От: Отстрел на скитащи кучета.
Не всичко, дето ходи на два крака е човек.
Изхвърлете идиотите, месарите, сватбарите и прочие от гилдията си, като искате да не ви слагат под общ знаменател с тях. Докато сами се изживявате като стадо, няма причина останалите да не ви смятат за такова. Като искате да сте елит, прочистете първо мършата от собствените си редици.
Като чета темата, гледам, че май става обратното - най-знаещите и съвестните се спасяват поединично и оставят цялата организация в ръцете на нефелниците.
Не всичко, дето ходи на два крака е човек.
Изхвърлете идиотите, месарите, сватбарите и прочие от гилдията си, като искате да не ви слагат под общ знаменател с тях. Докато сами се изживявате като стадо, няма причина останалите да не ви смятат за такова. Като искате да сте елит, прочистете първо мършата от собствените си редици.
Като чета темата, гледам, че май става обратното - най-знаещите и съвестните се спасяват поединично и оставят цялата организация в ръцете на нефелниците.
Ходил съм в кланница много пъти и съм колял доста животни!....Също така с баща ми сме ловджий,но от 3години си ходим сами на лов и убиваме максимум 2-3 прасета на година и най-много някоя и друга лисица!....По-горе из темата са изброени някой от поводите,поради които сме се отделили от дружинките "ловци" и не смятам да ги изтъквам и аз!
Коментар