До: Не съм ловец.Как да се защитя в гората?
Една интересна книга с наистина полезни съвети.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не съм ловец.Как да се защитя в гората?
Свий
X
-
В това ви напълно прав.Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеТъй де.
Вземи му оръжията и става храна на първата глутница гладни помияри.
Но ги е измислил, пустия човек, какво да го правиш. 
Остави коментар:
-
Тъй де.Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнениеАз така го знам, така го казвам.Да ама и колко хищници може да избие с най различни оръжия
Вземи му оръжията и става храна на първата глутница гладни помияри.
Остави коментар:
-
Аз така го знам, така го казвам.Да ама и колко хищници може да избие с най различни оръжияПървоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеКакто "нема", тъй и става храна на много други хищници, а понякога и на себеподобните си.
Тъй че не го хищникосвай много-много.
Остави коментар:
-
Както "нема", тъй и става храна на много други хищници, а понякога и на себеподобните си.Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнениеОт човека по голям хищник нема..
Тъй че не го хищникосвай много-много.
Остави коментар:
-
И аз викам да се поуспокоиш малко.Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнениев неделя ходихме с децата в Зоологическата градина и съжалих, че нямам пушка - наслагали разни зверове и даже ги хранят с месо, а пенсионерите взимат по 100лв пенсия! Недопустимо! Ами, ако някое дете падне при мечката или се промуши през оградата и влезе при пантерата?!!
Мечки и вълци в гората - това е недопустимо!!!
Всичките да се застрелят и да се продадат кожите за "пред камината"!!!
ПС: Някои хора имат сериозен проблем с главата... и си мислят, че ще го излекуват с постоянното носене на "пушкало", дори като ходят до тоалетната...
Или да ти дам ключ от хижата и да си заведеш семейството на почивка за седмица примерно там.Ще ти покажа и пътя за едната бърлога да изпратиш децата си там да поиграят там.
Айде стига че и аз като тебе почнах да говоря глупости.
Остави коментар:
-
Една мечка по смела..Все се намираПървоначално публикуван от droba Преглед на мнениеИзглежда мечката и това не е знаела
Остави коментар:
-
Изглежда мечката и това не е знаелаПървоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнениеОт човека по голям хищник нема..
Остави коментар:
-
От човека по голям хищник нема..Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеБаш е прав
Всичко бега от човека
Най големия хищник убиец
Остави коментар:
-
Баш е правПървоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеToва на майтап ли беше? Питам сериозно.
Всичко бега от човека
Най големия хищник убиец
Остави коментар:
-
Пич. Едно е да чуеш лакардии, друго е да те гони на живо.Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнениеНе така съм чувал...
Личен опит в Пирин от преди преврата. Добре,че дзверо от аватара, запали в миг.
Остави коментар:
-
Не така съм чувал...Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеToва на майтап ли беше? Питам сериозно.
Остави коментар:
-
Toва на майтап ли беше? Питам сериозно.Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнениеНе би трябвало..
Има една стара поговорка.."Всичко бяга от човек!!".Те мечките са толкова наплашени по Рилския край, че като чуят шум и изчезват...
Остави коментар:
-
Не би трябвало..Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнениеИнтересно, дали мечка, която налита на добитък, автоматично означава мечка-човекоядец? То е ясно, че е превключила от трънки и глогинки на месо, но дали ще напада еднакво и добитък, и човек?
Има една стара поговорка.."Всичко бяга от човек!!".Те мечките са толкова наплашени по Рилския край, че като чуят шум и изчезват...
Остави коментар:
-
Интересно, дали мечка, която налита на добитък, автоматично означава мечка-човекоядец? То е ясно, че е превключила от трънки и глогинки на месо, но дали ще напада еднакво и добитък, и човек?
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Остави коментар: