Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко див е Дивия Запад???

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Колко див е Дивия Запад???

    На къде?

    Това беше въпроса, който си задавах всеки път когато се замислех за поредното мото пътуване.
    От една страна Америка е голяма. Не би трябвало да е толкова трудно при избор на дестинация.
    От друга страна, след всяко пътуване, групата теоритично се увеличаваше, което водеше до повече претенции и много различни идеи, повечето от които граничещи с научна фантастика, но така или иначе поне теми за приказки имаше достатъчно.
    Гледах картата с дни и нищо не ме грабваше, направо не можех да повярвам...
    Когато се прибрахме от Юта и Колорадо решихме, че следващия път ще е добре да намалиме межинното каране и да опънем на два пъти базов лагер от където да планираме еднодневни разходки в рамките на 200-300 мили. Това щеше да елиминира досадното разпъване и прибиране на палатки всеки ден и евентуално да изравни скучните и продуктивните мили като разстояние и време. Идеята беше добра, но къде по дяволите е това място?
    Истината беше, че многото мили, непрекъснатото опъване и събиране на палатките миналата години леко ни изтощи и се чуха гласове за по-лесен живот.

    Сега като се замисля това си беше чиста проба лигоч от наша страна, да ни е лесно, близо, удобно, комфортно, да има климатик, топла вода, релаксиращ масаж в края на деня…глупости на квадрат, бяхме здрави, прави, дори и не много стари, горните екстри ги оставяме за пенсионерските години…приключението не е приключение ако човек не излезе от комфортната си зона, нали?
    Тези пътувания ги чакахме по 12 месеца и държахме по един или друг начин да са специални, което започваше с въпроса “На къде?”.

    Търсехме нещо което да си спомняме цял живот. Не ставаше въпрос да навъртиме едни мили, да се прибереме по къщите и да си кажеме, ей покарахме.
    Ако някой иска да кара, да се мята на магистралата и да кара до момента в който реши, че му стига, да направи обратен завой и да се прибира, да пусне 5-6 снимки във Facebook за да покаже на FB зрителите колко е cool и какъв невероятен живот, изпълнен с приключения и адреналин живее, след което да забрави, че изобщо е карал. Ние не искахме да забравяме, искахме с всяко ново пътуване да вгигаме летвата все по-високо...

    Ровех се по форумите, четях пътеписи, гледах клипчета в Youtube, дори си закачих една голяма карта на стената…
    Идеите се появяваха една след друга, променяха се, отхвърляха се, в един момент датите, започнаха да стават проблем, появиха се и други непредвидени фактори и изведнъж се оказахме на косъм да пишеме сезона нулев.
    Големите и грандиозни планове останаха за друг път, а ние решихме ако организираме нещо, то да бъде спонтанно и непланирано, ако е възможно, просто тръгваме...

    Оказа се, че е възможно. Първата седмица на Август ни устройваше напълно и това само по себе си определи посоката на движение.
    Планът беше да се изнесеме на бегом на Запад в района на Yellowstone National Park, където да прекараме няколко дни и после на обратно.

    Просто, точно и ясно.
    Последно редактирано от Mitko69; 26-08-15, 23:28.
    The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

  • #2
    От: Колко див е Дивия Запад???

    Коментар


    • #3
      От: Колко див е Дивия Запад???

      Ден 1ви.

      Първоначално трябваше да тръгнем рано-рано в Събота, в последствие преценихме, че е възможно да тръгнем един ден по-рано с което да си гарантираме, не само, че ще сме там в Неделя вечер, но и няма да е необходимо да си скъсаме задниците от бързане, предстояха ни близо 1400 мили до крайната дестинация.
      Цялата група имаше малко работа сутринтта и се разбрахме да тръгнем по обяд.
      Задължителната снимка за късмет преди тръгване и приключението беше официално открито.

      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:176.8 КБ
ID:5677696

      Пепи се обади в последния момент, че закъснява и ще ни настигне по пътя. С Ванката си чукнахме среща на една бензиностанция непосредствено до магистралата и на окло 50-60 мили от домовете ни.

      Събрахме се на време, напълнихме резервоарите и поехме към Х-а на картата.
      Независимо от многото желаещи да се присъединят към нас, групата си остана солидна, сплотена и непроменена. Основното ядро-Пепи, Ванката и аз си бяхме отново заедно, готови за поредното пътуване.

      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1a.jpg
Прегледи:1
Размер:166.7 КБ
ID:5677697


      Метнахме се по моторите и отпрашихме с мръсна газ на северозапад, по магистрала I90.
      Отново магистрала, абе няма ли някви живописни селски пътища наоколо?
      Сега е момента да сложа една пауза и да дам малко информация за Чикаго и околностите. Информация която може да е интересна за някои, за други дори полезна.
      Ако имате планове за бъдеща адресна регистрация в Чикаго или в някое от многото предградия наоколо, имайте в предвид следното:
      Това е мястото за вас ако:
      -Обичате културен живот - кино, театър, опера.
      -Обичате музеи и галерии.
      -Обичате да се разхождате в модерени мегаполиси, заобиколени от бетон и стъкло.
      -Обичате да спортувате или да се разхождате по крайбрежната улица.
      -Обичате шопинг.
      -Обичате светлините на града, лъскави барове, ресторанти и магазини.


      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1b.jpg
Прегледи:1
Размер:150.2 КБ
ID:5677698 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1c.jpg
Прегледи:1
Размер:180.7 КБ
ID:5677699 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1d.jpg
Прегледи:1
Размер:206.6 КБ
ID:5677700 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1e.jpg
Прегледи:1
Размер:177.7 КБ
ID:5677701


      Ако от друга страна сте любители на природата, искате в свободното си време да сте в планината, да вдишате с пълни гърди кристалния въздух, напоен с аромат на билки и смола, да посрещате и изпращате поредния ден приседнал между палатката и запаленият огън, да заспивате с ромоленето на потока наблизо, да пълните очите и душата си с невероятните цветове, скалисти върхове и живописни долини… ако всичко това ви кара да се чуствате живи, то Чикаго със сигурност не е идеалният вариант.
      Най-близката горе-долу приемлива гора е на 200 мили на север, в Мичиган. За рибарите и ловците-става, но не очаквайте чудеса.
      Истината започва на 600 мили на югоизток-Апалачите или 1000 мили на запад-Скалистите планини.
      Направо си развалих настроението след като го написах това.



      Е, за да не бъде картината толкова депресираща ще си призная, че наоколо има разни горички с размера на Борисовата градина, където преди 200-300-400 години велик индиански воин си е изкълчил кракът. В последствие тази горичка е превърната в точка с национално значение, в близост е изграден огромен, претенциозен хотел със закрит воден парк и ресторант с картини на индианци и препарирани животни.

      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:1
Размер:97.9 КБ
ID:5677702 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Прегледи:1
Размер:185.3 КБ
ID:5677703 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Прегледи:1
Размер:147.4 КБ
ID:5677704 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpg
Прегледи:1
Размер:151.9 КБ
ID:5677705

      Този хотел прави всичко възможно да ви убеди, че ваканцията на живота ви е точно там, на 1 част път от собсвения ви дом. Ваканция която ще ви пренесе в отминали епохи, а часовете прекарани до хлорирания басейн и невероятната храна която ще изберете от менюто, дълго половин страница са най-вълнуващите неща които могат да се купят с пари.
      Естествено, за същите пари, човек може да прекара 1 седмица на Карибски плаж, но това е друга тема…

      За любителите на къмпингуването също е помислено. На където и да хванеш, след 40-50 мили от Чикаго, няма начин да няма къмпинг-зелен оазис, заобиколен от царевица тип ГМО.
      При влизането вътре се оказва, че 80% от местата са заети от каравани, които са там през целия сезон и се ползват от собсвениците за летни вили, лошо няма, по-добре е от нищо.
      След като се разхвърляте из поляната и Българската реч огласи района, към вас задължително ще се приближи някой къмпингар-ветеран.
      Ще ви пита разни неща за мотора, а после ще сподели, че когато е бил на 25 аха да си купи Harley и приятелката му забременяла. Това разбира се объркало малко плановете и така вече 50 години.
      После задължително ще спомене, че в къмпинга има правило според което след 10pm не трябва да се вдига шум, в противен случай нарушителите ще се изправят срещу справедливия гняв на собственика-капиталист. На подмятания от рода “недей, че се уплаших” шепнешком ще бъдете уведомен, че собственика е втори братовчед на Супермен и през зимата, след като затвори къмпинга ходи в Авганистан да лови талибани с голи ръце.
      По-късно, много след 10pm, когато революцията е в разгара си ще забележите сенки, скрити зад завеските в караваните, в очакване на екшън, братовчеда на Супермен няма да се появи така или иначе.
      На сутринта, след като съседите се убедят, че сте живи и е относително безопасно да се приближат, ще ви почерпят с кафе, предишната вечер по-всяка вероятност няма да бъде обсъждана.

      Поради всичко изписано по-горе, ако човек е любител на природата и не може да се задоволи с разни имитации и фалшиви обещания за приключения, то магистралите са най-ефикасният начин за бързо изнасяне от скучното Чикаго и пренасяне в “Щастливото място”.
      Необходимо зло, което има и своите предимства. Храната и бензина са на една отбивка разстояние, задръствания почти няма, но дори ида попаднеш в тапа чакането не е много и най-важното, спокойно се кара с 10 мили над разрешената скорост и имаш голям шанс катаджията да си затвори очите като те види на мотор.


      Последно редактирано от Mitko69; 26-08-15, 23:32.
      The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

      Коментар


      • #4
        От: Колко див е Дивия Запад???

        Тръгването в Петък следобяд в началото имаше само плюсове, до момента в който осъзнахме, че в нашата посока се намира Wisconsin Dells-курортно градче на 200 мили от Чикаго, пълно с водни паркове и атракции.
        През Август, в Петък след обед трафика на там беше титаничен, наоколо беше пълно с нервни шофьори, които като, че ли си бяха намерили книжките си в пакет с чипс. Движихме се бавно, накъсано и нервно. Аз се изнервих бесно, а на всичкото отгоре работния ми ден не беше свършил и телефона се скъса да звъни.

        В момента в който влезнахме в Уисконсин ни удари палитра от миризми- на мента, на лавандула, после замириса на море и на края на ТКЗС.

        Вятъра се раздуха свирепо и започна да ме бута в канавката, после да ми съблича якето и накрая се опита да ми свали каската. Нещо ентусиазма от началото на пътуването го нямаше хич.
        След 3 часа мъка, най-накрая подминахме „Water park capital of the World” , пътя се отпуши, вятъра намаля и като че ли пътуването най-после започна.

        Спряхме да заредим и да чакаме Пепи, той горкият ядеше същото дърво в трафика и пусна един смс да продължаваме, а той ще ни гони.

        Не бяхме единствените мотори на около, нещо се случваше...

        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6.jpg
Прегледи:1
Размер:140.2 КБ
ID:5677706 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7.jpg
Прегледи:1
Размер:164.0 КБ
ID:5677707 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:8.jpg
Прегледи:1
Размер:160.8 КБ
ID:5677708 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9.jpg
Прегледи:1
Размер:144.0 КБ
ID:5677709 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10.jpg
Прегледи:1
Размер:91.1 КБ
ID:5677710 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11.jpg
Прегледи:1
Размер:90.4 КБ
ID:5677711 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12.jpg
Прегледи:1
Размер:58.4 КБ
ID:5677712 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13.jpg
Прегледи:1
Размер:126.1 КБ
ID:5677713 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:14.jpg
Прегледи:1
Размер:113.9 КБ
ID:5677714 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:15.jpg
Прегледи:1
Размер:85.3 КБ
ID:5677715 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:16.jpg
Прегледи:1
Размер:76.5 КБ
ID:5677716

        В един момент видях Пепи в огледалото, групата беше в пълен състав.
        Броя на моторите около нас се увеличаваше, дано не отиваха и те в Йелоустон, че парка щеше да ни се види тесен.

        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18.jpg
Прегледи:1
Размер:87.5 КБ
ID:5677718 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:17.jpg
Прегледи:1
Размер:83.8 КБ
ID:5677717

        Планът за деня беше 400 мили и спане в Myre Big Island , някъде в Минесота.
        Спряхме за храна и бира, наоколо имаше няколко камиона натоварени с перки за вятър генератори.

        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:19.jpg
Прегледи:1
Размер:80.5 КБ
ID:5677719 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20.jpg
Прегледи:1
Размер:83.1 КБ
ID:5677720 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21.jpg
Прегледи:1
Размер:119.6 КБ
ID:5677721

        Докато се организираме се стъмни. Опънахме на фарове и отворихме по една бира със Subway.

        Къмпинга се намираше на малък остров, заобиколен с борова гора. За съжаление едиствения спомен от там бяха озверелите комари. Изпихме бирата и си легнахме.





        The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

        Коментар


        • #5
          От: Колко див е Дивия Запад???

          Супер , давай нататък ...
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

          Коментар


          • #6
            От: Колко див е Дивия Запад???

            Абонамент
            сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
            dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

            Коментар


            • #7
              От: Колко див е Дивия Запад???

              И аз за абонамента. Чакаме!
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

              Коментар


              • #8
                От: Колко див е Дивия Запад???

                Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                И аз за абонамента. Чакаме!
                +1
                0887 246718

                Коментар


                • #9
                  От: Колко див е Дивия Запад???

                  Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнение
                  +1
                  +1.

                  Очертава се хубав разказ.
                  Заформя се навалица ,не само за Йелоустон.

                  "Не е важно дали котката е бяла или черна, стига да лови мишки"
                  ---------------------------------------------------------->Дън Сяопин

                  Коментар


                  • #10
                    От: Колко див е Дивия Запад???

                    До тук - суперско! Очаквам с нетърпение продължението! И поздравления за стила - много ми допада!
                    Кръвна група 0+

                    Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

                    Коментар


                    • #11
                      От: Колко див е Дивия Запад???

                      Ден 2ри

                      Станахме в 6, днес ни чакаха 600 мили.
                      Събрахме бързо и подкарахме на Запад.


                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22.jpg
Прегледи:1
Размер:179.4 КБ
ID:5677775 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23.jpg
Прегледи:1
Размер:111.8 КБ
ID:5677776 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:24.jpg
Прегледи:1
Размер:113.9 КБ
ID:5677777 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25.jpg
Прегледи:1
Размер:91.5 КБ
ID:5677778 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:26.jpg
Прегледи:1
Размер:79.1 КБ
ID:5677779 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:27.jpg
Прегледи:1
Размер:73.4 КБ
ID:5677780 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28.jpg
Прегледи:1
Размер:75.4 КБ
ID:5677781 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29.jpg
Прегледи:1
Размер:77.4 КБ
ID:5677782 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:30.jpg
Прегледи:1
Размер:95.0 КБ
ID:5677783 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:31.jpg
Прегледи:1
Размер:75.8 КБ
ID:5677784

                      Денят беше топъл и много ветровит. Моторите около нас се увеличаваха непрекъснато, на самоход, в пикапи и ремаркета.
                      От скука започнах да снимам на скорост. Тук трябва да се извиня, не по-скоро да предупредя, че от уважение към собствения си труд който вложих в снимането, а и заради голяма доза мързел ще качвам снимките на кило. Нямам нерви да ги преглеждам и отсявам. Ако някой се отегчи от многото снимки с не особена художествена стойност да знае, че ще има още много, сори.


                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:32.jpg
Прегледи:1
Размер:106.4 КБ
ID:5677785 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:33.jpg
Прегледи:1
Размер:103.1 КБ
ID:5677786 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:34.jpg
Прегледи:1
Размер:92.2 КБ
ID:5677787 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:35.jpg
Прегледи:1
Размер:75.1 КБ
ID:5677788 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:36.jpg
Прегледи:1
Размер:86.2 КБ
ID:5677789 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:37.jpg
Прегледи:1
Размер:81.6 КБ
ID:5677790Натиснете снимката за да я уголемите

Име:38.jpg
Прегледи:1
Размер:74.2 КБ
ID:5677791 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:39.jpg
Прегледи:1
Размер:77.3 КБ
ID:5677792 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:40.jpg
Прегледи:1
Размер:86.0 КБ
ID:5677793
                      Вятърът се усили сериозно, и дори успя да издуха чантата на резервоара от мотора на Пепи, слънцето напичаше ужасно и естествено започнаха участъците в ремонт. 10-20мили където се движихме в една лента с 5 мили в час. И после пак...
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:41.jpg
Прегледи:1
Размер:98.6 КБ
ID:5677794 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:42.jpg
Прегледи:1
Размер:112.5 КБ
ID:5677795 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:43.jpg
Прегледи:1
Размер:79.5 КБ
ID:5677796 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:44.jpg
Прегледи:1
Размер:69.6 КБ
ID:5677797 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:45.jpg
Прегледи:1
Размер:132.3 КБ
ID:5677798 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:46.jpg
Прегледи:1
Размер:125.1 КБ
ID:5677799Натиснете снимката за да я уголемите

Име:47.jpg
Прегледи:1
Размер:92.7 КБ
ID:5677800 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:48.jpg
Прегледи:1
Размер:137.6 КБ
ID:5677801 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:49.jpg
Прегледи:1
Размер:94.5 КБ
ID:5677802 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:50.jpg
Прегледи:1
Размер:74.8 КБ
ID:5677803 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:51.jpg
Прегледи:1
Размер:88.2 КБ
ID:5677804 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:52.jpg
Прегледи:1
Размер:87.8 КБ
ID:5677805Натиснете снимката за да я уголемите

Име:53.jpg
Прегледи:1
Размер:81.5 КБ
ID:5677806 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:54.jpg
Прегледи:1
Размер:68.2 КБ
ID:5677807 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:55.jpg
Прегледи:1
Размер:69.5 КБ
ID:5677808 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:56.jpg
Прегледи:1
Размер:95.8 КБ
ID:5677809 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:57.jpg
Прегледи:1
Размер:81.7 КБ
ID:5677810 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:58.jpg
Прегледи:1
Размер:66.6 КБ
ID:5677811Натиснете снимката за да я уголемите

Име:59.jpg
Прегледи:1
Размер:62.4 КБ
ID:5677812 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:60.jpg
Прегледи:1
Размер:83.2 КБ
ID:5677813 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:61.jpg
Прегледи:1
Размер:134.0 КБ
ID:5677814 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:63.jpg
Прегледи:1
Размер:146.8 КБ
ID:5677816 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:62.jpg
Прегледи:1
Размер:121.2 КБ
ID:5677815 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:64.jpg
Прегледи:1
Размер:70.3 КБ
ID:5677817Натиснете снимката за да я уголемите

Име:65.jpg
Прегледи:1
Размер:87.1 КБ
ID:5677818 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:66.jpg
Прегледи:1
Размер:100.8 КБ
ID:5677819 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:67.jpg
Прегледи:1
Размер:106.8 КБ
ID:5677820
                      The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

                      Коментар


                      • #12
                        От: Колко див е Дивия Запад???

                        Благодаря, за това че споделяш тука - хубав пътепис.

                        П.С. Защо толкова много хора карат без каски ?
                        .

                        Коментар


                        • #13
                          От: Колко див е Дивия Запад???

                          В един момент, колега моторист ми замаха, че нещо се случва отзад. Обърнах се и не видях нищо. Проблем. Върху топ касата имаше неща, които трябваше да са там.
                          За това пътуване бях решил да взема колкото се може по-малко дрехи и да пера, или поне да обливам с вода бельо и чорапи и ако не могат да изсъхнат през ноща да ги простирам по мотора за да ги духа вятъра.
                          Та на топ касата ми беше простряна кърпата и две хладилни торби, които пътуваха с мен вече 4 години. Перфектни за храна и бири, обилно заляти с лед.
                          За съжаление, някой- аз, не ги беше вързал надеждно и кърпата и едната хладилна торба дадоха фира. Изобщо не ми мина през ума да се връщам, обещах си да не забравя да купя нови на следващата шопинг спирка.
                          Продължавахме да се влачиме едва-едва, слънцето напичаше ужасно, вятъра духаше силно, мощно, безкомпромисно, като за последно.
                          Започнах сериозно да преосмислям твърдението си, че магистралата е действително по-добрия вариант, дори и по-високата средна скорост ни се губеше.
                          Спирането за бензин започна да става все по-често и направо не ни се потегляше, последното нещо, което изпитвах в този момент беше кефа от карането на мотор. Пълна НУЛА.

                          Опа, поне колегата беше добре, леко подпрян на линейката, може и да беше пиян, не се разбра...


                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:68.jpg
Прегледи:1
Размер:114.5 КБ
ID:5677821

                          Моторите около нас станаха безброй, летяха в групи или по-единично във всички посоки,усещането беше уникално, докато изведнъж настана тишина, пътя опустя, останахме сами.

                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:69.jpg
Прегледи:1
Размер:93.8 КБ
ID:5677822 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:70.jpg
Прегледи:1
Размер:134.6 КБ
ID:5677823 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:71.jpg
Прегледи:1
Размер:98.5 КБ
ID:5677824 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:72.jpg
Прегледи:1
Размер:92.7 КБ
ID:5677825 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:73.jpg
Прегледи:1
Размер:100.7 КБ
ID:5677826 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:74.jpg
Прегледи:1
Размер:97.6 КБ
ID:5677827Натиснете снимката за да я уголемите

Име:75.jpg
Прегледи:1
Размер:97.2 КБ
ID:5677828 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:76.jpg
Прегледи:1
Размер:85.5 КБ
ID:5677829 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:77.jpg
Прегледи:1
Размер:112.5 КБ
ID:5677830 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:78.jpg
Прегледи:1
Размер:110.2 КБ
ID:5677831 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:79.jpg
Прегледи:1
Размер:74.0 КБ
ID:5677832 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:80.jpg
Прегледи:1
Размер:63.2 КБ
ID:5677833Натиснете снимката за да я уголемите

Име:81.jpg
Прегледи:1
Размер:79.3 КБ
ID:5677834

                          Планът беше да нощуване в Keyhole State Park, Уайоминг.
                          Спряхме за гориво, бира и поредния Subway. С малко повече късмет щяхме да опъваме на светло.


                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:82.jpg
Прегледи:1
Размер:103.1 КБ
ID:5677836 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:83.jpg
Прегледи:1
Размер:111.0 КБ
ID:5677837 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:84.jpg
Прегледи:1
Размер:103.1 КБ
ID:5677838 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:85.jpg
Прегледи:1
Размер:50.0 КБ
ID:5677839 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:86.jpg
Прегледи:1
Размер:67.8 КБ
ID:5677840 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:87.jpg
Прегледи:1
Размер:47.2 КБ
ID:5677841Натиснете снимката за да я уголемите

Име:88.jpg
Прегледи:1
Размер:109.0 КБ
ID:5677842 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:89.jpg
Прегледи:1
Размер:105.2 КБ
ID:5677843 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:90.jpg
Прегледи:1
Размер:137.5 КБ
ID:5677844 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:91.jpg
Прегледи:1
Размер:150.4 КБ
ID:5677845 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:92.jpg
Прегледи:1
Размер:155.8 КБ
ID:5677846 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:93.jpg
Прегледи:1
Размер:169.5 КБ
ID:5677847Натиснете снимката за да я уголемите

Име:94.jpg
Прегледи:1
Размер:180.7 КБ
ID:5677848 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:95.jpg
Прегледи:1
Размер:84.9 КБ
ID:5677849

                          Опънахме, хапнахме, пийнахме и включихме в употреба портативния душ. От тук нататък цивилизовани душове нямаше да има.
                          До нас имаше едни много шумни китайци с малко дете, аз съм заспал веднага, но Ванката учил китайски до към 1. Най-накрая и детето се разревало, което преляло чашата и отишъл да им се скара. Точно в 6:30 на другата сутрин започнаха отново.
                          The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

                          Коментар


                          • #14
                            От: Колко див е Дивия Запад???

                            Първоначално публикуван от darkrose Преглед на мнение

                            П.С. Защо толкова много хора карат без каски ?
                            В повечето щати каските не са задължителни, това плюс усещането за безсмъртие са основните причини да се кара без каска. Признавам си, че и аз понякога не я слагам, което е тъпо, ама го правя и аз не занм защо.
                            The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

                            Коментар


                            • #15
                              От: Колко див е Дивия Запад???

                              Ден 3ти

                              Станах рано и се отправих към реката на разузнаване. Първите рибари бяха там.


                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:96.jpg
Прегледи:1
Размер:212.6 КБ
ID:5677850 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:97.jpg
Прегледи:1
Размер:103.6 КБ
ID:5677851 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:98.jpg
Прегледи:1
Размер:97.9 КБ
ID:5677852 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:99.jpg
Прегледи:1
Размер:105.8 КБ
ID:5677853

                              Отново събрахме катуна, аз си простнах прането, но този път го усигурих двойно и поехме на път.

                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100.jpg
Прегледи:1
Размер:167.2 КБ
ID:5677854 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:101.jpg
Прегледи:1
Размер:131.8 КБ
ID:5677855

                              Оставаха ни около 300 мили до Йелоустон, по тази причина не бързахме. Бяме на около 30 мили от Devils Tower, един от символите на щата и решихме да се отбием за по едно фото.
                              Пепи гордо намери един пряк път и ни убеди, че по него ще спестиме поне 10 мили. Аз имам сляпо доверие в неговата дарба да се оправя по пътищата и не протестирах.
                              Запалихме и поехме напред. След 2 мили се натресохме в класически черен път.
                              Прахоляка се лепеше по нас безмилостно, а мокрото ми пране отзад почервеня, карай, нали се забавлявахме.


                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:102.jpg
Прегледи:1
Размер:98.5 КБ
ID:5677856 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:103.jpg
Прегледи:1
Размер:138.0 КБ
ID:5677857 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:104.jpg
Прегледи:1
Размер:94.6 КБ
ID:5677858 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:105.jpg
Прегледи:1
Размер:115.3 КБ
ID:5677859 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:106.jpg
Прегледи:1
Размер:160.0 КБ
ID:5677860

                              В един момент Пепи и Ванката спряха, спрях и аз. Бяхме заобиколени от голямо стадо крави с телета. Пасяха си, разхождаха се по пътя, мучаха и гледаха нагло.
                              Имаше нещо което не ми хареса в поведението им, имах чуството, че се готвеха за атака. Погледнах нагоре и се помолих, ако нещо ще става да е ако не с лъв, то поне с тигър, за по-голяма тежест, че с крава – голям срам.
                              Стояхме със свити заешки сърчица и чинно си чакахме да се разкарат, обещах си да удвоя консумацията на бъргъри, барем едно от тези добичета да има честта да го рециклирам. След 10-15 мин. стадото се изнесе към една ливада и ние с мръсна газ продължихме.


                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:107.jpg
Прегледи:1
Размер:87.0 КБ
ID:5677861 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:108.jpg
Прегледи:1
Размер:100.0 КБ
ID:5677862 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:109.jpg
Прегледи:1
Размер:99.1 КБ
ID:5677863 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:110.jpg
Прегледи:1
Размер:88.4 КБ
ID:5677864 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:111.jpg
Прегледи:1
Размер:104.6 КБ
ID:5677865 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:112.jpg
Прегледи:1
Размер:149.3 КБ
ID:5677866Натиснете снимката за да я уголемите

Име:113.jpg
Прегледи:1
Размер:151.4 КБ
ID:5677867 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:114.jpg
Прегледи:1
Размер:109.9 КБ
ID:5677868 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:115.jpg
Прегледи:1
Размер:119.4 КБ
ID:5677869 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:116.jpg
Прегледи:1
Размер:142.2 КБ
ID:5677870 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:117.jpg
Прегледи:1
Размер:116.4 КБ
ID:5677871 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:118.jpg
Прегледи:1
Размер:111.9 КБ
ID:5677872Натиснете снимката за да я уголемите

Име:119.jpg
Прегледи:1
Размер:176.6 КБ
ID:5677873 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:120.jpg
Прегледи:1
Размер:129.8 КБ
ID:5677874 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:121.jpg
Прегледи:1
Размер:101.3 КБ
ID:5677875 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:122.jpg
Прегледи:1
Размер:66.6 КБ
ID:5677876 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:123.jpg
Прегледи:1
Размер:74.0 КБ
ID:5677877 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:124.jpg
Прегледи:1
Размер:68.1 КБ
ID:5677878
                              The only thing moving after WWIII will be cockroaches and V-Strom 650.

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X