От: Трансфагарашан и Трансалпина 15.08.2016 пътуване за два три дни има ли желаещи ко
Oк, свободното придвижване с изчакване ме устройва - аз ще потвърдя допълнително - правя едни модификации и ако съм готов и има какво да "тествам" на дълго - идвам.
Oк, свободното придвижване с изчакване ме устройва - аз ще потвърдя допълнително - правя едни модификации и ако съм готов и има какво да "тествам" на дълго - идвам.
най-реалистичния за вас модел според мен е да си уговорите една среща в Бг без значение къде -дата ,час, място. )Забивате си я като твърда точка и който дошъл-дошъл. За същия ден си биете още една или 2 контролни точки в Румъния и толкоз. А пътуване без обвързване си е най-правилното решение. Всеки да си ходи и кара където си иска , а вечерта се казва къде е срещата и толкоз. Преди 2 години така пътувахме 14 мотора и за учудване на всички стана(хем ходихме не само на проходите , а и до Хунедоара , Турда и Сигишоара. А палатки, хотели...това си е решение на всеки и да не влиза в уговорките изобщо, защото 100 души , 110 акъла . Успех в пътуването ,но то Трансалпина и Трансфагарашан са според мен даже по-лесна дестинация от Родопите и няма нужда от чак такава прецизна организация .Специално за проходите : В ниското има мечки(подходете сериозно на поставените надписи , щото на мен в 03 часа посред нощ ми се дръпна п...ята, като видях две мечки на 30 метра от мен да ровят в боклука , който предвидливо бяхме оставили НАРОЧНО далече с идеята да го изхвърлим сутринта в една още по-далечна кофа за смет.По високото не е проблем за палатка и няма мечки ,щото е голо , ама си е студ .

Коментар