Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Практически занятия по офф-роуд за "стругари"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Практически занятия по офф-роуд за "стругари"

Тоя Жоро да не е роднина на Карлсон - оня с перката на гърба че му придавате такива свръхестествени възможности.
    Жоро, честито - станал си градска легенда сред "стругарите".

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
      ...Жоро, честито - станал си градска легенда сред "стругарите".

Не градска - горска

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
        Вдясно или вляво на снимката
        Майтапа настрани - евалата !!!
        Ам че ела да провериш кой е в дясно и кой в ляво, ама внимателно трябва, че то работата е малко.... не се знае какво може да (ти) се случи, така да се каже
        Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

И още малко снимки по темата, просто не мога да се сдържа, ще ме извините ако ви досадих...

Тук го играя само багаж и не карам, а трупам теоретични знания по оффроуда с тежък мотор, но Змея пак може да дойде да провери ...

Излишно е да споменавам, че всики тези места лично съм ги съчинила в преследване на нещо...
          Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Аааа, сега разбрах откъде си се научила да караш без каска по камънаците

Благодаря за поканата, ако тръгна натам веднага ще ти звънна, за да мине проверката гладко и без да ми случи к`вото там има вероятност да ми се случи, ако не внимавам

Не знам що тъй съм си втълпил, ама В-Строма ми се струва твърде крехък и както споделих преди - не съм никак готов да го тръшкам по камъните.

Коментар

Днес денят ми мина прекрасно! Отзовах се на покана на приятел да покараме, та разтъпках ретро стругчето по хубаво черно. Не прецених много добре ситуацията, че пича е с ХР 600 и нещата му се получават доста добре и малко му провалих карането, поради безкрайното изчакване на което го подложих. Тръгнах да покорявам връх Мургаш Изкефих се страхотно, на места си мечтаех за таралежки поне втора употреба, особено когато от един коловоз се изметках като тухла четворка от втория етаж и стройното ми тяло като кюфте, остана под мотора Въпреки лекото падане и яката умора, емоцията и прекрасните гледки си заслужаваха. Изводите до които стигнах са- да обуя Бига с таралежи, ролбари на резервоарите, че от 29 литра ще станат на 12, подходяща кросова екипировка и много тренировки. От днес съм запален офф-роуд стругар Ето и малко фото;
              Поздрави!

Прикачени файлове
              Последно редактирано от Димо; 01-11-09, 18:00.

Коментар

Първоначално публикуван от Филип Георгиев Преглед на мнение
                Днес денят ми мина прекрасно! Отзовах се на покана на приятел да покараме, та разтъпках ретро стругчето по хубаво черно. Не прецених много добре ситуацията, че пича е с ХР 600 и нещата му се получават доста добре и малко му провалих карането, поради безкрайното изчакване на което го подложих. Тръгнах да покорявам връх Мургаш Изкефих се страхотно, на места си мечтаех за таралежки поне втора употреба, особено когато от един коловоз се изметках като тухла четворка от втория етаж и стройното ми тяло като кюфте, остана под мотора Въпреки лекото падане и яката умора, емоцията и прекрасните гледки си заслужаваха. Изводите до които стигнах са- да обуя Бига с таралежи, ролбари на резервоарите, че от 29 литра ще станат на 12, подходяща кросова екипировка и много тренировки. От днес съм запален офф-роуд стругар Ето и малко фото;
                Поздрави!

Еми аз от кога ти разправям да го "обуеш" качествено,а и себе си и да поизлезеш малко от асфалта....

Поздрави,
                Последно редактирано от Димо; 01-11-09, 20:37.
                търся си подписа....

Коментар

Браво, браво. Май ще увеличим североизточно аматьорската група. Следващият път може да ни водиш по тез прекрасни места

Коментар

По тези пътища има страхотно разнообразие, както от тежки, така и от леки маршрути. Пича с който карах ги знае всичките и е много добър.
                    Поздрави!

Коментар

Като видях тази тема реших, че има и други любители на офф-роуда с тежки мотори , но Жоро ви показа едно поодраскано супер тенере и се покрихте. Няма нищо страшно , трябват ви хубави гуми , да сте готови да падате и най-вече да прежалите външния вид на моторите си.
                      Последно редактирано от boiko73; 30-12-09, 11:05.
                      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• От: Практически занятия по офф-роуд за "стругари"

Я да повдигнем хубавата, стара, забравена тема с едно чудно руско филмче

http://player.vimeo.com/video/31139253?autoplay=1
                        ______2
                        Е = MZ

Коментар

Ти вместо да дразниш така, дай отсега да повдигнем въпроса по тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=116072
                          Щом руснаците могат, значи и ние можем

Коментар

Първоначално публикуван от Димо Преглед на мнение
                            Я да повдигнем хубавата, стара, забравена тема с едно чудно руско филмче

http://player.vimeo.com/video/31139253?autoplay=1
                            Чудесно филмче, наистина ! А пък въобще не ми го побира ума как се организира толкоз паплач за подобно мероприятие - различни мотори, различни умения, различни характери ... а за мизерийката - дума да няма, класна работа

Коментар

Наистина разкошно преживяване. Сигурен съм, че тези ще са приятели за цял живот.
                              А иначе такова мероприятие заслужава много медийно внимание, то си е малък Дакар.
                              Как обаче ще се организира...с много строги вътрешни правила предполагам.
                              Във всеки случай не знам дали ХТЗто ще понесе броя падания, които бих му причинил при тези условия

Коментар

Клипчето е велико!
                                Братушките основно карат с дърти японски въздухари - никакви модерни наточени ендура.
                                Понеже са много народ, има кой да носи, са взели и по едно БМВ и КТМ за цвят

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X