От: KTM Adventure срещу BMW GS
в аляска от четири мотора три са БМВ
в аляска от четири мотора три са БМВ
1150 за последния ветеран. Всичко след тези серии е проблемно и направено с евтини суровини. Мнението и е пак казвам, базирано на собствениците на новите модели тук. Просто споделям. Пък за КТМ освен, че имат специфични нужди на поддръжка и не стават като цяло - друго не съм прочел. Интересното тук е, че 50% карат ГС, 20% харлей, 20% кавазаки!, и останалото са хонда, сузуки... ямаха много рядко, КТМ почти и само пешлеметата. Поне това ми са наблюденията от Бавария. За да не почнат критики от сорта "ма ти много знаеш", още веднъж казвам, че споделям мнение прочетено от форумите тук. Искам БМВ и ще си взема някой ден, но не по ново от 1150ГС.
1150 за последния ветеран. Всичко след тези серии е проблемно и направено с евтини суровини. Мнението и е пак казвам, базирано на собствениците на новите модели тук. Просто споделям. Пък за КТМ освен, че имат специфични нужди на поддръжка и не стават като цяло - друго не съм прочел. Интересното тук е, че 50% карат ГС, 20% харлей, 20% кавазаки!, и останалото са хонда, сузуки... ямаха много рядко, КТМ почти и само пешлеметата. Поне това ми са наблюденията от Бавария. За да не почнат критики от сорта "ма ти много знаеш", още веднъж казвам, че споделям мнение прочетено от форумите тук. Искам БМВ и ще си взема някой ден, но не по ново от 1150ГС.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар