Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Практически занятия по офф-роуд за "стругари"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Практически занятия по офф-роуд за "стругари"

Е добре де. Като не искате да дойдете да карате в тр. балкан, тогава аз ще дойда да карам на Русе. Трябва да има компромисни варианти

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
      ... както каза ЗМЕЯ да се съберем "североизточна аматьорска група" ...
      На нем ми изглежда по-благозвучно "източна аматьорска група"...
      Не останали някое моторче и за мен?
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Пуууу, че дълга тема станала ...

По въпроса за моторите - моя е Е модификация, демект - 116 кг., а на Бойко е S, демект е БИЛ 129, ама вече е доста по - малко, щото утежняващите елементи са премахнати. Колко е точно - ще го премерим и ще си покаже.

По отношение на теглото - пределно ми е ясно какво означава +20 кг., при това - върху 220, та знам, че си се усещат, при това - осезаемо. Ма пък в сравнение с килограмите, на които сме свикнали тия Сузита ще са леки като перца. А за да бъда откровен до край - имам сериозни намерения повече да карам мотора и доста по - малко да го нося Пък и ние "стругари" ли сме, или ендуристи "по душа" ... даже бих казал, че се изглезихме с тия леките моторетки

Жоро Витлиемоф - ще падне обикаляне и ще се възползваме от поканата ти - благодарим. И ти се чувствай добре дошъл винаги, когато решиш да дойдеш насам.

Жоро XR 600 - май наистина е време за обучение, ей на - даже и подходящата техника подсигурихме

Чинел, не знам къде точно ще подкараме, но ще споделим след първите стъпки

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
          Жоро XR 600 - май наистина е време за обучение, ей на - даже и подходящата техника подсигурихме
          Всичко добре, ама тази "Североизточна......." ми е много по диагонал
          Правете организация за Шопландия и аз съм на лице

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
            Пък и ние "стругари" ли сме, или ендуристи "по душа" ... даже бих казал, че се изглезихме с тия леките моторетки
            И аз това се чудя
            Оплескахте хубавата тема с някакви леки моторетки.
            Вместо да пуснете една нова "Вече не съм стругар ..."
            ______2
            Е = MZ

Коментар

Новата тема ще я има довечера. А относно килограмите със 129 кг. загрявах в залата на лежанката

Димо темата не я оплескахме, ама за почти година съществуване само ти се престраши да направиш опит за потрошаване на мотора из черните пътища на Шопландия. То е ясно, че ни се свиди хубавата техника и затова отиваме към "леките" моторетки. Пък и нямам против да се съберем на пистата на Писанец и да се редуваме да караме. Аз моя мога да го дам на мераклии

Коментар

Бойко аз моя го разходих много скоро след пристигането му до Мургаш и след това съм го вкарвал няколко пъти в л*ната, за да се осмисли покупката на онези гуми, без да броим Турция и Крит, но с инструктор си е друга бира

П.П. Виж този човек какво си търси. Прегледай тази тема

Купувам струг
                ______2
                Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                  И аз това се чудя
                  Оплескахте хубавата тема с някакви леки моторетки.
                  Вместо да пуснете една нова "Вече не съм стругар ..."
                  Вярно думаш, Димо - направо с..хме отгоре й. Аз отдавна си мисля, че темата не е даже за тоя раздел, ама щом я търпите ...

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                  ...П.П. Виж този човек какво си търси. Прегледай тази тема

Купувам струг
                  Ей на, и колегата по - малък и по - лек го търси - заражда се някаква минималистична тенденция сякаш

Коментар

А, ето и малкото снимки от ходенето до вр. Ботев.

Хиляди благодарности и едно "мерси" на червения ендурист /Емо от Шумен/, който ми подсигури това приключение.

Прикачени файлове
                    Последно редактирано от Димо; 06-10-09, 09:42.

Коментар

Вчера направихме едно каране. Пътеките бяха доста хард.
                      Групата беше от няколко ХРа и един КДХ 220Р, но имаше и едно Супер Тенере
                      Ето го дет се жълтее. Единствената разлика с оригиналното изпълнение е липсата на предните спойлери и спортния ауспух.

Изтормозихме го момчето, но мина почти от всякъде из пътеките, където минахме и ние.
                      На много от тези места има хора, които с леки ендура няма да могат да минат.

Доста се и повъргаля и бая пластмаси поизкърти, но с упоритост се минаваше на повечето места.
                      Тук сме на един сипей.

Тука СТ-то спуска от една скална пътека.

Повече снимки може да видите тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...7&postcount=15

От темата - ПАСАРЕЛ - Обикновенно ендуро

Коментар

Жоро, разгледах всичките ви снимки и установих, че доста хляб имам да ям за да посмея да мина от там. Хубави маршрути. А това Тенере го съжалих, ама добре, че човека може да кара да не го потроши тотално.

Коментар

И аз искам да строша едно - две Супер Тенерета

Коментар

като говорим за оффроуд и Супер Тенерета...

http://www.motoroads.com/newwin.asp?...Title=Breaking

в случай че имате някакво съмнение аз съм там на снимката :-)))
                            Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Maria R1100GS Преглед на мнение

...в случай че имате някакво съмнение аз съм там на снимката :-)))
                              Вдясно или вляво на снимката А с тия дървета на някакъв хеви метъл ли се кефите !?!

Майтапа настрани - евалата !!!

Коментар

Браво Мария, ама по-интересното е, че Жоро ги минава с мотора такива, което нямам представа как става

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X