Моето лично мнение е,че няма как да сме сами,сигурен съм че има нещо там,но също така съм сигурен че е достатъчно интилигентно да стой настрана от нас.
А вие какво мислите
А вие какво мислите
(леко се колебая относно разумния живот
)
))

) и ми каза с наствнически глас "Не всичко трябва да четеш..." 

) та НЯМА начин да няма!!!
и пак повтарям един вид, живеете в едно време дори, а сега бегло се опитаите да разберете интересите на създание което е базирано на Не въглеродна основа (например
) и се храни с рентгенови лъчи? Какво го вълнува него, с какво ще го заинтересувате, колко ще ви е интересно на вас самите? Трансфера на технологии звучи готино, но обикновенно е пагубен за културата на по-изостанлата раса/нация (коя е по-изостанал, а по-напреднала, накъде, в какво...???) - примери дори от нашата - земна история бол!

и ако разберем това ще настъпи края, а според друга теория това вече е ставало. Пространството като безкрайност е много трудно за усмисляне, но всички наши възприятия за време и пространство са свързани с условно въведени единици и точки които могат да се променят. Защо например вместо м да не използваме LY и ето че всичко се променя. Вместо секунда - ден или година. Така че нашият живот се базира на много допускания и условности, а може някъде другаде да са приети други от решаващия и......

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар