Обява

Свий
Няма добавени обяви.

AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: AMA SUPERCROSS 2011 - коментари на състезанията

Аз май разбрах защо Стюарт е "най-бързият човек на планетата" - той просто се вози на гърбовете на другите! Може би трябва да го прекръстят на Джеймс "Бълхата" Стюарт

Другата ми теория е, че има "обратни" наклонности и затова мине се, не мине, току се възкачи върху някой изотзадзе

Коментар

Хехе чак пък... скача като бълха да :

"Едни от най-добрите "атлети" на земята са бълхите. Те могат да преодолеят разстояние, равняващо се на 200 дължини на тялото им с един единствен скок."

На един плакат бяха написали James Bobble Stewart (Bobble = грешка, загуба на контрол ) : ) Кара като змей. Трябва да си подреди главата малко и ще се оправи. Всичко се променя с всеки кръг. По-назад в темата писахме, че е помъдрял и кара стабилно...

Канард обаче си е шампион по природа - рано или късно ще вземе голяма титла. Бърз е, кара стабилно, бие се с най-големите лъвове, а като че ли адреналина му не все вдига като на Джеймс и не прави големи грешки, с фитнеса е добре... Освен това кара по новата школа с много скръбове и пилотиране във въздуха, което за нас значи и атрактивно. Добър е много , кефи ме

При малките беше голямо шоу, наистина. Много тъпо за Сайпс- как излезе нелепо, той има скорост, но Барша и Уилсън...много близко и на мен повече ми допада Уилсън. Барша много кърши, има газ , много талант, прекъсвачи, но Уилсън е по-кораво и умно копеле. Стилът му е по-категоричен - малко като на Вилопото.

Коментар

Стю направо го разцепи Рийд иначе голяма гонка, извънземни, няма такова шоу !!!

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

момчета странно ми е, че все още никой не се радва за гореспонатия най-накрая

Коментар

Стюард май се сети че трябва да побеждава ,2 Дънджи ,3 Вилопото,4 Риид,5 Канард.

Коментар

Ето аз се радвам Чакам да гледам състезанието и не гледам резултатите. Сцепи ги както си трябва, че даже и грешки не прави. Екстра си е - кара като самолет. Щеше да се разреве при Ерин Бейтс. То му писна и на него от грешки и нещастия 8 кръга подред. Много късмет има в тази игра. На Чад Рийд какво му се случи само... Но Канард си е лъв и това си е - 10 позиции стопи. Пожелавам ви да гледаме борбата за титлата в Лас Вегас! Пък на мен си пожелавам да я спечели Буба

Поздрав за феновете на Стю с песен за него

Последно редактирано от iassen; 11-04-11, 10:58.

Коментар

И да се отдава и да не се отдава на медийни изяви ще си остане най бързия и най атрактивния пилот в този спорт.
                Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                Обикновено така става като някой спортист се отдаде на медийни изяви и почне да влиза в жълтите хроники
                motobattalion

Коментар

Първоначално публикуван от vaskosi Преглед на мнение
                  И да се отдава и да не се отдава на медийни изяви ще си остане най бързия и най атрактивния пилот в този спорт.
                  Споко, продължавам да твърдя че манго едва ли ще влезе в тройката
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Само на мен ли ми се струва, че Уилсън и Барша си направиха същото изпреварване като онова прословутото на Рийд, за което се вдигна толкова олелия?

Коментар

+1
                      GAS GAS
                      EC 450 =>=> EC 300 2013

Коментар

Първоначално публикуван от project-x Преглед на мнение
                        момчета странно ми е, че все още никой не се радва за гореспонатия най-накрая
                        Ето това каране чаках
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Краси К Преглед на мнение
                          Само на мен ли ми се струва, че Уилсън и Барша си направиха същото изпреварване като онова прословутото на Рийд, за което се вдигна толкова олелия?
                          Не беше Барша...
                          Доста по-различно беше това изпреварване. Даже бих казал, че с много повече агресия и спортна злоба от постъпката на Рийд.
                          Взе го за вираж... малко гадничко
                          Не го слуша главата шотландеца
                          Но иначе кара уникално. Нямам търпение за Лас Вегас....

Коментар

Бе, дори и да не говорим за същото изпреварване, интересно ми е стюартистите що не издигат лозунги да спират състезателните права и на Уилсън?

Щото ако повдигнем въпроса Стюарт като не може да изкара ролетката нормално, защо се пъне и други го отнасят ще стане много грозно Ей, все повече ми заприличва на Хамилтън това момче.

Коментар

Връщаме се към предишния кръг, но искам да кажа, че за ролетката не си прав.
                              Стюарт единствен е самолет на ролетката. Само Вилопото го доближава , но не съвсем.
                              Там е изключително бърз и това беше причината за падането му миналия кръг.
                              Застигна Рийд, но той понеже е старо куче и му затвори вътрешно да не може да го атакува, защото усещаше, че ще бъде изпреварен.
                              Баба нямаше друг вариант освен да затвори газта, за да не го нацепи още на ролетката.
                              Но на ролетка затвориш ли газта обикновено следва загуба на контрол и падане, което и стана метри по-късно в самия завой.
                              В смисъл падането не беше от "неможене", а от така стеклите се обстоятелства.

Коментар

Ясно, че най-бързия човек на планетата е най-добър на ролетките (заедно с Уиндъм май), ама няма ироничен шрифт та да го използвам.

Сега само се надявам да се сбъдне прогнозата за времето и в събота в Сиатъл да вали поне дъжд, както обикновено явно се случва там.

Че после пък Солт Лейк е високо и моторите няма да вървят като хората, демек и в двата случая ще си трябват баш карачи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X