Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BMW R 1100 GS модел 98 година.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: BMW R 1100 GS модел 98 година.

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
    Съмнява ме, че от японски мотор ще стане нещо на германски мотор. Трябва да се гледа, сравнява и евентуално пробва... А това 230 лева сигурно не е само за капачката, а за целият детайл. Но пак си е скъпо мамка му... А в България морги за GS-и няма....
    Именно няма такива морги.
    Гледахме и в германия но пак най евтиния вариант е 40 Евро без доставката ! Но и това е вариант ако няма.
    Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

Коментар

Виж тук http://danybike.com/product/2895/raznovidni-chasti.html

Коментар

Благодарско.
        Това е Дани американеца нали така ?

Коментар

Първоначално публикуван от Stefchev Преглед на мнение
          Благодарско.
          Това е Дани американеца нали така ?
          Май да.Нали знаеш,близо до околомръсното,срещу Малчика.
          Иво (таксито) Андреев
          0988 91 80 50
          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Само за ваша информация:
            Дани каза 230 лв за тая капачка !!!

Коментар

А ти що не му показа къде те е клъвнал петела? Сори...ама ТОВА Е БГ....

Коментар

Ходихме с един приятел при него, че търсеше спици за кавазаки вулкан.
                Дани ни излезе със същата цена на бройка като на поръкча от Еди, при това не каквито търсихме.
                Та изобщо не съм учуден!
                Ровете по ибей.
                Враг усраине

Коментар

Здравейте колеги,
                  имам питане и много се чудих дали не трябва да го пусна като нова тема, но реших тук да го плюсна!

Става въпрос за проткторите/подсилванята на Touratech за нашия мотор.
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:040-1301.jpg
Прегледи:1
Размер:32.7 КБ
ID:5679657 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01-040-1311-0_I_01.jpg
Размер:13.5 КБ
ID:5679658 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01-040-1311-0_i_01 (1).jpg
Размер:34.0 КБ
ID:5679659 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpg
Размер:5.0 КБ
ID:5679660
                  найстина ли са необходими, някой купувал ли си е такива или по скоро някой правил ли си е ?
                  Имаме ли размерите им точно или чертеж?
                  Мисля да се помъча да ги начертая и да ги изрежа на лазер и да пробвам как ще стане.

Коментар

На най-долната снимка е ограничителя за кормилото... Колкото до подсилването на окачването там при степенките край кардана, то това се препоръчва за мотори, които се карат много по черно. Там се трошело при скокове и се нуждаело от подсилване според БМВ. Но това е препоръчително, а не е задължително за тези мотори. Тоест, ако смяташ да се правиш на голям офроудър с този мотор по-добре си го подсили с тези планки, а не обвинявай после БМВ, за това, че си си джаскал и строшил мотора. Това е.
                    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

Хм това май не е само органичител за кормилото, май и то има някаква посилваща цел.
                      Идеята ми е ако някой има такива да им вземем размерите и форманта, аз ще се помъча да ги нарисувам и след това с лазер да се изрежат и да се огънат и готово само монтажа остава.
                      За сигурност ! видях колега с 11gs на който му се беше отчупило там при задната спирачка и не ми се стори майтап работа.

Коментар

Е ако се строши не е никак майтап работата... Въпроса е, че не се троши лесно рамата хей така от само себе си на всеки такъв мотор. Виждал съм такива мотори с доста изминати километри и без такива подсилващи планки, но пък с времето материалът старее, което би трябвало да увеличава опасността от счупване.
                        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
                        Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от Stefchev Преглед на мнение
                          Хм това май не е само органичител за кормилото, май и то има някаква посилваща цел.
                          Идеята ми е ако някой има такива да им вземем размерите и форманта, аз ще се помъча да ги нарисувам и след това с лазер да се изрежат и да се огънат и готово само монтажа остава.
                          За сигурност ! видях колега с 11gs на който му се беше отчупило там при задната спирачка и не ми се стори майтап работа.
                          Добра идея!
                          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

119,90 евро струва комплекта на тези планки в каталога на Туратеч - Германия. А в Англия струват 143 паунда. Ако някъде го има по-евтино да поръчваме. Парт № в каталога на Туратеч е 01-040-1311-0. Пише, че планките са от 4 мм стомана тип ST52. Не знам кой може да ни даде комплекта та да мерим.
                            Последно редактирано от ВладиЧ; 08-09-15, 18:44.
                            Златомир Попов - Forry

Коментар

След като са от стомана , значи основната цел е подсилване. Толкова ли ви е трудно да да си направите шаблони от картон , взимайки мерки от моторите си , и да си направите въпросните планки?
                              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

ето тук има такива но това е от испания - http://www.dsbikeprotection.com/en/b...-r1100-gs.html
                                пък и незнам да ли са двете или само това от снимката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X