Здравейте!
Ще ми се вече да предприема по-сериозни стъпки, затова пиша и тук, ако някой случайно чуе за нещо, да каже
The most wanted са :
1) LR Defender
2) Toyota Land Cruiser 70
3) Уаз Hunter
Бюджета е 10-14К лв. макс. Ясно е, че Дифендър за тия пари няма. След като изтървах и последния Уаз на стари цени, ясно е, че Хънтър 2-ра ръка също няма, а за нов - 18К лв. с ДДС ми идва много.. Или пък да чакам Алекс Марков да му омръзне неговия и да ми го продаде, както стори с Нивата..
Остава варианта с Тойотата. Ако е 2.4тд, ще търся нещо за под и около 10 хил.лв. макс, за да имам буфер от кинти за дооправяне. Ако е 3.0д тогава ще мисля в движение.
Джипа ще се ползва за :
- разходки из планините
- дълъг път (преобладаващо асвалт)
- като семеен автомобил (засега сме само двама)
- и в града (най-вече зимата)
Джипа няма да се ползва за :
- съзтезания и други екстремии
Сега, знам, че много от Вас ще кажат, че за тези цели има и други доста приемливи варианти и т.н и т.н. НЕ, решил съм го!! Тези са!
Привържениците на други модели и марки никак да не се засягат..
В краен случай ако не намеря нищо от горните три ще търся къс Патрол..
Ако чуете за нещо, пишете тук, или на yaro_tm@yahoo.co.uk, или на 0887 311167
Мерси!
Яро
Ще ми се вече да предприема по-сериозни стъпки, затова пиша и тук, ако някой случайно чуе за нещо, да каже

The most wanted са :
1) LR Defender
2) Toyota Land Cruiser 70
3) Уаз Hunter
Бюджета е 10-14К лв. макс. Ясно е, че Дифендър за тия пари няма. След като изтървах и последния Уаз на стари цени, ясно е, че Хънтър 2-ра ръка също няма, а за нов - 18К лв. с ДДС ми идва много.. Или пък да чакам Алекс Марков да му омръзне неговия и да ми го продаде, както стори с Нивата..

Джипа ще се ползва за :
- разходки из планините
- дълъг път (преобладаващо асвалт)
- като семеен автомобил (засега сме само двама)
- и в града (най-вече зимата)
Джипа няма да се ползва за :
- съзтезания и други екстремии
Сега, знам, че много от Вас ще кажат, че за тези цели има и други доста приемливи варианти и т.н и т.н. НЕ, решил съм го!! Тези са!

Ако чуете за нещо, пишете тук, или на yaro_tm@yahoo.co.uk, или на 0887 311167
Мерси!

Яро
Коментар