Обява

Свий
Няма добавени обяви.

УБИХА МИ КАНГАЛА,КАКВО ДА НАПРАВЯ...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: УБИХА МИ КАНГАЛА,КАКВО ДА НАПРАВЯ...

[QUOTE=Nik Nikolov;1716146]
    Първоначално публикуван от крем карамел Преглед на мнение
    Не,че нещо ама кангала е пастирско куче, а Манол отглежда крави...QUOTE]

Мищо, ако кучето има паспорт за овчарско, тогава е възможно да бъде осъден ловеца. Значи жалба в полицията с входящ номер и след това на съд с иск за 1000 лева. Ако пък стрелеца е с нередовни документи или в населено място, тогава чао ловен билет.
    Колкото и паспорта да има ако не е имало спънка на предните крака и е без повод може само да се оплачете на ония дето духа!!!Има писан закон за това!!!Прочетете и тогава се изказвайте пък е автора на темата не е описал как е станало точно така че само можем да гадаем и да спорим напразно
    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
    "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Е аз като гледам на автора след първите няколко поста вече не му е интересно ....
      VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Първоначално публикуван от kekek Преглед на мнение
        Е аз като гледам на автора след първите няколко поста вече не му е интересно ....
        Не бързай да съдиш. Авторът сигурно си има и друга работа, освен да се тюхка из Форума. Може даже да е тръгнал да прави каквото го посъветвахме.

Коментар

Дано да е така. Ако има законен вариант - да го гони до дупка!
          VW Touareg, Honda CBF 1000 ABS, NissanTerrano 33" , RIB390 20hp

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
            Ясен е прав, ако е трябвало или си можел да го пребиеш, докато ти обяснява, че му приличало на вълк. ( под силен стрес и моментна агресия, а не посфактум самооправство.) От тук нататък Ясен ти е показал законовата стъпка, трябва само да подадеш жалба и да проверяваш всеки ден, докато ти обърнат внимание. Ще претендираш освен за разходите, за закупуване и за отглеждане, дрсировка и т.н. Но не оставяй нещата така, да се оплакваш и да не правиш нищо. Наеми си адвокат и го съди за обещетение по споменатите разходи, едва ли нямаш приятели или роднини , които да не са свидетели с какво желание си го купил и отгледал това куче. Без да познавам и двама ви.( участниците в мероприятието) Бъди сигурен, че това го е направил от завист и трябва да си понесе последствията. Успх в борбата.

Съвет от мен,само не търси явна саморазправа независимо от всичко,че прокурора само това чака някой да му плати зимната ваканция,а съдията не му пука под какъв афект,или стрес си бил.
            Искренно ти съчуствам.
            ПАВКО
            0888802068

Коментар

От личен опит ти казвам ако има свидетели които са видели момента когато е застреляно, подаваш жалба и го съдиш до дупка. След като мине делото подаваш жалба и в съда за частно дело, да го одрусаш някои лев. Но няма ли свидетели работата е на кантар и ще е много трудно.

Коментар

Доста избягахте от първоначалната тема.

Някой обърка кангала с вълк. Да бе, да.....Той трябва да има очила с бая дебелки стъкла. Или вижда само силуети..... И в такъв случай няма право на оръжие.....
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от kekek Преглед на мнение
                  Колега по цял ден бачкам сега се прибирам и веднага сядам на ком.след малко ще обясня всичко

Коментар

Първоначално публикуван от belata
                    ...те не са заплаха за никой...
                    Да де, ама някои хора се шашкат от всяко куче, независимо дали ръмжи и е агресивно, или не. И това обикновено след някоя случка в миналото. Не можеш да ги виниш. Всеки си има някакви демони в главата. И на селските мастии не им е мястото на улицата, впрочем. Нито в двора ти. Ловната дружинка, щом се занимава с това, що не е взела мерки за мастиите? Ами кметицата?

Виждаш ли? Истината е винаги по средата. А аз хем имам куче, хем жена ми е потърпевша и вече 2 години не може да се освести. А няма страх от кучета, дори ги обича.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Маноле тоя герой беше ли трезвен ?
                      Съжалявам за загубата на този красавец !
                      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Да де, ама някои хора се шашкат от всяко куче, независимо дали ръмжи и е агресивно, или не. И това обикновено след някоя случка в миналото. Не можеш да ги виниш. Всеки си има някакви демони в главата. И на селските мастии не им е мястото на улицата, впрочем. Нито в двора ти. Ловната дружинка, щом се занимава с това, що не е взела мерки за мастиите? Ами кметицата?

Виждаш ли? Истината е винаги по средата. А аз хем имам куче, хем жена ми е потърпевша и вече 2 години не може да се освести. А няма страх от кучета, дори ги обича.
                        Вярно е че много хора страдат от фобии,не ги виня,виня обаче тези които са взели голямо куче и не са се погрижили за възпитанието му,така се раждат в последствие митовете за "Баскервилските кучета"
                        ...Маноле съболезнования за прекрасното кученце,направи така че някой да си "плати" за неосъзнатата грешка.
                        Последно редактирано от belata; 27-12-11, 19:43.
                        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Благодаря на всички за вниманието.Както каза Мишо аз отглеждам крави,фермата ми се намира на 7 км от населено място.в събота пастира ми се обади и ми каза-някой стреля по кучетата.след 30 мин ми каза че е намерил кангала прострелян,носил го е около 400 метра и го е оставил защото кучето тежеше около 60 кг.след 2 часа всичко свърши.намерих ловеца който си призна,че е стрелял по кучето затова,че приличало на вълк,даже не се извини.пускам снимки за да покажа какво означават животните за мен и семейството ми.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0013.jpg
Прегледи:1
Размер:89.9 КБ
ID:5330845Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0075.jpg
Размер:67.5 КБ
ID:5330853Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0074.jpg
Размер:152.6 КБ
ID:5330852Натиснете снимката за да я уголемите

Име:29032011(001).jpg
Размер:145.0 КБ
ID:5330851Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0039.jpg
Размер:135.8 КБ
ID:5330850Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0010.jpg
Размер:203.8 КБ
ID:5330849Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Ala.i bobi.jpg
Размер:111.0 КБ
ID:5330848Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25072011.jpg
Прегледи:2
Размер:119.2 КБ
ID:5330847Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0014.jpg
Размер:88.1 КБ
ID:5330846Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0078.jpg
Размер:164.5 КБ
ID:5330854Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0014_e1.jpg
Прегледи:2
Размер:121.1 КБ
ID:5330855

Коментар

Колеги,вчера мислих да пусна подобна тема.
                            Точно на Коледа,комшията ми трови кучката заедно с малкото,което е на 50 дена.
                            Е защо е нужно това,бе човече?
                            Чудя се и аз какво да го правя този тиквеник!
                            Извинявам се ако спамя,съчувствам на колегата за Кангала,щото знам,колко гадно
                            се чувства човек в такава ситуация.
                            Веднъж за животинката и втори път,че не знаеш как да постъпиш.
                            ТюркеДжиев старши
                            sigpic

Коментар

Маноле съболезнования за прекрасното кученце,с толкова мерак го взе пък...света е пълен с утрепки.

Коментар

Днес подадох жалба в прокоратурата,ветеринаря направи протокол за смърт и сега ще чакаме...............................а по нататак предполагам знаете??????????????????????

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X