Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет при избор на мотор...!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля за съвет при избор на мотор...!!!

Какъвто и да вземеш още един 500лв. отгоре трябва да имаш за обслужване и перфектен да е пак нещо трябва да се смени.
    Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Оооо да това съм го предвидил.Ами аз ето такова разпределение съм направил на парите:
      1.Мотор-3500-3800 лева
      2.Екипировка- около 750 лева
      3.Резерва 400-600 лева.

Поздрави,Гого

Коментар

Мога да ти предложа мотора от аватара ми, можеш да го видиш в раздел продавам. Въпроса е дали сам ще прецениш дали ще е твоя мотор дали няма да ти е силен , той както може да върви бавно така и бързо , но това вече е твой избора, а и цената е по-различна от тази която си заделил за мотор ,но ти си преценяваш.
        Поздрави !
        Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Първоначално публикуван от gogo1245 Преглед на мнение
          Оооо да това съм го предвидил.Ами аз ето такова разпределение съм направил на парите:
          1.Мотор-3500-3800 лева
          2.Екипировка- около 750 лева
          3.Резерва 400-600 лева.

Поздрави,Гого
          А, така. И аз точно същото разпределение си бях направил като избирах мотор. В крайна сметка се спрях на Сузуки, но просто това беше най-доброто предложение откъм цена-качество. Иначе се бях прицелил във ВР или ЦРФ, но установих, че не влизат в бюджета.

Коментар

А ти какво Сузуки избра ?Сега като каза загледа DRZ има мн хубаво за 3600 ,но е 440 кубика

Коментар

Ееее, ми аз да имах 1200 лв. излишни щях да го тунинговам и моето на 470 цц, ама... Моето мнение е, че ако си мераклия и 450 да вземеш ще му свикнеш. Аз преди ДРЗта друг мотор не съм имал, не съм карал и никой не ме е учил, дет се вика не знаех как се включва на неутрална скорост. Като е силен мотора просто няма да му даваш много газ и ще внимаваш /не че не трябва да внимаваш дори и колело да караш/. ДРЗта се води, че е доста здрав и аз го потвърждавам, но си зависи дали се грижиш за него. Определено ще е по-евтин за поддръжка от 250 ЦРФ. ХР е по-скъп за поддръжка от ДРЗ, доколкото 2ма от моите приятели имаха такива и 2 години сравнявам кой колко пари и за какво дава по мотора, ама и това е относително. Аз бих те посъветвал така - на първо място гледаш дали е в добро състояние мотора, това е най-важно, независимо от марка, модел, година и т.н. За това може би ще ти трябва някой, който е по-навътре в нещата. На второ място гледаш на външен вид кой по ти харесва /както казва колегата по-назад - кой цвят ти е любим/. А, и още нещо да добавя относно моето 2 годишно избиране на мотор /2 години събирах пари и през това време гледах, чудех се и се маех/ - много хора ми казваха, че 450 е много силен за начинаещ и ме бяха наплашили. Сега като се връщам назад не съм сигурен, че е така. По-уморително е да караш силен мотор, ма и да се умориш си е кеф. Все пак си карам за удоволствие, нямам състезателни амбиции. И за поддръжката да добавя - няма значение каква марка и модел е мотора, всяко леко ендуро има скъпа поддръжка.

Коментар

Ами,честно да си призная започнах да гледма и 400-450 кубиците,знам че са силни,но са много по нови модели и много по евтини сравнение с някой 250.Малкия проблем е че аз принципно ще изкарам книжка сега за 125кубика а ще карам 250 или 450 ....То не че ще карам много по пътя ама на седмицата сиг ще имам едни 40 км от вкъщи до село и обратно.И затова,но сега ще разгледам какво има и като 450 куб.
                Иначе от към варянтите за 400куб. са следните на пръв поглед:
                1.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3dge2m
                2.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3dge2m
                3.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3dge2m
                Като вметна сузикито,най ми харесва като дизайн,и е най ново като години.
                А може ли да ми споделиш какво,колко често сменяш но този DRZ

Поздрави,Гого

Коментар

Сузкито беше на един приятел преди 3 дни го продаде така , че отпада.

Коментар

ЕЕЕ ....

Коментар

Както по-горе ти казал и колегата годината не е важна на тези мотори важно е състоянието, защото знам мотори на 2/3/4 години ама като не е поддържан искам средства знаеш ли колко за да стане пак мотор , знам и други по-стари мотори перфектни. Всичко се свежда до поддръжка.

Коментар

Значи казваш да търся и преди 2000 ?

Коментар

Казвам ти да си харесаш няколко мотора и най-добрия да вземеш. Още не си решил каква марка/модел. Примерно виж външно не е важно толкова, един мотор кара ли се в гората ще е одран няма как да го избегнеш. Пластмасите на моята Вр-ка струват комплекта 160лв. чисто нови и ето ти го външния вид. Гледаш ли някой мотор важен е двигателя , окачването , общо взето да не е поломено най-важното колко до пластмаси става най-лесно с нови. Повечето мотори в България са много накичени външно и това подлъгва хората, че са хубави.
                          Поздрави!

Коментар

Здравейте,спрях се на няколко мотора и искам да ви чуя мнението та започваме с:
                            1.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3dpws8 надвишава лимита но ще дам и аз някой лев за него защото идва и с супер мото варянт и с офф-роад варянт.
                            2. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3dh8kc Тази ямаха пренаправена с стикери като КТМ изглежда добре да се надяваме че и звучи добре.
                            3.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3dpws8 Тук се колебах дали КТМ да е 2 и Ямаха 3,но ..
                            4.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3dh69b и това сузики.Какво ще кажете за моторите

Коментар

Гого гледай хубаво тези като ги гледам са пълна скръб всичките 2-рия е Италианска марка VOR, а не е ямаха.

Коментар

Защо?Тогава какво да гледам като ги избирам ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X