Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените атакуват офф роуда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Gichev
    Мдам модерните жени/момичета вобще не са за подценяване
    Абе жените май са обявили атака в сички мъжки спортове!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Ще видят те кон боб яде ли, като направиме отбор за мъже по художествена гимнастика!!!
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
        Ще видят те кон боб яде ли, като направиме отбор за мъже по художествена гимнастика!!!

Или синхронно плуване!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Re: жените атакуват офф роуда

[quote="mitkov"]вижте ето това е жена и се казва мария
          преминала е успешно квалификациите за ендуро крос шампионата на щатите
          Като стана думи за жени и мотори, знаете ли че тая година жената на НАНИ РОМА ще участва в Дакар???

http://www.laplanaweb.com/actualitat/noticia.php?Id=812
          БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
          (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Different_Soul, че какво пък и е лошото на комбинацията?!? Е, върно е, че не съм от най-чаровните, ама пък си имам немалко коса и от всичкото останало Пък и да ви кажа, в по-трудни ситуации не ми липсва мъжкия характер, а по-скоро мъжката сила... , е, разума ми липсва, ама то не е защото съм жена Е, наистина странните (за повечето хора около мен) мераци не са проява на мъжки характер, а по - скоро на инат. Всички малко или много опитни мотористи ми казваха че не е за мен, че нямам навици, че такъв мотор изисква много внимание и разум (който както споменах нямам в големи количества ) , но също така, за което съм благодарна, получих и помощта, която наистина ми беше нужна за едно такова начинание. За много от нещата са наистина прави, но и както вие навярно ще ме разберете, че навъртиш ли си го на пръса, и подкараш ли един път такъв мотор, трудно някой би могъл да те разубеди за каквото и да било... Та толкова за жените, не е много по - различно от при мъжете, наистина! Приказката за негър - скиор и ... т.н. може и да е вярна, но пък да ви кажа мен ни най - малко не ме интересува, пък и не е важно колко добри биха могли да бъдат жените в този спорт, винаги ще има и по- добри. Важна е любовта към спорта и тръпката. От колкото и малко да е предизвикана , пак е тръпка, и не е по - слаба от тази при големите майстори с големите постижения. Аз съм щастлива да обичам този спорт, предполагам не по- малко от вас, въпреки, че възможностите ми (поне за сега) са мнооого по - малки.
            DCRT®

Коментар

иве добре дошла във форума
              радвам се че има жени като теб
              точно така е както казваш
              моторите стават все повече обект и на женските мечти така че...
              действайте

Коментар

Добре заварили. мitkov, и аз се радвам на подкрепата ти! Аз от около година следя форума и съм ходила на няколко ендурошампионата, и повечето от вас успях да видя и лично , но не съм писала, понеже не намерих тема, в която да споделя моя пребогат опит , , и в повечето случаи успявам да намеря отговори на въпросите си без да питам излишно. Вероятно въпросите ми ще стават все повече, някои от които ще задам и тук
                DCRT®

Коментар

Добре дошла във Форума, колежке и от мен!
                  Малките вече се намесиха и ще им направим собствен клас от новия сезон, а ти ако си намериш малко съмишленички, може и дамски клас да открием ?!
                  Май те мярнах на Софийското състезание, но не съм много сигурен ...
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Чак за отделен дамски клас едва ли може да се говори за блиско бъдеще, но можем да спретнем един дамски отбор Познавам се с едно момиче с което се засичаме чат пат на мотописта, и ще и вметна идеята . Но първо трябва да изям малко повечко кал за да мога да си помисля за ендурошампионата, досега съм карала само на трасе, не съм излизала в гората(но смятам скоро да поправя тази грешка) . Ще видим догодина. А на софийския шампионат обикалях със една камерка и снимах наляво надясно, и на теб щракнах една-две снимки, на старта и на финала
                    DCRT®

Коментар

Според мен задължително трябва да се направи дамски клас за следващия сезон на ендуро шампионата Желаещи да карат съм сигурен че има. За тази година видяхме Биляна от Кърджали само, но се надявам за догодина повече дами да съберат кураж да се включат. Не е толко страшно да се кара из гората. Освен това мъжката част ще се избие да ви помага ако имате нужда
                      Ако искаме да сме като хората трябва да има дами с мотори
                      2010 CRF 250 R

Коментар

Поздрави на Ива и много успех

Коментар

софианитке мани тия поздрави ами помисли кога да те видим и тебе яхнала нещо двуколесно .
                          сигурен съм че ще ти хареса
                          айде съберете се няколко дами поне и ще направим такъв клас
                          ето сега ива има и още едно момиче биляна от кърджали
                          ако успеем да навием и вера лагадова да потренира с мотор ще стане интересно
                          софианитка ако се включи и тя
                          а и аз мисля да подготвя от харманли някоя участничка
                          даже вече съм почнал тренировките
                          та такъв клас според мен е само въпрос на време
                          тъй че...
                          тренирайте

Коментар

момичето си заслужава Вашата подкрепа и поздравите

а пък към мен двуколесните се отнасят малко грозно а аз им го връщам
                            разбирам се с тях добре само ако съм зад този, който ги управлява - но пък ми харесват

Коментар

Софианитка, благодаря за поздравите. А що се отнася до неразбирателството, така е само в началото, после започва малко по малко да слуша гадинката, а после започва и да ти доставя огромно удоволствие, което няма да можеш да изпиташ като втори пътник! Е, то и аз съм скарана с четириколесните, много странно за мен, но много по-бързо свикнах с двуколесно, въреки че карах кола от по-отдавна. Не мога да я усетя така, както мотора. Аз въпреки това се надявам да се сдобрите и да те видя някой ден на мотор
                              DCRT®

Коментар

Направо съм изумен Жени, които харесват 2 колесни машини, особено пък кросови и ендурота! Нека,нека...Казах че жена в ендурото не се вписва, ама си връщам думите назад. Просто съм свикнал да гледам тиинейджърките на моя възраст - а те какво харесват: S класа, кафета, дискотеки и батковци с скъпи очила и маркови дрехи по за 1000$. Е, моите представи са доста по различни и пряко се разминават с това, което посочих по горе. Обичам чистия въздух, адреналина и калта И като гледам скоро страстта към тези спортове няма да се променят Направо, шапка свалям на вас жените които са като мен зарибени до болка в този божествен и красив спорт!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X