Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сами ли сме във Вселената

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сами ли сме във Вселената

Моето лично мнение е,че няма как да сме сами,сигурен съм че има нещо там,но също така съм сигурен че е достатъчно интилигентно да стой настрана от нас.

А вие какво мислите
    MG RACING

Re: Сами ли сме във Вселената

Ау това е една от любимите ми теми.Много ми е интересно дали има извънземни,дали съществуват разни призраци и т.н.Доста съм попрочела на тези теми...ама никъде не пише нещо конкретно....само тези...май няма,ама пък може и да има...
    За извънземните много ще е интересно да има,ама мисля че дори и да има не са както ни ги представят в филмите.Много наивно изглеждат зелените човечета...
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Има ли живот извън Земята - най-вероятно да.
      Ила ли разумен живот извън Земята - най-вероятно да.
      Има ли посещения от извънземни на Земята - твърдо не вярвам.
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ако бяхме сами във вселената щеше да си е чиста загуба на пространство.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
          Има ли живот извън Земята - най-вероятно да.
          Ила ли разумен живот извън Земята - най-вероятно да.
          Има ли посещения от извънземни на Земята - твърдо не вярвам.
          +1
          Напълно подкрепям това мнение Аз мисля по същия начин (леко се колебая относно разумния живот)
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Твърдо не сте сами!
            Има и Искречанци тука!
            Споко!
            Да живей куманизъма!

Коментар

Първоначално публикуван от balkanjiata Преглед на мнение
              Твърдо не сте сами!
              Има и Искречанци тука!
              Споко!
              Ха ха, яко ))
              А иначе, нали имаше неква формула, там, която след куп спекулации (не изцяло лишени от логика) показваше, че живот във Вселената трябва да има адски много, пък разумен... само доста много
              Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Първоначално публикуван от balkanjiata Преглед на мнение
                Твърдо не сте сами!
                Има и Искречанци тука!
                Споко!
                Да, оказва се, че живот има и извън околовръстното на София!!!
                Мистика!!!!
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Е не сте прави освен искречани има и от Шума!

Коментар

Като малък четях Мноооооого фантастика, до 1-2 книги на ден!!!, библиотека след библиотека, докато един библиотекар не ме хвана с поредното произведение на Тошо Лижев (има такъв автор -верваите ми) и ми каза с наствнически глас "Не всичко трябва да четеш..."
                    Чудих се защо хората се занимават с друго освен с изучаване на космоса и далечните звезди и планети, сега съм по наясно че и живота ни тук е Достатъчно сложен и необятен та да запълни полагащите ни се мизерни 60-100години

Живот Най-вероятно има, разум също, е и??? Вселената (според сега модерните теории е Безкрайна (най-сложното за асимилиране Понятие, просто хората не сме правени да разбираме/приемаме Безкраини неща) та НЯМА начин да няма!!!
                    Но пак повтарям какво от това? Ние тук, на една планета, от един Вид, не се разбираме, а какво остава за същества развивали се при коренно различни условия, какво ще си кажем??? Опитайте се само за експеримента да проведете "разговор" с едно-дву годишно дете или с ядрен физик Нобелов лауреат/ Математик такъв и пак повтарям един вид, живеете в едно време дори, а сега бегло се опитаите да разберете интересите на създание което е базирано на Не въглеродна основа (например) и се храни с рентгенови лъчи? Какво го вълнува него, с какво ще го заинтересувате, колко ще ви е интересно на вас самите? Трансфера на технологии звучи готино, но обикновенно е пагубен за културата на по-изостанлата раса/нация (коя е по-изостанал, а по-напреднала, накъде, в какво...???) - примери дори от нашата - земна история бол!
                    ...
                    ....
                    и така до безкрай
                    Има живот - да
                    Но дайте да си живеем нашият и да бъдем повече хора тук и сега, пък като се срещнем - добре дошли

П.С.
                    Един Стар виц:
                    Връша с е Марсиянската експедици от Земята на Марс и на всеобщите въпроси "Има ли живот на Земята?" шефа отговаря "Има, ама за Някои"

Коментар

Един професор ни разказва за едни от последните теории за появата и съществуването на човечеството според които ние сме култивиран експеримент на друга развита цивилизация, живеем в матрицата и ако разберем това ще настъпи края, а според друга теория това вече е ставало. Пространството като безкрайност е много трудно за усмисляне, но всички наши възприятия за време и пространство са свързани с условно въведени единици и точки които могат да се променят. Защо например вместо м да не използваме LY и ето че всичко се променя. Вместо секунда - ден или година. Така че нашият живот се базира на много допускания и условности, а може някъде другаде да са приети други от решаващия и......
                      Танки грязи не боятся!

Коментар

Zaarin и Alex Markov
                        +500

Е това е, двата поста заедно казват всичко, което трябва да се каже.
                        VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Спомням си една реплика от един филм относно контактите с НЛО:
                          - Защо не се свързват с нас?
                          - Ти опитваш ли се да комуникираш с хлебарката преди да я смачкаш.
                          Сигурно си живеем в някоя канализация на вселената и с нашето поведение на паразити сме на доизживяване, не сме им интересни за общуване.

Коментар

Четейки темата взех че се замислих,
                            като се замислих ме заболя главата...
                            Обаче, ние хубаво си мислим че имаме разум и съзнание и че другите
                            животинки и червейчета там нямали... и изследваме вселената и гледаме други галактики и търсим друг разум и живот в необятието ...., НО дали пък някоя друга по-развита форма на живот например като споменатата по-горе хранеща се с рентгенови лъчи (може и звукови вълни) не ни е открила, изследвала и преценила че ние сме планета с някакъв живот.
                            И според ТЯХ ние сме на толкова ниско ниво във развитието на разумния живот (все едно ние да открием низша бактерия), че не си струва дори да ни изследват, а може би толкова примитивни (за тях) носители на информация като радиовълни (може да се окаже че честотата от 20000 THz e ултра ниска според техните стандарти), светлинни лъчи, разни други вълни и т.н. са неразбираеми за тях.
                            Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
                            LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
                            Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Като чета мненията ви и повечето(или май всички) казвате,че ние сме като "хлебарки","низши бакретии" и т.н. за евентуално съществуващия друг живот.Ами ако пък ние сме по развитите?И другия живот е примитивният?
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X