Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътят до коприната. С мотор по Pamir highway – М41 или Motosynthesis.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пътят до коприната. С мотор по Pamir highway – М41 или Motosynthesis.

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
    ...Радвам се, че това което правя ви харесва.
    Меко казано!
    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от g.milusheva Преглед на мнение
      ееее, Димо, издадоха те, не знам какви ще ги обясняваш за авторството над тези двечките....

Милушева, няма к'во да се обяснявам.
      Аз в Турция стъпих твърде късно, преди две-три години, а тези деца са на поне пет. Пък и не си приличаме.

Виж за тези двамата мога да разказвам.

Събине, аз съм по залезите. Сутрин никакъв ме няма. Поздрави приятелю.
      Последно редактирано от Chinela; 12-07-10, 17:01.
      ______2
      Е = MZ

Коментар

Браво, Димо, изпревари президента!
        Продължавай напред, стани цар на пустинята.
        Запазваме си две места(и половина) за разказите като се върнеш.
        Поздрави от мен, Пепи и малкия Преслав.

P.S. Горната снимка веднага влиза в папка "любими" до тази.
        Последно редактирано от Ivan_J; 12-07-10, 17:42.

Коментар

Страхотни снимки и прекрасен пътепис.Браво.
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Първоначално публикуван от crazy Преглед на мнение
            Здравей Димо, не се познаваме лично но така да се каже, ти стискам виртуално ръката.Успех в пътешествието.Страхотни снимки във всяко едно отношение като качество емоционалност и съдържание.
            Да кажа на всички , които не знаят за Crazy. Знам , че е ходил до Египет преди 10 год. с мотор и още по-страшно - с жена на мотора. По това време аз покривах с мотор 'огромните' разстояния от София до морето.

Димооо, ще ме докараш до раздвоение на личността. Откакто поех обратно ми е малко криво, а сега , с тези снимки, вече много съжалявам , че нямаше начин да се включа в експедицията.
            Последно редактирано от Luke; 12-07-10, 17:46.

Коментар

Все по-добър ставаш в снимането ) супер. Иначе как си Димо ? Как я караш откъм човешката и битовата страна ? Сам не е лесно...сподели

Коментар

...Добър си!
                ...Ама тези двамата, ще те минат!
                Поздрави!
                I am just a simple man.

Коментар

Димо, ......................... абе ти не можели да качваш повече сники ...................не знам какво да те питам радвам се на това което ни показваш и казваш,радваме, че си добре.Ако бяхте пътували двама и ти щеше да има на кого да носиш гащите, но и сам война е войн.
                  Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Иване, във Варна ще имаме време да си говорим
                    Лъчо, има за какво да съжаляваш ... Ти и за Турция не беше сигурен Ще идем някъде другаде заедно. Света е голям ...

Митак, к`во да ти кажа ... Добре съм.
                    Не съм се разболявал още. Храня се винаги с местните и не преварявам нищо. Пя много айран - по 3л. на ден. Вода купувам минерална. Изискването за регистрация ти дава възможност да се спреш сред хората и да се изпереш. Аз използвам low cost hosteli, вече трети път. Струват по 10-15 $ със закуска. Това са частни къщи, абе квартири... Обаче на тези места се срещаш с други пътуващи хора. В момента в къщата, в която съм има един американец с австралийка, една швейцарка и още двама не знам от къде са пътуват с раници и с колела ...Вечер е яко щото всеки е дошъл по различен път, вади историите си и ...т.н. Когато пристигнах влизам и всички пият бира, зяпат финала и веднага "Ти за кой си?", аз погледнах с недоумение и викам "Аз съм за банята " Иначе спя по чаиханите на открито. Има едни такива големи дървени легла, които се ползват за хранене. След като си купя вечеря и изям един плов примерно, една бира и мога да остана да спя "на масата" Вадя чувала и си лягам. Това е безплатно ...Всичко е наред. Не съм сам. Хора има навсякъде ... Тук е горещо и можеш да се движиш сутрин до към 11 и после след 5. През деня хората се крият и спят. После излизат. Аз пък използвам това време за да си пооправя снимките и за net. Надвечер си снимам

Няколко снимки от Узбекистан

Когато двете стихии се срещнат ... Амудария

Ivane, vav Varna shte imame vreme da si govorim
                    Lacho, ima za kakvo da sajaliavash ... Ti i za Turcia ne beshe siguren Shte idem niakade drugade zaedno. Sveta e goliam ...

Mitak, k'vo da ti kaja ... Dobre sam.

Ne sam se razboliaval oshte. Hrania se vinagi s mestnite i ne prevariavam nishto. Pia mnogo airan - po 3l. na den. Voda kupuvam mineralna. Iziskavaneto za registracia ti dava vazmojnost da se spresh sred horata i da se izperesh. Az izpolzvam low cost hosteli, veche treti pat. Struvat po 10-15 $ sas zakuska. Tova sa chastni kashti, abe kvartiri... Obache na tezi mesta se sreshtash s drugi patuvashti hora. V momenta v kashtata, v koiato sam ima edin amerikanec s avstraliika, edna shveicarka i oshte dvama ne znam ot kade sa patuvat s ranici i s kolela ...Vecher e iako shtoto vseki e doshal po razlichen pat, vadi istoriite si i ...t.n. Kogato pristignah vlizam i vsichki piat bira, ziapat finala i vednaga "Ti za koi si?", az poglednah s nedoumenie i vikam "Az sam za baniata " Inache spia po chaihanite na otkrito. Ima edni takiva golemi darveni legla, koito se polzvat za hranene. Sled kato si kupia vecheria i iziam edin plov primerno, edna bira i moga da ostana da spia "na masata" Vadia chuvala i si liagam. Tova e bezplatno ...Vsichko e nared. Ne sam sam. Hora ima navsiakade ... Tuk e goreshto i mojesh da se dvijish sutrin do kam 11 i posle sled 5. Prez denia horata se kriat i spiat. Posle izlizat. Az pak izpolzvam tova vreme za da si poopravia snimkite i za net. Nadvecher si snimam

Niakolko snimki ot Uzbekistan

Kogato dvete stihii se sreshtnast ... Amudaria

Последно редактирано от Peppy; 13-07-10, 11:33.
                    ______2
                    Е = MZ

Коментар

Прекрасно !

Коментар

Е нямам думи просто... you are the man! Евала!
                        Зима иде

Коментар

Страхотни кадри, Димо, поздравления!!!

Коментар

Димо , тези от National Geographic ще фалират. Направо трябва да си хвърлят апаратите и да ти искат правата за снимките .

Коментар

Първоначално публикуван от Luke Преглед на мнение
                              Димо , тези от National Geographic ще фалират. Направо трябва да си хвърлят апаратите и да ти искат правата за снимките .
                              Гледайки снимките и аз си мислех същото )
                              Успех Димо, сбъдни мечтите си!

Коментар

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
                                ...
                                Събине, аз съм по залезите. Сутрин никакъв ме няма...
                                Дреме ти.... снимай залези и казвай, че са изгреви.
                                You'll never find out - I got no key hole....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X