Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените атакуват офф роуда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Яко))) ама няма как)
    [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от plakatista
      Цветята по мотора не си ги закачи сама.....израза който чух от Жоро Хаджиев за брането на цветя влиза в пълна сила в този случай
      Това твърдение е тествано многократно!
      Това ли е гърлфрендката дето и търсеше мотор? Заслужавало си е да и намериш! Пък и тя е навитарка, както изглежда

Коментар

калника е купен от ники кар чисто нов пролетта
        плакатист радвам се че мотора ви служи вярно
        дано нямате никви проблеми с него
        че вчера дъщеричката ми пак ми вика
        таатеее що го продаде тоз мотор ми той беше много хубавв
        трябваше вика другия да продадеш

специално на плакатиста мацката спада към най върлите фенки на ендурото
        пада става но има много желание да се научи
        докато жена ми например даже и кола не може да кара нито пък иска
        е иначе има книжка де

Коментар

Да й вземете едни ботуши ЕЙ. С тия маратонки ще си потроши краката
          2010 CRF 250 R

Коментар

Знам Знам за ботушите..сега това е на дневен ред.....намерил съм и едни за 110 долара само трябва да намеря как да ги докарам дотука от Щатите....Alpinestars детски такива....иначе има протектори...нагръдник наколенки и налакътници...нова каска и трябва също...някакъв пич и подарил едно агв)) на морето))
            навитачка е наистина.. не иска да става супер екстрим иска да си кара с мене за кеф и да си ходим по красиви места)) иначе последния път като ходихме беше само по сняг...майката и се еба...ама ми викаше няма да ми го изкарваш ти мотора аз ще си го изкарам..позеленяла от яд))и си го изкарваше...е помагах ама няма как)))
            Иначе построшихме ръчки ама сега има нови и ново кормило...трябва да взема за моторчето един предпазител за обърнатата предница че се строши....ако мога и да я сменя тая предница най ще съм щастлив ама засега си караме с нея)и да и намеря друг резервоар че тоя е малко ръждясал....иначе моторчето си е ок Митков...ще кажеш на децата да не плачат че татко ще им купи друго само да порастнат малко)
            [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от plakatista
              навитачка е наистина.. не иска да става супер екстрим иска да си кара с мене за кеф и да си ходим по красиви места)) иначе последния път като ходихме беше само по сняг...майката и се еба...ама ми викаше няма да ми го изкарваш ти мотора аз ще си го изкарам..позеленяла от яд))и си го изкарваше...е помагах ама няма как)))
              Нали казахме, че така се става мъж ?!

Коментар

от Шириней

Нещо не успях да отворя снимките от по-горе, но сигурно са интересни, както показват коментарите Да ви кажа при мен как стояха нещата...жена ми въобще не искаше мотор...аз и затова го купих Когато го взех, тя не беше при мен, а в София и като започнах да и разправям какъв е кефа да се возиш, колко е приятно в гората, като и пратих снимки на мотора и на мен "екипиран" само с каска, че още нямах пълна униформа...тя взе, че си промени мнението-и се започна-а каска за мен..а яке за мен...а ....и така се поокомплектовахме двамата. Засега тя само се вози с мен, но не се знае за в бъдеще как ще я караме така А в последните дни на миналия сезон я качих на АТВ и много и хареса, после само питаше кога ще ходим пак ...А си мислех, че като си взема мотор ще и избягам
                "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Хах, абе жени... ти си мислиш, че ги познаваш амаааа...
                  Аз продължавам да търся половинката си, която ще си пада повече от мен дори по офроуд-а
                  [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                  [/FONT]________________________________________
                  [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                  [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

браво браво шириней, че си успял да приобщиш жената...
                    мойта още дори неще да я повоза само да види какво е, за сега се е качвала на мотора само като не е в движение

ама това лято съм решил да ходя навсякъде с мотора-та или ще се вози с мен или ще си пътува с градския

Коментар

Аз, веднага след като взех МЗ-та навих майка ми да се качи да я повозя... единствените думи след това бяха.... "ти си откачен.. повече при тебе няма да се кача на мотор.." и другата серия докато беше на мотора беше "Даниеле казах ти да намалиш иначе ще скоча от мотора, келеме такова !"

А аз по принцип не съм карал с повече от 50 км... исключението беше, че всичко беше по черен път
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Моите жени засега не се интересуват от мотори и по-добре
                        2010 CRF 250 R

Коментар

Като ендураджия с опит ще ви предложа два варианта, а вие си изберете:
                          1. Ако искаш жена ти да не ти досажда и да се чувствуваш по-фри, качи я отзад, избери някой път с много камъни и я поблъскай 50-60 км с яка газ. Ако можете да паднете пък, най-добре! После ще бяга от ендурото като дявол от тамян.
                          2. За да си сигурен, че ще приобщиш жената (говорим само за първите няколко години след брака, защото после ще ползваш най-вероятно 1 ), приятелката, или най-добре е да употребим думата "обекта" към ендурото, купи и малко ендуро, както е направил Плакатиста, разхождай я по полянки, бери и цветя, възхищавай се на природата и най-вече на нея и ще видиш, че ще се получи на 100%.
                          И един ден, когато почнеш да забелязваш колко хубави туристки има в планината, макар да не са толкова хубави, продай и мотора, тъй като е стар и ползвай пак вариант 1.
                          А ендураджиите с повече опит, ползват и двата варианта

Коментар

А ендураджиите с повече опит, ползват и двата варианта
                            бурни ръкопляскания и овации /няма такава иконка за сега/
                            по добре едва ли някой ще ви го каже

Коментар

Първоначално публикуван от PBear
                              браво браво шириней, че си успял да приобщиш жената...
                              мойта още дори неще да я повоза само да види какво е, за сега се е качвала на мотора само като не е в движение

ама това лято съм решил да ходя навсякъде с мотора-та или ще се вози с мен или ще си пътува с градския
                              Прочети първо съвета на Жоро. И аз моята като я взимах умираше от ужас от мотори, а сега сам не мога да изляза. Че и дума не дава да се обели да продавам асфалтовия мотор и да си остана само с горски... Абе, ела зло, че без тебе още по-зло

Коментар

Краси, сега е момента, в който трябва да купиш на Майчето един горски мотор, и ще видиш как ще те кара да продаваш шосейния...Жоре, пропускаш един основен момент, ами да не стане обратното по точка втора )) - в гората има мноого омайни ендуристи (при мен и по точка първа се получи обратния ефект)
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X