Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Купувам джипка! :)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купувам джипка! :)

Здравейте!

Ще ми се вече да предприема по-сериозни стъпки, затова пиша и тук, ако някой случайно чуе за нещо, да каже

The most wanted са :
    1) LR Defender
    2) Toyota Land Cruiser 70
    3) Уаз Hunter

Бюджета е 10-14К лв. макс. Ясно е, че Дифендър за тия пари няма. След като изтървах и последния Уаз на стари цени, ясно е, че Хънтър 2-ра ръка също няма, а за нов - 18К лв. с ДДС ми идва много.. Или пък да чакам Алекс Марков да му омръзне неговия и да ми го продаде, както стори с Нивата.. Остава варианта с Тойотата. Ако е 2.4тд, ще търся нещо за под и около 10 хил.лв. макс, за да имам буфер от кинти за дооправяне. Ако е 3.0д тогава ще мисля в движение.

Джипа ще се ползва за :
    - разходки из планините
    - дълъг път (преобладаващо асвалт)
    - като семеен автомобил (засега сме само двама)
    - и в града (най-вече зимата)

Джипа няма да се ползва за :
    - съзтезания и други екстремии

Сега, знам, че много от Вас ще кажат, че за тези цели има и други доста приемливи варианти и т.н и т.н. НЕ, решил съм го!! Тези са! Привържениците на други модели и марки никак да не се засягат.. В краен случай ако не намеря нищо от горните три ще търся къс Патрол..

Ако чуете за нещо, пишете тук, или на yaro_tm@yahoo.co.uk, или на 0887 311167

Мерси!
    Яро

Яро, какво стана с Toyota-ta от македонския край, която щеше да гледаш? Да не е била гробница?
    LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani
      Яро, какво стана с Toyota-ta от македонския край, която щеше да гледаш? Да не е била гробница?
      Първоначално се бяхме разбрали да отида да я видя, даже говорихме за принципно движение в цената, в последствие се обади, че размислил, имал и други оферти и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
        Първоначално публикуван от dani
        Първоначално се бяхме разбрали да отида да я видя, даже говорихме за принципно движение в цената, в последствие се обади, че размислил, имал и други оферти и т.н.
        реално погледнато, аз никога /ако продавам/ няма да направя сериозна отстъпка от цената по телефона... не може да се пазариш за кола втора употреба по телефона...

миналата година продадох една лодка и идваха едни "играчи" чак от Пазарджик... Обадиха се първо по телефона... казах им "2700"... те питаха "ще свалиш ли някой лев" Казах да...
        Дойдоха, гледаха и казаха "даваме 1500лв", при което аз им се изсмях и си тръгнаха по живо по здраво...
        На другия ден дойдоха едни момчета, погледнаха и я взеха /за 2500/...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

абе аз като пътник на алекс марков на уаза мога да кажа, че на асфалт вози изненадващо приятно. дори и с тези супер оффроуд гуми. чувствах се супер комфортно и сигурно.

мисля, че този вариант огтоваря на всичките ти изисквания. единствено, евентуално, цената би се оказала препъни камъче. но аз винаги оставям цената за накрая, защото тя винаги може да се коментира и може да варира.

според мен замисляй се само над вариантите с тойота и уаз. а там вече каквото сабя покаже

и успех и късмент с покупката!

Коментар

Покупка

За УАЗа си попмисли дали не можеш да намериш начин да си върнеш ДДС-то. Тогава цената става около 14К. Аз поне така направих.
            Но въпреки че я карам вече 7 месеца, съм още резервиран пътуването с нея на дълъг път. На много съм ходим на 100 км
            Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
            NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

моят мотор го докарахме от севлиево до софия с помоща на хънтъра на алекс марков. това са 400км.

пътувахме и пристигнахме в добро настроение. както казах, чувстваш се като в автомобил.

а за ддс-то съвета си напълно прав. то си е направо default за всяка по-сериозна покупка, за която можеш да вземеш фактура

Коментар

Re: Покупка

Първоначално публикуван от Pursie
                За УАЗа си попмисли дали не можеш да намериш начин да си върнеш ДДС-то. Тогава цената става около 14К. Аз поне така направих.
                Но въпреки че я карам вече 7 месеца, съм още резервиран пътуването с нея на дълъг път. На много съм ходим на 100 км
                хората ходиха до Англия с Хънтър, ти за 100км говориш

аз с Тойотата /+ ремарке с бидон 1куб.м/ съм ходил за зарибител от Пазарджик до ТЕЦ Марица Изток и обратно... все едно от София до Бургас, но не за 4, а за 9 часа... и накрая, на 300м от рибарника обърнахме бидона в една кална дупка... но рибата стигна благополучно макар и с остатъка от 100-ина литра вода
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

чакам една да ми я дадат в бартер

тойота 70 ка къса с ел .пакет и вежди VX мисля че се води около 11 хил.ще е. има никелирани джанти и броня теглич оригинален но не е монтиран до няколко дена ще имам резултат ако имаш интерес
                  toyota J 70 land cruiser

Коментар

Покупка

Не се изразих правилно. Абсолютно сте прави за Хънтъра. Той си вози много добре. Аз съм си зарязал Сафрана в гаража и бръмча само с Уазката. Обаче все пак не возията му не е като на лимузина нали? .
                    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Яро , а рейндж не търсиш ли? Има на приемливи цени.

Коментар

Не се изразих правилно. Абсолютно сте прави за Хънтъра. Той си вози много добре. Аз съм си зарязал Сафрана в гаража и бръмча само с Уазката. Обаче все пак не возията му не е като на лимузина нали? .
                        след Сафран и Г-класа ще ти друса

Коментар

За УАЗа си попмисли дали не можеш да намериш начин да си върнеш ДДС-то. Тогава цената става около 14К. Аз поне така направих...
                          Това с ДДС-то не се оказа толкова лесно (поне при моите проучвания).. Ушким не малко познати с фирми, но ... А иначе, дори и без ДДС, мисля, че в момента Хънтъра е над 14К лв., дори към 15К. А за тази цена и изключвайки Дифендъра от търсачката, бих потърсил 3-литрова Тойота 70, no offence )...

...Но въпреки че я карам вече 7 месеца, съм още резервиран пътуването с нея на дълъг път. На много съм ходим на 100 км
                          Извинявай Пърси, последното изречение не го разбрах, би ли перефразирал?

Първоначално публикуван от LJ73
                          хората ходиха до Англия с Хънтър, ти за 100км говориш ...
                          Нямам идея за Хънтър-а на дълъг, почти всички твърдят, че е добре. Примерно с Дифендър-а ми беше много добре. С него не само до Англия, но и до Китай бих отишъл. 130км./ч. на магистралата не бяха проблем, въпреки определено късите скорости (R380), то повече поне на мен не ми трябва.. А иначе, като возия и двете (Хънтъра и Дифендър-а) си имат едно камьонесто усещане, което на мен лично ми допада.. Ясно е, че София-морето няма да е за 4 часа, като с Ауди А6, но в последствие пък и с Ауди-то няма да мога да отида там където ще отида с джипката и т.н...

Първоначално публикуван от kubeto76
                          тойота 70 ка къса с ел .пакет и вежди VX мисля че се води около 11 хил.ще е. има никелирани джанти и броня теглич оригинален но не е монтиран до няколко дена ще имам резултат ако имаш интерес
                          Имам интерес, пиши ми/ обади се .. Да не е тази?

Първоначално публикуван от izo4x4
                          Яро , а рейндж не търсиш ли? Има на приемливи цени.
                          Ицо, наистина има избор, но предимно с италианския дизел (на VM, с четирите глави) и бензин V8, който е много хубав и здрав мотор (за бензина иде реч, определено не за VM-a), но с разход 22+... Ако намеря Range Rover Classic с 200tdi мотор (след 1991г.) съм много склонен, но са редки Зимата имаше един син при Леви, но го изпуснах..

Коментар

А защо изключваш ДИСКО-то ?

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло
                              А защо изключваш ДИСКО-то ?
                              Отговорът ми няма да е кратък и няма да е за тази тема, но ще се опитам с две думи :

Диско-то ('единицата') е доста разпространено вече и в бг, но цените са сравнително високи, имайки предвид генерално състоянието на повечето Диско-та по пазара.

Ако е щавен и сравнитвелно гледан, джипа си е много приличен за целите си!! Но тъй като в Европа ги има много, имам чувството, че тук се внася най-лошото. В крайна сметка излиза, че стегнато Дискавъри 200тди (преди фейслифта) идва към 13-15 хил.лв., стегнато Диско 300тди (след фейслифта) - малко след 15 хил.лв. Мое мнение.. ) За тези нива като пари (близо около 15 и +) предпочитам да търся (макар и дълго) Дифендър със забележки, ТЛК 70 с 1KZ, или в крайна сметка Хънтър.. )

Пък и както писах в началото вече съм решил за 'челната тройка', но благодаря, че ме питаш.. При това, далеч съм от мисълта, че генерално за всички хора и всички ситуации, а и по принцип за тези пари и нужди - това (изредените под 1, 2 и 3 в началото) е най-доброто.. Все пак има и не малко емоция в цялата работа..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X