Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет при избор на мотор...!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля за съвет при избор на мотор...!!!

бЛАГОДАРЯ много за съветите

Коментар

Здравейте отново,както се очаква продължих с търсенето и четенето и пак се раздвоих даже ратроих между три модела HONDA XR 250 HONDA CRF250 или KAWASAKI KLX250 какво ще кажете за моторите ?

Коментар

CRF, много ясно. Ама е по-скъпо.

Коментар

Е аз си мисля ХR е по добре за първи мотор. По дуракоустойчив е най-малкото.
          "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

Коментар

Хе-хе сега някой ще напише, че Кавата е по-добре и на Гого1245 ще му се проясни всичко.
            Иначе сериозно - ако имаш по-солидни финансови възможности - ЦРФ, а ако не - ХР. Пирмерно ако си спраскаш радиатора на ЦРФ-а някъде - лошо, много лошо. ХР няма радиатори, тъй че хем няма опасност да ги кривиш и чупиш, хем няма да купуваш и гардове за тях /които ако не си правиш сам са си 200 и кусур лева/, ааа и антифриз няма да купуваш.

Коментар

Значи кавазакито отпада?Ами попринципно парите не са много солидни:Д но например ето едно црф230ф за 3600 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3cduv6 ето и хр за 3550.Какво ще кажете?А попринцип ЦРФ не е ли по тежък което е по лошо? Колкото до избора като гледам никой не казва нищо за Кавазакито следователно между хондите

Поздрави,Гого!

Коментар

Гого и по-нагоре ти бях писал по-добре си вземи нещо слабо от рода на 125куб. за да се научиш малко от малко да караш , а не веднага на силен мотор. Повярвай ми , че какъвто и да вземеш бързо ще ти омръзне и ще искаш друг и аз бях така мислех си, че като си взех първия мотор ще го карам 2/3 години Аз и една не можах просто ти писва искаш друго. Моят съвет е да си вземеш нещо 125куб. покарай да свикнеш със скорости с гас изобщо в гората като го вкараш има много места където без да имаш опит ще ти е трудно дори и елементарни да са. Така много хора като теб се изхвърлят веднага на голям защото си мислят , че ще са им слаби по-малките кубици , но уви пребиват се и се отказват някой, затова моя съвет е такъв , ти си начинаещ 125 куб. от начало ще ти е доста силен и като му свикнеш после продаваш и купуваш по-силен и по-хубав и усъвършенстваш уменията си.
                Поздрави и успех с покупката и избора ти !
                Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Ами аз се насочих към 250куб., защото в моята тема и вЪВ всички други, коИто изчетох и хора с моите габарити са им препоръчани 250куб.Освен това съм и физически много добре подготвен,ако въобще има значение.

Коментар

Според мен 125 си е слабо за гората с 75кг човек на него без екипировка, вода...... Според мен ще се мъчи с този мотор а и много бързо ще го стопи. А този ЦРФ 2006г с тази барабанна спирачка... нещо много странно
                    EXC TPI 2019

Коментар

А за 3500-3600 ще мога ли да намеря свЕстен CRF след 2000 година.И може ли да кажем нещо повече за поДдръжката на двата моторА - смяна на клапани и прочие

Коментар

Гого спри да се двоумиш и т.н. Мога да ти кажа само едно ,че какъвто и мотор да избереш от рода на 250 Японски -няма да съжаляваш въобще. Характеристиките на ЦРФ .КХФ и на ВР 250тки са едни и същи и всички си заслужават ,кое ще избереш е въпрос на вкус и цвят хохо
                        При Хр-а е малко по-различно там силата е малко по-малка ,но пък подръжката е по -малка. Демек което и да е си заслужава стига да ти харесва и при огледа да е всичко наред (естествено ще се довериш на някой познат човек ,който е навътре с материала с моторите)
                        Не изключвай обаче и 2-тактовите мотори ,понеже и те си имат доста предимства . Примерно някоя Ямаха Дт 200 или КДХ 200 , а като виждам до какви пари защо не и КТМ някой 250 ако изпадне. 250цц 2тактово ендуро е страхотен вариант.
                        Поздрави Гого и давай ,че всички тръпнем в очакване

Коментар

Един съвет от мен -щом ще караш ендуро гледай мотора да е със стартер.

Коментар

Ами по принцип ХР-а няма стартер, нали ? Поне така съм чел. А не разбрах само за ЦРФ-то каква поддръжка иска, освен че трябва да се сменя масло? Знам, че клапани и прочие, но кога, на колко време, колко струва, някой може ли грубо да ми каже

Поздрави,Гого

Коментар

Грубо от 1000 лв. нагоре на сезон, но по-скоро от 1500 нагоре.

Коментар

Охх направо ме удари в сърцето с тази сума..... ,май ще карам ХР250 .А сега оставя да намеря читам след 2000година за 3500 някъде,има една 2004 за 3800 но това не е ли много пари за този мотор ?А и няма документи за регистрация а на мен ми трябва регистрация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X