Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените атакуват офф роуда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

за жените
    ето в тази статия има няколко мотора които се препоръчват за начинаещи и жени
    http://dirtrider.com/tests/141_0408_playbike/
    има и няколко модела за деца но вие гледайте тези по големите

Коментар

хммм....
      оказва се че в последните няколко години имало голямо увеличение на практикуващите мотокросс във щатите
      като 40% от тези нови състезатели били...жени
      за това вече са започнали да правят мотокросс школи за жени
      ето най новата история
      http://dirtrider.com/features/141_0512_kawi_soc/

Коментар

ето и по интересните снимки от статията за школата за жени за която стана въпрос в горното мнение

както виждате има доста готини ...школнички

...без коментар

един от най добрите оффроуд състезатели на кавазаки -дести аббот със професионалната състезателка по мотокросс...забравих и името
        на трасето двамата се движели почти равностойно

скоците били последният урок от програмата за деня

обяснение на правилната стойка

разбор в края на деня

както виждате кавазаки взимат съвсем на сериозно нещата

Коментар

Интересна и любопитна школа)))
          БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
          (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Коментар

те са едни жени.... :x
              Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от DINI
                те са едни жени.... :x
                Не става дума за манекенки... нали?
                БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
                (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

абе те са си почти маже тия...
                  4ао
                  Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от DINI
                    абе те са си почти маже тия...
                    4ао
                    Да бе, и аз това забелязах, че "школничките" на бой са почти еднакви с мъжете, даже на една снимка има една, която е дори по-висока от мъж
                    Но, пък няма лошо - жените винаги са се опитвали да се сравняват с мъжете във абсолютно всичко тъй, че според мен е добре да им пожелаем само повече успехи в начинанието..
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Лично аз предпочитам яка кросаджийка отколкото куха манекенка
                      2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
                        Лично аз предпочитам яка кросаджийка отколкото куха манекенка
                        Оооо-хо хо
                        Тая русата най-в ляво достатъ4но яка ли е??

К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев
                          Оооо-хо хо
                          Тая русата най-в ляво достатъ4но яка ли е??
                          Ми ако ще си говорим за мотокрос - ДА, достатъчно
                          2010 CRF 250 R

Коментар

Абе баба ми какво прави на тая снимка

Коментар

Има и готини мацки от тия, ако ги видя с други дрехи едва ли ще повярвам, че имат увлечения към мото крос.

Коментар

от Шириней

Здравейте, само да ви кажа, че много се радвам, когато видя жени, които се интересуват от мотори и особено от ендуро. Тук в Белград, където съм временно гаджетата по улиците са направени като кукли, но не забелязват красивото ендуро на светофара, което леко я закача с газта. Е направо ми стават веднага много неприятни-няма гадже в България, което поне да не загледа мотора на улицата. Та затова си мисля, че всяко момиче, което "забележи" мотора е постижение, а пък да покаже желание и да кара-направо е супер, ендуро екипировката ще ги направи още по-готини. За мен би било удоволствие да подкарам по планините в една смесена ендуро бригада п.с. само жена ми да не го прочете
                                "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X