Обява

Свий

Правила на Форум "Купувам"

Уважаеми колеги,
Форум "Купувам" е място в портала, което е предвидено за улеснение и услуга на участниците, за да могат да обявят търсене на вещи, имоти или услуги. В него участниците могат да обявяват търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Потребителите със статут "Младши участник", обозначени с Тъмносив /DimGray цвят (вж. Цветовете на потребителските имена и съкращенията под тях) могат да публикуват обяви във форум "Купувам", но не могат да публикуват оферти в чужди обяви.

2. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

3. В обявите за търсене следва да се конкретизират изискванията към съответния търсен предмет (вид, количество и най-вече - цена). Теми, публикувани без телефон и населено място, ще бъдат изтривани без предупреждение.

4. Не се разрешава публикуването на обяви за търсене на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

5. В темите, съдържащи точно посочване на търсения предмет и цена, на която участниците са съгласни да го закупят, се допускат отговори с оферти от всички останали участници, които отговарят на обявеното търсене (вид, количество и най-вече - цена). Неотговарящите на това изискване отговори (примерно - търсят се гуми 15", а се предлагат 16" или са предлагата предмети на цена, надвишаваща посочената от купувача), ще бъдат изтривани като "спам", а авторите на подобни мнения, ще бъдат официално предупреждавани.

6. Отговорите с оферти от всички участници по възможност трябва да съдържат цена, актуални снимки, населено място и телефон за връзка.

7. При приключване на сделки, пишете "намерен/ а/ о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Ако желаете да преустановите търсенето, пишете в темата, същата да бъде заключена. Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и ще бъдат премествани в раздел „Архив”.

8. "Повдигане" или "Ъп" на тема се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване. При неспазване на горепосочените правила, темите ще бъдат изтривани.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Купувам", няма да се отчитат отброяча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

За контакти с модераторите на форум "Купувам", ползвайте лични съобщения до: Malkiya Rumba, Plamen Alexandrov, silverfox и STROIL.

Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко

Трюфели

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Трюфели

Имало е някакъв филм по нешънъл джиографик /не съм сигурен за канала/ за трюфелите.Някой знае ли откъде мога да го изтегля?

Коментар

Първоначално публикуван от slai55555 Преглед на мнение
      Имало е някакъв филм по нешънъл джиографик /не съм сигурен за канала/ за трюфелите.Някой знае ли откъде мога да го изтегля?
      Едва ли е сниман в България тоя филм затовава че не ти трябва,това което ти трябва го споделят колегите,куче труфелотърсач и много ходене из горите,практиката учи.И аз тепърва се захванах с това хоби и ми коства доста средства и време но се надявам в последствие да има полза.Поздрави и успех на всички в търсенето.

Коментар

Първоначално публикуван от VESKO-E Преглед на мнение
        Едва ли е сниман в България тоя филм затовава че не ти трябва,това което ти трябва го споделят колегите,куче труфелотърсач и много ходене из горите,практиката учи.И аз тепърва се захванах с това хоби и ми коства доста средства и време но се надявам в последствие да има полза.Поздрави и успех на всички в търсенето.
        Винаги можеш да научиш нещо ново от там където и не си очаквал.

Коментар

Здравите колеги.
          Може ли някои да ми отговори на един въпрос,обучавам кучето си с черен летен труфел,зимата ще търси ли черен зимен труфел и другите разновидности на черния труфел.Благодаря за отговора предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от FANTOM88 Преглед на мнение
            Здравите колеги.
            Може ли някои да ми отговори на един въпрос,обучавам кучето си с черен летен труфел,зимата ще търси ли черен зимен труфел и другите разновидности на черния труфел.Благодаря за отговора предварително.
            Да. Бъди спокоен. Ще търси.

Коментар

Колеги излиза ли вече зимния трюфел

Коментар

А някой може ли да ми каже къде се изкупуват трюфели? Интересува ме Шуменски регион и около него. Благодаря предварително.

Коментар

Здравейте.
                  Много интересна тема, прочетох я с интерес. Мисля да си взема куче, което да обуча сам.
                  Според вас английски или американски кокер шпаньол в по-добре и мъжки или женски да е?
                  Nissan Terrano 2 2.4i

Коментар

Първоначално публикуван от natalq Преглед на мнение
                    А някой може ли да ми каже къде се изкупуват трюфели? Интересува ме Шуменски регион и около него. Благодаря предварително.
                    Здравей,получили отговор на питането си?

Коментар

Здравейте и от нас... Прочетохме темата на един дъх Беше ни много интересно и бяхме доста заинтригувани...
                      Отдавна се замисляхме за това, но скоро се сдобихме с куче за трюфели... Не сме наясно с видовете трюфели и по- скоро, примерно ако кучето намери някакъв вид трюфел, то как ние ще разберем какъв е, защото тук в темата виждаме, че ги гледате в разрез??? Също ни интересува къде и по колко се изкупуват трюфелите в Шуменски и Разградски регион? Ще бъдем много благодарни ако ни отговорите и ни окажете някакво съдействие... Всеки съвет или споделен опит, ще ни бъде от полза...
                      Хубава вечер и поздравление за хубавата тема!!!

Коментар

Първоначално публикуван от sagapoagapimu Преглед на мнение
                        Здравейте и от нас... Прочетохме темата на един дъх Беше ни много интересно и бяхме доста заинтригувани...
                        Отдавна се замисляхме за това, но скоро се сдобихме с куче за трюфели... Не сме наясно с видовете трюфели и по- скоро, примерно ако кучето намери някакъв вид трюфел, то как ние ще разберем какъв е, защото тук в темата виждаме, че ги гледате в разрез??? Също ни интересува къде и по колко се изкупуват трюфелите в Шуменски и Разградски регион? Ще бъдем много благодарни ако ни отговорите и ни окажете някакво съдействие... Всеки съвет или споделен опит, ще ни бъде от полза...
                        Хубава вечер и поздравление за хубавата тема!!!
                        Колеги, добре дошли в този форум!
                        Добре дошли в темата!
                        Може и да се заблуждавам, но нали с вас разговаряхме вчера по телефона ?
                        Моето мнение, че вие вече сте няколко крачки напред и просто трябва да следвате естественото развитие на нещата:
                        1. Куче за трюфели.
                        2. Излети в подходяща гора.
                        3. Хъс и упорство в търсенето. Насочвайте кучето и го поощрявайте.
                        Успех !
                        Сега за видовете трюфели - това си е цяла наука. Как да го обясни човек?
                        Цените - те са различни в зависимост от качеството, видовете, търсенето,количеството и още няколко фактора.
                        Трудно е окачествяването и оценяването.
                        Както ви каза Теодора по телефона - трябва да ходите в гората за трюфели и по-малко да четете.
                        Жалко е да го констатирам, но повечето колеги (знаещи) споделят неточна информация с ясната цел да има малка конкуренция в тази област.
                        Това е.

Коментар

Благодарим за отговор, дано скоро да сме колеги ))

Коментар

След този як дъжд според вас след колко време ще се покаже новата реколта и на какви надморски височини?

Коментар

След тоя як дъжд според мен следващата реколта ще е след около.......7-8......месеца

Коментар

Колеги никои не се хвали, сезона на труфела в Родопите тръгна,събота ,неделя кило и триста. Май сезона ще е успешен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X