Обява
Свий
Няма добавени обяви.
BMW R 1100 GS модел 98 година.
Свий
X
-
Коментар
-
От: BMW R 1100 GS модел 98 година.
Не става при крашбар Хепко и Бекер!?!? Аз съм с оригинален крашбар на БМВ и моят не се захваща там. Но пък, когато сменям маслото всеки път се налага да го демонтирам, защото пречи да сваля плочите под двигателя и да стигна до пробката и филтъра.
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Видях снимка някъде с планката и хепко и бекер крашбар! Сега като се замисля самият краш бар има някакъв "ход" ..мм може би и е възможно да стане! Испанеца каза, че не се е сблъслквал с този проблем от други
Освен те да не карат с такива крашбарове
''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Коментар
-
Благодаря колега! Значи става!Първоначално публикуван от Sev Преглед на мнение''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Две снимки от днес направени през няколко минути...

Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Мои са към 48 000 км за близо 4 години. Малко е това каране. По-рано карах повече, ама такова е положението сега.
А иначе БМВ-то в момента е даже в по-добра форма, от колкото, когато го купих. Само сменям маслата и гумите, и карам. Единственият "ремонт", който тази година съм правил по БМВ-то е да монтирам двете усилващи планки, дето ги поръчах от Испания по темата от по-горе.
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Приятелю Владич, ай честито и от мен! Да си жив и здрав и да навъртиш още няколко пъти по толкова, ама на новия модел БМВ 1200 GS LC
BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.
Коментар
-
Планките стават и на ролбари Хепко и Бекер ,но със лек зор
И да използвам темата имам едно питане.
Последните месеци припалвам мотора за по 15 минути през седмица. Появи се обаче едно тресене на двигателя при 1000 оборота.
Когато е студен и е на смукач /смукача държи някъде 1000+ / тресенето е доста. След като загрее намалява , но при даване на газ при 1000 оборота мотора се "замисля" ,чак един път изгасна. Някакви идеи?''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар