Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъпгрейди ..... Най-добрите ..... ? Със особено мнение .....? Лично за мен безмислени .....?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Извратено ми се вижда ценово.
    За тия пари ще влача някакъв малък мултицет баси.
    Я кажи така и така си обадил дума кой ледерман да заприходя за моторетката.
    От към практичност кой на си струва да се има на матор?
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• Еми 37 гущера подвеждат и някак не предполагат да се раздуят до 120лв ама - факт.

Ледерман който да стои само в мотора е малко като като да биеш врабци с гаубица.
      Според мен скелетул или сигнал и пак е излишно да стои забит там!
      С този на снимката не се разделим повече от 10 години - винаги е с мен.
      Голям фен съм му, няма по-добър мултитул в това измерение от Ледерман.
      За мотора обаче купих ето eтова - вместо клещи и гаечен ключ:

По-евтино и практично а в комбинация с ледермана на гъза е супер.
      Аз вече имам едни а този комплект ще го оставя просто във вторият мотор.
      Дори за скутера ми минават някакви мисли но не е чак толкова евтино

Враг усраине

Коментар

• Онзи ден взех двата големи братя на тия клещи.
        Даже вчера им ударих сефтето.
        Като ключ са чудесни.
        Като гарги не са.
        Т.е. за там си трябва другият тип с грип човките,ако ще се хващат кръгли обекти.
        За мотора...малко съм със смесени чувства относно размера на тоя инструмент и големината на човките.
        Хем дръжката е малка,хем човките не са толкова малки и не навсякъде ще може да се бърка.
        Да няма да наранява за разлика от стандартните гарги...ама човек трябва да го мисли.
        Иначе летермана няма да е само за мотора,но основно ще бъде за него.
        Моята работа е такава,че карам баничарка и инструмент имам почти всякакъв винаги.
        Обаче като се кача на 6 етаж и ми трябва нещо дребно предпочитам да имам какво да извадя от чантата на врата ми това дето ми трябва и да свърша работа.
        Щото краката не са ми служебни.
        Та и затова гледам за таквиз мултитул.
        Някъде ако знаете да има промоционални свирнете да разгледам.

Коментар

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          Ами аз взех комплект този път но не съм сигурен, че ще го разнасям целият.
          Малките за мен са най-добре при полеви ремонти ако се наложи.
          Отметнах и аз няколко пъти дреболии с плоските - стават.
          С това изхвърлям плоските клещи и един малък френски ключ от тулбокса.

• Ако некой може да намери примпцоя на Ледерман то това е Боса.
        Не помня да съм виждал такава ама и не съм търсил особено - един ми стига.
        На фона на масовите еднодневки в напоследък в този тук виждам светлина в мрака.
        Моят навремето ми излезе точно толкова, колкото и сега се продава но вече тук, в БГ - тогава нямаше.
        Заради него ходих в София в централна митница с разпечатани фрактури... Не искам да си спомням точно за това.

Та оцени това, че сега не се налага да се правят такива простотии - избираш, цъкаш и до няколко дни го имаш направо у вас.
        Или още по-конвенционално: Отиваш в магазина и просто го купуваш
        Враг усраине

Коментар

• Вчера от скука огледах ледерманите и ми стана кеф, че не искам
          Не заради толкова стойността колкото за разнообразието от модели и разновидности.
          Станало е прекалено сложно да си купиш такъв, че то само скелетула имал 4 разновидности?!?
          Някак доста по-удобно е некой просто да ти подари такъв и да реши вместо теб

Пак фаворит ми остава Signal в нон-пенделска разцветка въпреки, че на модела ме дразни комбинираното острие.
          Ако имах избор бих предпочел САМО право острие а при скелетула има точно такъв избор.

Сложно е както казах

P.S: Днеска било 2 ве - Ай честит Петльовден
          Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            ....
            Клещаците на Книпекс са готини. Тия дни им се радвах. Има няколко размера, та човек трябва да прецени дали му трябва компактност или пауър.

Верите ги заглеждам от доста време, ама още стоят "в кошницата" която може би ще материализирам някой ден... Може би...
            Тая седмица минах през магазин на Ангро и по невнимание забелезАх цела витрина с играчки на прословутата Wera.
            За зла участ беше и след св.Паралей те се изпуснАх.
            Днес за сегте ги ползвах за монтаж на една стойка и...

Ако точно това ти е в кошницата все още си направи услуга като ги разкараш от там.

Абсолютен бълвоч, дори не го намирам за удобно.
            Евентуално другият вид с механизъм от двете страни дето бях линкнал по-горе може би е по-приемливо.
            При тях поне един инструмент покрива повече размери.

Не ми е идвало на ум да го разнасям с мотор това но то и за вкъщи е сакато.
            Бих го сменил с такова ама не ми се занимава с цигании в магазина.
            Пък и е почти същата глупост!

Overengineed pice of shit - Това го характеризира ПЕРФЕКТНО
            Враг усраине

Коментар

• Изчистване на кошницата е най-лесната работа, но дай повече подробности - какво не ти хареса или кое е неудобно?
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Ами първо начина по който симулира работата на тресчотка - компромис е, просто не е удобно.
                Значително по-дебели са от отворен гаечен ключ.
                Не съм чел спецификации колко торк може да понесе но при затягане се усещат по-халтаави от каквото се сетиш.
                Малък обхват от размери, които покрива един механизъм.
                Това си го пише ама на практика е малко за да е практично поне в тази насока.
                Ако е с механизъм от двете страни ще бъде по-добре.
                И накрая цената му е грозна предвид всичко по-горе.

Не знам в коя точно ситуация този инструмент ще е по-удобен за работа от каквото и да било друго.

Ако искаш мога да ти ги дам за да прецениш сам но за мен това е моладжийско гомно.
                Не бих дал стотинка за него ако го бях пробвал дори за 5мин!!!
                Враг усраине

Коментар

• Миро , аз в колата имам такива цанги . Според мен вършат повече работа от тези който си купил . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_20260221_185025_Gallery.jpg
Прегледи:10
Размер:54.5 КБ
ID:7027489
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• ikristiqn
                    ikristiqn коментира
                    Редактиране на коментар
                    Ако не ти трябват гайките/болтовете след това.

• Всичко върши по-добре работа за по-малко пари от въпросната маркетингова тапотия.
                  Това, което показваш са гарги, за в кола и работа в полеви условия е ОК но ако ще се щадят главите - адекватен заместител за гаечни ключове е раздвижен, така нареченият френски ключ.
                  Дори клещите на книпекс за които говорехме по-рано пак са по-подходящи, по-евтини и по-леки за шестостенна глава от въпросната простотията на Wera.
                  Оказа се, че от вера в течение на времето съм купувал различни инструменти без да знам, че трябва да са "маркови".
                  За съжаление повечето от тях са лъскав и силно надценен, посредствен иначе инструмент.
                  А тия ключове са си направо откровена измишльотина.

И по-горе се изхвърлих - чак да не дам и стотинка не е.
                  Обаче и половината от сумата на която са ги оценили им е много!
                  Враг усраине

Коментар

• Взех аз от амазон и ташев разни работи.
                    От ташко.
                    Най-малките чираци на милуоки.
                    Ще се заприходят в мотора.
                    На вера от амазон взех комплект мини отверки дето тук бяха на двойна цена.
                    Отделно един комплект дето го дават за сервизиране на асансьори,перални и т.н. продуктови простотии.
                    Има тресчотка и изолирана отверка.От това съм доволен.И цената беше надолу.
                    От ташко взех още книпекс кобри 100мм и те отиват при мотора.Комплект щанги за смяна на гуми.
                    И...някакви други работи ма забравих какво още беше.
                    Като имам време ще понаснимам.
                    Тия споменати от теб раздвижни ключове ги гледах и аз двойните баш.
                    Не става това.Механизма е тъп и са широки т.е. не става да се бърка почти никъде.
                    Отделно цената...цената Санчооууу...
                    Та така.
                    Най-якото дето ми препоръча един другар е от онлайн машини.
                    Електричарска раница.
                    И понеже бях харесал книпекс(ама 500лв и ще ме хванат за дедовия) това ми дойде...бонус направо.
                    Пускам линк ако има интерес.Да предупредя,че е бая голяма. https://www.onlinemashini.bg/ranitsa...-500-mm/115830

Коментар

• Esper
                      Esper коментира
                      Редактиране на коментар
                      Да не откривам топлата вода ама инструмент издирен през Идеало.де от Немя или некой от околните райхове почти винаги е по-изгоден.
                      А и аз съм чувал за случаи на 1/2 от цената тук. Ма не съм виждал.
                      Аз в повечето случаи купувам импулсивно и не ми се чака толкова.
                      Тая простащина на Вера е типичен пример за това както и за вредното влияние на тубата.
                      Ако не беше тя и през ум нямаше да ми мине да ги погледна дори.
                      Кобрите на книпекс от друга страна са страхотия за полеви дейности та сме 1:1

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                  X