Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За произхода и самосъзнанието на българите.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За произхода и самосъзнанието на българите.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Ма всъщност кво е лошото на различните?
    Ми гледал съм следната сценка - малко русначе си играе с група български деца и едно от тях се провиква по негов адрес: "Глей го колко е тъп тоя, аз му казвам това и това, а той не разбира"
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Ми гледал съм следната сценка - малко русначе си играе с група български деца и едно от тях се провиква по негов адрес: "Глей го колко е тъп тоя, аз му казвам това и това, а той не разбира"
      Правилно. Как така няма да знае езика на метрополията си?
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Мани ги тез политически инсинуациЙ. Просто на малките деца някой не им е обяснил, че има и други, РАЗЛИЧНИ езици. Ма сигурното щото и родителите им не знаят това.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Ся, че ние се мислим за богоизбрани и затва в България не всички са българи е вопиюща глупост, ама е на. Ми кой е подковавал на Хан Аспарух коня ако не е имало цигани още тогава сред българите питам аз?
          Трудно ти се хваща. Викаш, че някой се мисли за ГоБоизбран и, че е тъпня, па после сервираш това

Коментар

Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
            Трудно ти се хваща. Викаш, че някой се мисли за ГоБоизбран и, че е тъпня, па после сервираш това
            Ирония бе брат ми, ирония
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ирония бе брат ми, ирония
              Човекът май е сторонник на оная класация:
              1. Славяни
              Българите (вж.) са си българи, но са и славяни (вж. по-подробно в статията за българите). Руснаците (вж.) са си руснаци, но и те са славяни. Това прави от българите и руснаците славянски братя. ...

2. Българи
              Велик народ от групата на славяните (вж.). По-велик от всеки друг народ на света. По-велики от българите са само руснаците (вж.). ...

3. Руснаци
              Славяни на N-та степен и православни (вж.) на квадрат. Юберменши. Възхитителни хора, които трябва да бъдат трепетно обичани. Толкова са прекрасни, че надминават дори българите (колкото и да е трудно да си го представим).

Коментар

Човекът май е сторонник на оная класация:
                Аз ли съм човекъТ?? Аа, "Пенчо бре, чети!" !
                По темата препоръчвам за четене това http://www.ivanstamenov.com/files2010/trakigs.pdf.
                Препоръчвам и д-р Ганчо Ценов като автор. И макар, че тезите му изглеждат леко несериозни, за всичко което е написал, се е опирал само и единствено на старите хроники. Или поне това от тях, което се намира във Ватиканската библиотека.

Коментар

Аз ли съм човекъТ?? Аа, "Пенчо бре, чети!" !
                  Е, па що се чудиш? Ако си чел темата, немаше да питаш защо хер Дрон нарича Клета Майка Б. метрополия на Матушка Р.

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                    Както и евреите от българите? И трябва специално да е обяснено на децата какво е евреин и че се различават от нас?
                    Точно както евреите от българите, а също и точно както дебелите от синеоките. И точно толкова е стойността на тази разлика - та толкова е смисълът на нарочните обяснения.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Е, па що се чудиш? Ако си чел темата, немаше да питаш защо хер Дрон нарича Клета Майка Б. метрополия на Матушка Р.
                      Гледай по нашироко де, той ме разбра, ти - не.
                      ПП Темата съм я чел, че и съм писАл тук-таме. Изглежда ти не си я чел, види ми се невероятно, или пък аз съм писал незебележимо - по вероятно

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        ...а също и точно както дебелите от синеоките. И точно толкова е стойността на тази разлика - та толкова е смисълът на нарочните обяснения.
                        Има стойност тази разлика:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:be-nice-to-fat-people.jpg
Прегледи:1
Размер:104.0 КБ
ID:5726667

Коментар

Ставаше дума не за евреите, а за еврейското училище и как там някой някога е произвеждал различни. Не българи, цигани, арменци или пампайци, а просто различни. Няма лошо, напротив. Но защо във всяка тема където се спомене различен веднага почва яростно убеждаване и вой, че всички са еднакви?
                          А тези простотии се правят от името на всички ни.
                          Даника
                          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                            Но защо във всяка тема където се спомене различен веднага почва яростно убеждаване и вой, че всички са еднакви?
                            Пък от моята гледна точка - има вой, че някой произвеждал различни (конкретно по отношение на "еврейското" училище). И има лошо в такова внушение - категорично. Защото никой, никого (реално тук) не убеждава, че нямало различни.
                            А в това училище, децата влизат много повече различни, отколкото излизат (както и за всяко друго, впрочем).
                            Последно редактирано от davc; 03-09-16, 22:13. Причина: допълнение
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Не ми криви думите и не ги вади оттук оттам- нееднократно подчертах, че говоря за по- рано и бих се радвал, ако сега не е така. Също и, че произведените различни като цяло са едни успешни млади хора и са благодарни на този производител на различни. Сега като няма различни сигурно е съвсем ОК. Има и огромна разлика във всичко общинско и държавно, трансформирането на собствеността винаги се прави с определена цел.
                              пп и децата в това училище вече влизат по- скоро по-еднакви отколкото в едно обикновено школо. То и за това е направено, аз съм доволен, а и ми е все едно
                              Последно редактирано от veskov; 03-09-16, 22:35. Причина: допълнение от допълнение
                              А тези простотии се правят от името на всички ни.
                              Даника
                              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Някъде по горе споменах американската трактовка,
                                Тук се делим на различни по етнос , пишка и кой какво го сърби.
                                Няма различни, щом са родени от майка и татко и са от земята, имат еднакъв генетичен материал, имат еднакви права и задължения.
                                И евреина, и циганина и българина като ги мушнеш с ножа - тече червена кръв.
                                Политически всички пищят за дискриминация по расов- етнически признак , Като забележете, борят се за преференции по етнически признак.
                                Нещата са прости и елементарни, но политици ги правят сложни- с цел да извлекат дивиденти.
                                Ев доста случай попрекаляват- и това води до война, където мрът различни, ама никога политици

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X