Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам джипка! :)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Това чудо на техниката отдолу, възможно ли е да със климатик стандартно, или климатика е after-market история?

Коментар

Колега , та те все още ги произвеждат
      Така , че може
      Даже в София се движи една такава дипломатическа ...

Коментар

Първоначално публикуван от fulda
        Колега , та те все още ги произвеждат
        Така , че може

Колега аз съм виждал 2 такива в софия!Една черна на някакво посолство беше и една цивилна бяла има!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Хората са ценители ...

Коментар

Авто Климатици

Тези дни покрай жегите се замислих колко хубаво нещо е климатика в колата и независимо за какъв офроуд използва човек джипа си, не е никак лошо да има работещ климатик в него, та макар и да го ползва за един месец в годината.. (климатика, не джипа)

Та, мисля, че не сме обсъждали този въпрос - как стои въпроса с after market климатиците, тяхното закупуване, доставка и инсталация в България? Има ли възможност за инсталация на повечето модели и марки, някои имал ли е опит с това и къде в тук? А цени? Ама говорете за разумни неща, всичко в сверата на 4.000лв. и нагоре е тотално безмислено за мен, освен ако не говорим за джип за 100.000евро ...

Коментар

аз съм слагал такива климатици на няколко коли и резултата е следния.

първо отиваш в импас 56 /те са най - добрите/ имат климатици за всички коли на света /разбира се не на склад/ поръчваш го плащаш 50% аванс и като дойде /около 2 месеца/ се започва монтаж. накрая винаги нещо не пасва и се доработва. после тоя климатик работи един два сезона и се скапва, оказва се, че няма части за ремонт или те са толкова скъпи, че не си струва.

според мен най - добрия вариант е да си намериш климатик втора употреба от кола, каквато ти трябва, купуваш си филтър дехидратора, ремъка, ролките и филтъра, нови и го монтираш.

обикновено климатик от импас струва около 2000 - 3000 лв. нещо втора употреба е въпрос на пазарлък, може да е по - скъпо може да е много по - евтино
              drive alive

Коментар

Да, и аз знам за Импас.. Бяхме ходили преди да питаме за Дифендъра и ни казаха 4.800лв... Затова преди малко писах, че оферти от този ранг з амен са безпредметни за обсъждане..

За втората употреба - при Ленд Ровър това вероятно ще е трудно, но примерно имам приятел с Фронтера - той например може ли да пригоди от Омега или нещо подобно? При Тойотите как стои подобен въпрос?

Коментар

Доколкото съм чувал, навсякъде стои по един и същи начин - хилядарка с монтажа. Втора ръка, де.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    Доколкото съм чувал, навсякъде стои по един и същи начин - хилядарка с монтажа. Втора ръка, де.
                    Много хубаво, ама къде по-точно? Ако имаш конкретни координати, подай насам , ако не тук, на бележка..

Коментар

Внос

Някой от Вас може ли да препоръча човек/автокъща за внос на джипка? Тук или на бележка.. Търся човек, който знае за какво става дума и работи в обозрим срок, а не до март 2006г...

Коментар

Яро , всичко е въпрос на късмет и желание . Аз чаках една година да ми намерят нещо свястно - или е нямало или са ме имали за несериозен клиент . Накрая като отидох с тях си купих ДИСКОто на първата сутрин . Същото стана и като ходих тази пролет - взех РЕЙНДЖ като слънце на втория ден , продадох го почти веднага и то добре .

Коментар

Първоначално публикуван от DJDAVEL

има една в Ам. посолство - синьо и бяло лъщи като да е на 1 ден...

а иначе вчера видях в мобиле.де 70-ка с климатик и то произведена 90г.

коли с климатици е имало още 60-те години
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Като се замисля.... тази стара и прашна тема.. пак стана актуална за мен.. Дет' се вика, върнах се в 1ви клас..

Така, че бийте ме с оферти...

Коментар

Ма ти още ли си без джипка бе човек?
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                                Ма ти още ли си без джипка бе човек?
                                Ами...
                                Мислиш ли, че ще взема нещо и няма да се похваля..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X