ако мотора ти харесва. Иначе според мен от изброените най-добрия избор е ВР-ката - за този мотор лошо не съм чул.

Коментар

отдавна си мечтая да си купя мотор ендуро или кросов.. каточели повече клоня към ендурото спрял съм се на няколко мотора, но съм много начинаещ и нямам представа кое е добро и кое да избера. 167 съм висок 58 кг спрях се в mobile на една honda crm 125куб и се чудя как ще ми е като за първи мотор. отворен съм и за нови предложения и насоки за по-добър избор. Трябва ми г/д добър мотор за не много пари и не скъп за поддръжка тъй като не разполагам с особено много средства. и ако може някой да ми каже г/д колко пари ще излезе добра екипировка.
                      Благодаря предварително !

Коментар

Като за първи мотор 125цц ендуро ще ти е идеално. Не са скъпи, пък и няма да ти търсят много поддръжка, а като сила ще ти е повече от достатъчно. Хондата ЦРМ е добър избор, също може да погледнеш ако има оферти за Кавазаки КДХ 125- много здрав мотор. А екипировка за втора ръка около 300-400лв ще са ти достатъчни.

Коментар

Хора зачетох се за моделите на испанската фирма GAS GAS какво ще кажете ?Добри ли са и намират ли се в БГ ?

Коментар

Първоначално публикуван от gogo1245 Преглед на мнение
                            Хора зачетох се за моделите на испанската фирма GAS GAS какво ще кажете ?Добри ли са и намират ли се в БГ ?
                            Да доста добри моторетки са,и да намират се в България,имат представителство в София. http://www.gasgas-bg.com/

Коментар

това съм го гледам но търся нещо втора ръка защото ... нямам 14к пари .

Коментар

Колега, Гого, аз какво направих: Купих си една Yamaha XT500 '89. Страхотен мотор. Бавен, железен и вечен, и не за гората. Тежко ендуро. Спуках една костица на ходилото на първия ден...ЕКИПИРОВКАТА ПЪРВО...както беше писал някой колега. Мъчих го и в гората и се справях да ти кажа, човек се учи. Ама тежи доста в гората(160 кила). Аз не съм и малък де 187см/105 кила. Покарах го, ама не можеше да се регистрира и го махнах. Още ме е яд, за 1500 лева, толкова го и платих. Как да е... Сега карам Suzuki DRZ400S '02(около 120 кила). То всеки си хвали неговото, ама за мене е супер. По спокоен и с по-лесна и евтина поддръжка. Малко е над бюджета ти ама има и по стари DR-и които са доста здрави машини(нека и колегите кажат) Погледни ги, прочети, няма да ти е излишно по никакъв начин.
                                А относно екипировката: Airoh dome каска, Acerbis Cosmo, Acerbis impact evo, и ботуши Gaerne GX1(на старо, но не ги препоръчвам, смачкват се и се разшиват отзад). Не правя реклама, но ако имаш път към Севлиево посети магазина там ще се разберете...bobimx
                                Успех и да пишеш какво си избрал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X