Яко
))) ама няма как
)
))) ама няма как
)
)) на морето
))
)) иначе последния път като ходихме беше само по сняг...майката и се еба...ама ми викаше няма да ми го изкарваш ти мотора аз ще си го изкарам..позеленяла от яд
))и си го изкарваше...е помагах ама няма как
)))
)и да и намеря друг резервоар че тоя е малко ръждясал....иначе моторчето си е ок Митков...ще кажеш на децата да не плачат че татко ще им купи друго само да порастнат малко
)
)) иначе последния път като ходихме беше само по сняг...майката и се еба...ама ми викаше няма да ми го изкарваш ти мотора аз ще си го изкарам..позеленяла от яд
))и си го изкарваше...е помагах ама няма как
)))
Да ви кажа при мен как стояха нещата...жена ми въобще не искаше мотор...аз и затова го купих
Когато го взех, тя не беше при мен, а в София и като започнах да и разправям какъв е кефа да се возиш, колко е приятно в гората, като и пратих снимки на мотора и на мен "екипиран" само с каска, че още нямах пълна униформа...тя взе, че си промени мнението-и се започна-а каска за мен..а яке за мен...а ....и така се поокомплектовахме двамата. Засега тя само се вози с мен, но не се знае за в бъдеще как ще я караме така
...А си мислех, че като си взема мотор ще и избягам
)) - в гората има мноого омайни ендуристи (при мен и по точка първа се получи обратния ефект)
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар