Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв мотор да избера (въпроси и отговори).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какъв мотор да избера (въпроси и отговори).

Първо трябва да решиш , дали да е едноцилиндров или двуцилиндров. Според мен , двуцилиндров мотор ще е по-добре , като се има предвид какво си карал до сега. Трансалп 600 е добър избор , тежи 174кг. празен , може да погледнеш и за Кавазаки КЛЕ 500 , също е двуцилиндров , с мощен и здрав двигател, и не е висок.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Благодаря, ще погледна за инфо .

Коментар

Транса е доста нисичък, аз съм Пегасо, предполагам си гледал Ф-ка от алтернативните години, та и там можеш да играеш с височината.

Коментар

Здравейте момчета,

Първо благодаря за информацията която споделяте. Аз лично съм в процес на търсене на един от тези ендуро красавци. За няколко години минах през CBR Ф4 600 и сега се измъчвам с Харли Дейвидсън Спортстер 1200, но съм твърдо решен тази пролет да се насладя на DL 650 или DL 1000.
          Всъщност сигурен съм че вие бихте могли да ме насочите по-добре в света на ендуро моторите при условие че нямам опит с такива. Все още се колебая между по - големия брат или този, който е 650 куб, но както казах отворен съм и за други модели. Цената както винаги ще е определяща, така че се целя в нещо около 7 000 лв. ( разбира се може и по малко)
          Преди време имах възможност да тествам за кратко DL 1000 и беше доста комфортен имайки предвид, че аз съм и малко по - висок.
          Ендурото ще е основно за средно дълги пътувания, основно шосе с лек оф роуд.

Благодаря за инфото предварително и дано скоро караме заедно

Коментар

Първоначално публикуван от blackshoe Преглед на мнение
            ....
            DL 650 или DL 1000...
            Здрасти,

Миналата година бях в същата дилема като теб. Това е една статия, написана от човек притежавал и двата мотора. Опитал се е максимално безпристрастно да изложи плюсовете и минусите на двата модела. Може би след като я прочетох везните за мен се наклониха към 650-ката (нямах възможност да ги тествам на живо, затова се ровех в нета като мишка в чувал с брашно :-Р )

П.С: Според мен думата "ендуро" не е много подходяща, когато се говори за Строма. По скоро бих го нарекъл "паркетник, нямащ нишо против да се омърля като прасе"

Поздрави, и да се похвалиш!
            Калин - О88 б579I9I
            Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.

Коментар

Благодаря за линк-а. задължително ще погледна инфо-то. Ако трябва да бъда честен и аз като ли клоня повече към 650. Единственото което ме притеснява е че на по дълги разстояния малкия мотор ще се мъчи повече, но това е образно казано...........

За сега няма много голям избор на пазара но дано се промени ситуацията
              ПС
              количеството ъфроуд към шосе ще е около 20 към 80 така че си прав интересувам се по-скоро от паркетните ендуро-та

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X