Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените атакуват офф роуда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Е ти какво искаш ?
    Много ясно, че ще се развие
    А колкото до тематааааа...... сега се сетих за едно момиченце което познавам, и което е 8-ми клас и разтрива ИЖ-а 350-то на баща си здраво на офроуд-а
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

от Шириней

Дай боже Герито да не ме срещне, когато не е на кеф Разбира се, че не е нужно всички момичета да карат ендуро. Ще се опитам по-ясно да се изразя: по-скоро би ми се искало те да не се страхуват от моторите, от екстрима, от ендурото. Да им дадем възможност, чрез този форум да открият нещо и за себе си, така те ще са около нас независимо каква роля си изберат-отпред или отзад / на мотора/.
      Ето аз например, не разбирам много от техническите моменти в нашия форум, чета ги, но съм далече да вникна в някои неща. То е нормално. Но пък обичам ендурото и всичко около него. Затова започнах да пиша в по-нетехническите теми. Всичко с времето си.
      Бих предложил на модераторите като идея, да организираме някакви теми във форума ни, които биха заинтересували жените /естествено имам предвид неща близки до спорта ни/ да започнат по-активно и открито да участват и се развиват в желаната от нас посока - свестни, готини жени, които обичат ендурото и ендураджиите/естествено/.
      А темите биха могли да бъдат различни, всеки от нас, който желае може да се сети нещо свежо. Примерно: Дами! Харесват ли ви моторите? Возили ли сте се на мотор? Какво ви харесва и какво не в мъжете - моторджий? Може да им покажеме снимки на мацки, които рекламират ендуро-екипировка /има едни в сайта на прогрип /, та покрай модата и дрешките да се позамислят. Правите ли разлика между различните видове мотори? Знаете ли кой мотор ви дава най-много свобода? Знаете ли, колко приятно може да бъде усещането на вибриращия мотор под вас? Ако обичате планината, защо не я превземете с някой моторджия? и т.н. да не се размечтаваме по натам! Не зная, но на мен идеята не ми се вижда лоша. И с това ни най-малко няма да нарушиме имиджа на спорта ни.
      "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Шириней,от колко време не си бил с жена?
        К. Кулев

Коментар

от Шириней

Е, това е малко влизане с бутонките но няма проблем. Пък и като женен мъж, ако ти кажа истината жената може да ме набие
          "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Re: от Шириней

Първоначално публикуван от Шириней
            Е, това е малко влизане с бутонките но няма проблем. Пък и като женен мъж, ако ти кажа истината жената може да ме набие

Аз също покрепям идеята за привличане на женската част от света към този спорт.... освен ако някой има нещо протиф.. или го е страх
            Коч компанията си е коч компания, но по някое време чак започва да става леко скучно, когато неможеш да подхвърлиш някой "по-палав" ред в туй сайт-че :Р
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

минах пред огледалото и то показва оБраз на жена

не страдам от феминистки убеждения и не мисля, че чисто физически жените трябва да са равни с мъжете - това е да тичаш срещу природата си, която в дадена битка може и да победиш

всеки спорт е въпрос на слабости и влечения, дарба или харизма
              добри според мен във всеки един спорт са тези, които имат тези неща- на тях просто им се отдава по-лесно защото освен талант са нужни и усилия и упоритост, после идва опита и рутината ако щеш в определени моменти

само, че таланта ти или унвлеченията ти не те питат от какъв пол си
              ако си отдаден на спорт изискващ по-голяма физическа издръжливост и си жена например то за да постигнеш нещо ти отнема повече усилия и прави по-достойно всяко постижение

моторите и автомобилите (както и това да харесваш да ходиш с часове из гората например ) не са женски каприз - каприз е какъв маникюр да си направя

мотора е предизвикателство за всеки, който е готов когато падне и пострада след като отмине травмата отново да го яхне , а не да каже до тук

същото важи за колата при някой не фатален удар например

Коментар

Евала
                ----
                ПП. А тебе лично какво те привлича във офроуд-а ?
                Ще имаме ли възможноста да чуем отговора "моторите естествено" или съня е твърде хубав за да бъде реалност
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Софианитка е умно момиче и затова сме се разбрали да ми е навигатор през следващите 50 години в 4Х4, а следващите 50 - аз на нея!
                  ... пък и не тласка гюле.

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
                    А тебе лично какво те привлича във офроуд-а ?

предизвикателството машината ще мине ли от тук съчетана с възможноста да видиш много красиви или страшни места + гъделичкащ страх сега като се загубим как ще намерим път към цивилизацията

Коментар

[quote="Жоро Хаджиев"]да ми е навигатор през следващите 50 години в 4Х4, а следващите 50 - аз на нея! /quote]

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка
                        предизвикателството машината ще мине ли от тук съчетана с възможноста да видиш много красиви или страшни места + гъделичкащ страх сега като се загубим как ще намерим път към цивилизацията
                        А, някаква конкретна сбирщина алуминий и желязо задвижвана от разни взривове ?
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

от Шириней

Е радвам се, че и дамите се включиха. Нека това не е последното мнение по въпроса от тях. Надявам се красотата на ендурото, не само като мотор, но и като усещане за природа да завладее повече вниманието на дамите за в бъдеще...

Коментар

Re: от Шириней

Първоначално публикуван от Шириней
                            Е радвам се, че и дамите се включиха. Нека това не е последното мнение по въпроса от тях. Надявам се красотата на ендурото, не само като мотор, но и като усещане за природа да завладее повече вниманието на дамите за в бъдеще...
                            Бъди спокоен няма да е последното... гарантирам
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Важното е да си правите кефа заедно....поне за мен е така...ясно е че няма да стане шампионка но поне аз лично евала и правя...имаше смелостта и куража да тръгне с нас в една яка кал и се бори мъжки момичето докато стигнем Обесения камък в Рила. Нормално е да ги е страх малко повече от нас ама страх лозе пази))))
                              Цветята по мотора не си ги закачи сама.....израза който чух от Жоро Хаджиев за брането на цветя влиза в пълна сила в този случай

Нарочно публикувам само адресите на снимките че са малко големи да не товаря форума излишно

http://store2.data.bg/plakatista/sni...d/DSCN4986.JPG
                              http://store2.data.bg/plakatista/sni...d/DSCN4992.JPG
                              http://store2.data.bg/plakatista/sni...d/DSCN5000.JPG
                              http://store2.data.bg/plakatista/sni...d/DSCN5001.JPG
                              http://store2.data.bg/plakatista/sni...d/DSCN5002.JPG
                              http://store2.data.bg/plakatista/sni...d/DSCN5003.JPG
                              [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Яко се е мачкал калника на ДР-а.
                                А беше чисто нов май.
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X